Umarım benim vücutta alışır bir an önce daha 2 tane içiyorum günde 4 e çıkıcak haftaya. Teşekkür ederimHayırlı olsun tedavinizbende de çok bulantı yaptı bol bol su ile için bir süre sonra alışıyor vücut kalmıyor bulantı
Sıcak basması bana da oluyor ara sıra ama mide bulantısı daha fazla. Birde şişlik oluyor bende ya korkuyorum kilom artacak diyeBen bugün günde dört taneye başladım çok sıcak basıyo ondandır diye umuyorum mide bulantısı uokta
İnanırmısınz kilo alma konusunu çok duydum fakat bendede kilo kaybı oldu normal besleniyorm her zaman ki gibi ama hergün gram gram düşüyorumSıcak basması bana da oluyor ara sıra ama mide bulantısı daha fazla. Birde şişlik oluyor bende ya korkuyorum kilom artacak diye
erken gec olabilir benimde opudan 5gun sonra olmustum korkarak doktoruma gitmistim cok normal demisti erkende olabilir gecte gelebilir demistiAdetim 10 gün gecikti böyle olan var mı ya 3 eylülde opu olmuştu
Yaa demekki herkeste farklı etki yapıyor. Ben diyetisyen desteğine devam ediyorum zaten kilo almamam gerekiyor. İnşallah herşey iyi giderİnanırmısınz kilo alma konusunu çok duydum fakat bendede kilo kaybı oldu normal besleniyorm her zaman ki gibi ama hergün gram gram düşüyorum
Merhaba kızınızı Allah bağışlasın öncelikleMerhabalar.. bende ha bugün ha yarın dondurulmuş transfer olacağım ilk tedavide 2019 4 emb oluştu 2 tranfer oldu tuttular. Ve 2.5 aylıkken birinin kalbi durdu diğeri devam etti elhamdülillah bir kızım var. 3 yaşını yeni bitrdişimdi geriye kalan 2 emb transfer ettirmek istiyorum önceki adetimde görüşme ve muayene sagladm. Bana OMEGA 3 ve kalsiyumun vitaminleri verdi bakalım hayırlısı diyelim. Ekim ortası gibi bı sıkıntı olmazsa transferi bekliyorum. Şuan sadece kuru yemiş avokado kavak çekirdeği falan ilik suyu ile çorba yada yemeklere katip yiyorum transfere yakın havuç suyuna da basliycam hayrlısi hakkımızda
Aminnn hepimiz için inşallahMerhaba kızınızı Allah bağışlasın öncelikleinşallah süreciniz güzel geçer hayırla sonuçlanır hepiniz için duacıyım
Benim de yarın 2. Kontrol tarih vericekKızlar anladığım bir çoğumuz için Cuma ya ilk ya 2. kontrol var gibi. Hayırlı haberler verelim birbirimize inşallah. Ben de Cuma sabahı ilk kontrole gidiyorum çok heyecanlıyım.
Bende sıkacak yokta havucu direkt yesem olmazmi ?Merhabalar.. bende ha bugün ha yarın dondurulmuş transfer olacağım ilk tedavide 2019 4 emb oluştu 2 tranfer oldu tuttular. Ve 2.5 aylıkken birinin kalbi durdu diğeri devam etti elhamdülillah bir kızım var. 3 yaşını yeni bitrdişimdi geriye kalan 2 emb transfer ettirmek istiyorum önceki adetimde görüşme ve muayene sagladm. Bana OMEGA 3 ve kalsiyumun vitaminleri verdi bakalım hayırlısı diyelim. Ekim ortası gibi bı sıkıntı olmazsa transferi bekliyorum. Şuan sadece kuru yemiş avokado kavak çekirdeği falan ilik suyu ile çorba yada yemeklere katip yiyorum transfere yakın havuç suyuna da basliycam hayrlısi hakkımızda
Hayırlı olsn canm darısı benim başıma artk cumartesi günü belli olabilir benimkideKizlar bugün doktora gittim 4 ekim allahin izniyle kesinleşti dondurulmuş embriyo Transferim. Progesterona ve E2 ye bakildi kan tahlilinde yolundaymis. Kullandigim vitaminlere ve estrofeme ek olarak progestan fitil prolutex igne antibiyotik ve prednol verdi
Hayirlisi olsun hayatım cok heyecanlı gün sayiyoruz insallah olumlu olur hepimiz icin ❤Hayırlı olsn canm darısı benim başıma artk cumartesi günü belli olabilir benimkide
İnşallah ya sizin ilk denememiHayirlisi olsun hayatım cok heyecanlı gün sayiyoruz insallah olumlu olur hepimiz icin ❤
Sıkıca tutunsun inşallahKizlar bugün doktora gittim 4 ekim allahin izniyle kesinleşti dondurulmuş embriyo Transferim. Progesterona ve E2 ye bakildi kan tahlilinde yolundaymis. Kullandigim vitaminlere ve estrofeme ek olarak progestan fitil prolutex igne antibiyotik ve prednol verdi
Evet canim ilk denemeİnşallah ya sizin ilk denememi
Amin canim senin bebisinde seninle olsun rabbim saglikla kucagini almayi nasib etsinSıkıca tutunsun inşallah
AminAmin canim senin bebisinde seninle olsun rabbim saglikla kucagini almayi nasib etsin