Canım benim transferim çarşamba günü.Canim senin belirtilerin neydi
Bn ananas felan hiç tüketmenin hergun yumurta tüketmeye calsiiyroumEvet ananas yasak hiç internette görmedinizmi düşük yapmak isteyenler ananas suyu içer
ananas suyu maydanoz şalgamsuyu çiğ yumurta az pişmiş et tavuk
etli çigköfte yasak
Az pişmiş olmazsa sağlıklı yumurta dün bnde çiğköfte yedim etsiz fabrikasyon o zararlı değilBn ananas felan hiç tüketmenin hergun yumurta tüketmeye calsiiyroum
He iy bari canım valla herkes bişey diyo korkuyroumAz pişmiş olmazsa sağlıklı yumurta dün bnde çiğköfte yedim etsiz fabrikasyon o zararlı değil
Keşke yapmasaydin canım yarına ne kalmıştık yarın yapsaydın keşke silik felandami yokk telefonda gözükmez ama canlı gorurusun belki üzülme sakın bak daha erkenDayanamadım prediktor erken gebelik testini şimdi yaptım, sürekli kasık batması yaşıyorum çünkü, maalesef negatif, olsaydı çıkardı bence. Daha test yapmıcam
Unutma önce kana geçmesi gerekiyoKeşke yapmasaydin canım yarına ne kalmıştık yarın yapsaydın keşke silik felandami yokk telefonda gözükmez ama canlı gorurusun belki üzülme sakın bak daha erken
Bende 2 kere dürüm çiğ köfte yedim çok seviyorum normalde canım istedi eşimde aldı yedik gayet sonrasında bol su içtim kabız olmaktan korkup ama bişey olmaz o kadardan ya :) sürekli her akşam tatlı yedim çok canım istedi inanılmaz iştahım açıldı benim haplardanİzlicem teşekkürler valla dün çiğköfte yedim ama etli değil sonra havuç felan tüketiyorum ama korktum simdi
Aa öyle mi inşallah pozitifleri görürüz benden 17 sinde test istediler ama bekleyemicem galibbaaa sizden ne zaman istedilerBende 5 ekimde taze transfer oldum 4aa kalitede benimde
Yarın sabah yapsam yine negatif çıkardı kesin, pgt yaptırdık, histereskopi ile rahme çizik attırdık, embriyo glue da yaptırdık kalitesi de A kalite, daha olmuyorsa çok da zorlamamak gerekir belki ne bilim kafam allak bullak oldu. O kadar belirti boşa demekki ilaçlardan oluyorKeşke yapmasaydin canım yarına ne kalmıştık yarın yapsaydın keşke silik felandami yokk telefonda gözükmez ama canlı gorurusun belki üzülme sakın bak daha erken
Ahh hiç sorma sürekli acikiyorummm bnmde bugün ayağa kalkınca basım dönüyorBende 2 kere dürüm çiğ köfte yedim çok seviyorum normalde canım istedi eşimde aldı yedik gayet sonrasında bol su içtim kabız olmaktan korkup ama bişey olmaz o kadardan ya :) sürekli her akşam tatlı yedim çok canım istedi inanılmaz iştahım açıldı benim haplardan
Evet belirtilere gelirsek ilaçlardan zatenn ama negatif olduğunu düşünmüyorum daha gününe varken karalalr baglmaa dur hele bı günün gelsin ondan sonra negatif çıkarsa üzülürsün şuan üzülme ne olur ozman bnde üzüleyim bnmde negayifYarın sabah yapsam yine negatif çıkardı kesin, pgt yaptırdık, histereskopi ile rahme çizik attırdık, embriyo glue da yaptırdık kalitesi de A kalite, daha olmuyorsa çok da zorlamamak gerekir belki ne bilim kafam allak bullak oldu. O kadar belirti boşa demekki ilaçlardan oluyor
Seninki bariz var kuruma çizgisi öyle olmaz, allah tamamına da erdirir inşallahEvet belirtilere gelirsek ilaçlardan zatenn ama negatif olduğunu düşünmüyorum daha gününe varken karalalr baglmaa dur hele bı günün gelsin ondan sonra negatif çıkarsa üzülürsün şuan üzülme ne olur ozman bnde üzüleyim bnmde negayif
Anladığım kadarıyla oğlunuz var sanırım doğru muSeninki bariz var kuruma çizgisi öyle olmaz, allah tamamına da erdirir inşallahkan testi günüm Perşembe zaten o gün yaptırırım artık kanda
Kız öyle deme umitleniyroum sanmiyroum sabah neden yoktu ozkannn 5dkkda çıkması gerekirdiSeninki bariz var kuruma çizgisi öyle olmaz, allah tamamına da erdirir inşallahkan testi günüm Perşembe zaten o gün yaptırırım artık kanda
Belirti her embriyoda bile farklıymış ben doktorla konuştum. Her transferde farklı belirtiler görülür bu normal dedi. Benim diğer tutmayanda hiç belirtim yoktu 5. Günden itibaren şiddetli adet sancılarım oldu 10. Gün adet oldum zaten. Bunda da belim bacaklarım kopacak gibi ağrıdı sırtım ağrıdı şuanda da adet sancım var sürekli ağrılı valla bıktım artık İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızEvet belirtilere gelirsek ilaçlardan zatenn ama negatif olduğunu düşünmüyorum daha gününe varken karalalr baglmaa dur hele bı günün gelsin ondan sonra negatif çıkarsa üzülürsün şuan üzülme ne olur ozman bnde üzüleyim bnmde negayif
Aynen sagolun vardir bundada bi hayir sizin nie iptal olmustuBenimde 2 ay üst üste transferim ertelendi çok üzülmüştüm ama yapacak bişey yok geç olmasını takmayın hayırlısı öyle belkide bilemeyiz
İnsallh yaaa valla her duam hepimize tüm bu yollarda geçen herkese gerçekten çok zorr allh yardimimiz olsunnBelirti her embriyoda bile farklıymış ben doktorla konuştum. Her transferde farklı belirtiler görülür bu normal dedi. Benim diğer tutmayanda hiç belirtim yoktu 5. Günden itibaren şiddetli adet sancılarım oldu 10. Gün adet oldum zaten. Bunda da belim bacaklarım kopacak gibi ağrıdı sırtım ağrıdı şuanda da adet sancım var sürekli ağrılı valla bıktım artık İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız