- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Kız testim yokki keşke olsa eşim duysa çok kızar ahahha bnce kruumadir bn kan vericem cuma günü bnde senin gibi su döktüm bakım gecicekmiCanım seninki pozitif bence sevinebilirsin, hadi inşallahyarın da yap mutlaka koyulaşmayı takip et. Benim de regl ağrılarım başladı sanki
İnşallah bu sefer olurMerhabalar bende 5 ekimde 1 adet 5. Gün 4aa embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım belirtim yok denecek kadar az , bu benim 11. Denemem daha önce boş gebelikler kimyasal gebelikler yaşadım yarım rahimliyim inşallah bu sefer herşey güzel olur, var mı benim gibi 5 ekimde transfer olan
Yarın seninde testini çok merak ediyorum kesinlikle atKız testim yokki keşke olsa eşim duysa çok kızar ahahha bnce kruumadir bn kan vericem cuma günü bnde senin gibi su döktüm bakım gecicekmibnmde sağ rahime digru ağrı girdi şimdi sabahta belim ağrıyordu uyudum geçti
Ben su dökme olayı çok ilginç ya internetten neler neler öğreniyoruz vallaKız testim yokki keşke olsa eşim duysa çok kızar ahahha bnce kruumadir bn kan vericem cuma günü bnde senin gibi su döktüm bakım gecicekmibnmde sağ rahime digru ağrı girdi şimdi sabahta belim ağrıyordu uyudum geçti
Hahahah tamm dur bakayım ne durumdaBen su dökme olayı çok ilginç ya internetten neler neler öğreniyoruz vallakuruyunca yine koy fotosunu inceleyelim
Size attıktan önce şu dokmustum şuan böyle kaç dkkada yok olurdu senceHahahah tamm dur bakayım ne durumda
Benimde 2 ay üst üste transferim ertelendi çok üzülmüştüm ama yapacak bişey yok geç olmasını takmayın hayırlısı öyle belkide bilemeyizNetten arastirdim iptal olcak galiba ama igneye devam dedi carsamba cagirdi bakalim o zamn kesinlesir. Donmus embriyolarim beklesin biraz daha napalim gec olsun benim olsun
Silik çizgi var kaybolmamış, bence seninki oldu ben su döktüğümde çok çok silik kalmıştı. Seninki bariz belli ama bence yarın çık eczaneye test alSize attıktan önce şu dokmustum şuan böyle kaç dkkada yok olurdu sence
Bende 5 ekimde taze transfer oldum 4aa kalitede benimdeMerhabalar bende 5 ekimde 1 adet 5. Gün 4aa embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım belirtim yok denecek kadar az , bu benim 11. Denemem daha önce boş gebelikler kimyasal gebelikler yaşadım yarım rahimliyim inşallah bu sefer herşey güzel olur, var mı benim gibi 5 ekimde transfer olan
Haha aklıma giriyorsun bakkk yok yaaa aksmaa kadar belkide o çizgi kaybolur bakalım blki bnm iism belli olmaz Çarşamba direk kan veiririmSilik çizgi var kaybolmamış, bence seninki oldu ben su döktüğümde çok çok silik kalmıştı. Seninki bariz belli ama bence yarın çık eczaneye test al
Faydalı diyolar hergun yiyorum benn ama doktor dememiş ordan nurdan duymakla yiyorumTransferden sonra havuç faydalı mı değil mi Kızlar ?
Kan en mantıklısı aslında haber ver bize deHaha aklıma giriyorsun bakkk yok yaaa aksmaa kadar belkide o çizgi kaybolur bakalım blki bnm iism belli olmaz Çarşamba direk kan veiririm
Ben hiç duymadım. Ananas tutunmaya yardımcı oluyor diyorlardıTransferden sonra havuç faydalı mı değil mi Kızlar ?
Kaset testler kuruma çizgisiyle kafa karıştırıyor adet gecikmeden kaset testler doğru sonuç vermiyor genelde. Predictor marka erken gebelik testi alın muttlaka çıkıyo ben 7. Gün akşamı yaptım çıktı kan verdim ertesi gün 38 di değerim düşük diye takip ediliyorum şuanda doktorum tarafından. 3 yıldır yüzlerce test yaptım en doğru sonuç predictor marka diğerlernde hiç çift çizgi görmedim İnşallah vardır sizinde silik çizgi ama kaset olduğu için emin olamadımKız testim yokki keşke olsa eşim duysa çok kızar ahahha bnce kruumadir bn kan vericem cuma günü bnde senin gibi su döktüm bakım gecicekmibnmde sağ rahime digru ağrı girdi şimdi sabahta belim ağrıyordu uyudum geçti
İnsallh canım aam işte idrarda negatif ciksada teselli yine buluyoruz daha erken diye kan verince negatif çıksa daha kötü olucaz bilmiyorum bakalım ne olucakKan en mantıklısı aslında haber ver bize de
Kaçıncı gününüz bu testSize attıktan önce şu dokmustum şuan böyle kaç dkkada yok olurdu sence
Kurumadir valla hiç bizamn bn pzoitiflik görmedim oyuzden kendimi kandırmak istmeiyorum valla nebilim erkek gebelik testide pahalı diyroum ona para verene kadar gider kan testi yaparimKaset testler kuruma çizgisiyle kafa karıştırıyor adet gecikmeden kaset testler doğru sonuç vermiyor genelde. Predictor marka erken gebelik testi alın muttlaka çıkıyo ben 7. Gün akşamı yaptım çıktı kan verdim ertesi gün 38 di değerim düşük diye takip ediliyorum şuanda doktorum tarafından. 3 yıldır yüzlerce test yaptım en doğru sonuç predictor marka diğerlernde hiç çift çizgi görmedim İnşallah vardır sizinde silik çizgi ama kaset olduğu için emin olamadım
Erkenden kan vermeyin düşük çıkınca kimyasal mı diye kafayı yiyor insan. 9. 10. Günler kanda net çıkıyo neyse o dur sonradan da artmıyo doktorum kendisi söyledi 10. Günden sonra birden artmaz dedi negatif sayıyorlar çıkmadıysaİnsallh canım aam işte idrarda negatif ciksada teselli yine buluyoruz daha erken diye kan verince negatif çıksa daha kötü olucaz bilmiyorum bakalım ne olucak
6.gun canım erken dahaKaçıncı gününüz bu test