Pozitif gözüküyor kuruma daha silik oluyor bence. Kaç dakika sonra çıktı ben 5 te yaptım sabah 7 de hala yoktu bugünkü testte mesela. İlk damlattığında varsa var diyorlar ama belli olmaz ki bu işler. Çok heyecanlandım senin için inşallah vardırCanimm testi yaptıktan sonra kutuya koymuştum az önce lavabyoya gittim oylesune bakayım dedim testi atayım sana keisn kurumadir ama görünce mutluluk duydum
İnşallah bu son olurYaaa neguzell bizde İstanbul'da Bağcılar da oturuyoz tabi ailem orada şimdi eş durumundan Mardin'e geldik tainciyiz... Evet yaşım çok genç ama yinede çok uğraşlarla bu süreçten geçiyoruz ins bu ilk ve son olur diyorum
Canım nasılsın transfer saati belli oldu muBende salı günü nasipse transfer olucam cnm yarın arayıp saatini söyleyecekler ama genelde gittiğimde kana bakıyorlar . O gün de bakacaklar mı bilmiyorum ama bence iyi bişey bu cnm temkinli oldukları anlamına geliyor . Hayırlı olsun inş sımsıkı tutunurlar annesine
Maşallah canım çok çok iyi benceKızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Hiç kuruma cizgisine benzemiyor canımCanimm testi yaptıktan sonra kutuya koymuştum az önce lavabyoya gittim oylesune bakayım dedim testi atayım sana keisn kurumadir ama görünce mutluluk duydum
Çok iyi artmış maşallah ikiz olabilir miKızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Bugün tekrardan kan verdim yarın öğleden sonra çıkacakmış ama hic belirtim yok ya saka gibi neden boyleyimMaşallah canım çok çok iyi bence
Bugün kaçıncı günü bende gördüm keske erken gebelik testiyle yapsaydın onda net olurCanimm testi yaptıktan sonra kutuya koymuştum az önce lavabyoya gittim oylesune bakayım dedim testi atayım sana keisn kurumadir ama görünce mutluluk duydum
senin yerine ben heycanlandım suanBugün tekrardan kan verdim yarın öğleden sonra çıkacakmış ama hic belirtim yok ya saka gibi neden boyleyim
Ayy bende heyecanliyim da tam anlamiyla hissetmiyorum kan degerleri kesinlessinde Insallahsenin yerine ben heycanlandım suan
inşallah bizde güzel sonuçlar alırız
pozitifleri görünce sanki bende pozitif görücekmişim gibi hissediyorum ilk idrar testini ne zmn yapmıstın
Rica ederim İnşallah bebişiniz sağlıkla tutunurTeşekkür ederim Bilgi içinsalı günü inşallah
İğneyi yapan kişiye söyleyin çok yavaş vurması gerekiyor hızlı vurunca top gibi kalıyor çok acıyor günden güne sertleşiyor doktorum böyle söyledi deyin hemşirelere bilirim çok acıtıyorlar benimde baştan öyleydi şuanda hissetmiyorum bile yavaş vuruluncaYa anlamadım ki vurulurken bu kadar acımıyordu, sonraki günler ağrısı daha çoğalıyor sanki. Hem fitil gibi hapını hemde iğnesini kullanıyorum. Enox göbekten yapıyorum sadece
Evet canim bı yılı geçti burdayiz çok şükür alistijk valla zaten gelmek isteidgim şehirdi gezmek için çok şükür geziyoruzda.. teste gelirsekte canım ilk yaptigimda hayal gibi bişey gördüm ama dedim artık kendjne gel kıpkırmızı olması lazım testlerde hep flaşmu tutup bakicaksin dedim koydum kutusuna 4saat sonra gittim galiba baktım böyle çıktı işteİnşallah bu son olurMardin’e alışabildin mi? Mutlu musun orda?
Insallah ikizdirÇok iyi artmış maşallah ikiz olabilir mi
Tamam canım sağolasınİğneyi yapan kişiye söyleyin çok yavaş vurması gerekiyor hızlı vurunca top gibi kalıyor çok acıyor günden güne sertleşiyor doktorum böyle söyledi deyin hemşirelere bilirim çok acıtıyorlar benimde baştan öyleydi şuanda hissetmiyorum bile yavaş vurulunca
Hayırlısı olur inşallahMerhabalar bende 5 ekimde 1 adet 5. Gün 4aa embriyosu transfer oldum çok heyecanlıyım belirtim yok denecek kadar az , bu benim 11. Denemem daha önce boş gebelikler kimyasal gebelikler yaşadım yarım rahimliyim inşallah bu sefer herşey güzel olur, var mı benim gibi 5 ekimde transfer olan
Hayırlı guzel haberler alırsın ınsallah canımInsallah ikizdir2 tane embryoydu zaten dondurulmusumda yok 4 tane döllendi ikisi canlı kalmadı 2 tane trasfer olmuştu
Canım seninki pozitif bence sevinebilirsin, hadi inşallahEvet canim bı yılı geçti burdayiz çok şükür alistijk valla zaten gelmek isteidgim şehirdi gezmek için çok şükür geziyoruzda.. teste gelirsekte canım ilk yaptigimda hayal gibi bişey gördüm ama dedim artık kendjne gel kıpkırmızı olması lazım testlerde hep flaşmu tutup bakicaksin dedim koydum kutusuna 4saat sonra gittim galiba baktım böyle çıktı işte