Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😅
Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksiniz🥳🥳 ben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah 🤲🏼🤲🏼🎈

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😅
Hiçmi belirtiniz olmadı hayırlı olsun inşallah

Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksiniz🥳🥳 ben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah 🤲🏼🤲🏼🎈
Amin inşallah dediginiz gibi olur buradaki herkes pozitifleri görsün Insallah sağlıklı bebişlere kavussunlar🤲

Kızlar sağlık ocağında verdiğim kanlar iki kati artış yok malesef çok moralim bozuldu😔

Eklentiler

• 20221011_084805.jpg
    20221011_084805.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 20221011_084750.jpg
    20221011_084750.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 85
Aynı belirtleri yaşamamız gerçekten çok ilginç😀 benim dondurulmuş 7 yıllık sperm kullanılıyor o yüzden embriyo gelişimini devam ettiremiyor bence. Sen bana bakma yaşım da var. Ben senin olacağına inanıyorum ❤️
Ama sizin pgt li dimi

aydodo aydodo kuzum güzel yükselmiş sıkma canını her merkezde kan hücre sayımı vs farklı oluyor 2 gün sonra özele git bidaha ver

X