Doktorla yine konustum sifir cikti degerik diyorum adam anlamiyoAnlamadım ki canım valla doktorunda bir bildiği vardır illaki dur bakalım nolcak sabırlı ol bence umarım yüzünü güldürür
Sabah geldi pembe sonrada gelmedi benim hep boyle olur ama bi anda kirmiziya donmez. Adet oluyorum ben eminim olcm yaniBende 11.gunu adet olmuştum canım baya baya adetti yani seninkide öyle mi yogun mu yani kanaman yoksa leke leke mi geliyo
Valla canim benim 8 gunu lekelenmelerim baslamisti 11.guju sabah lekelenmem artti sonra kana döndü ben kanı görünce adet oldum dedim zaten hastaneyi aradim gel test ver dediler kani verdim geldim sonuc cikmadan adetim söküldü ertesi gunu kontrole çağırdılar doktoruma sordum bu normal mi diye hayır tabikide o ilaclari kullanirken adet olmaman lazımdı dedi büyük ihtimal tutunmayi engellemis bu kanama dedi bide benden yogun kan gelmedigi muddetce hic agrim olmadi kanamam artinca agrim olmaya basladi keske bi kan verseydin belli olmaz belki yerlesme kanamasidir doktorun emin olmak istemistirHayir oyle kan gelmiyor sadece pembe geldi sabah bir dahada gelmedi ama karnim agriyor sokulcek yani benim hep boyle olur. Oyle kirmizi bisiy yok dolu dolu pembe geldi ve gelecekte
Progestan yuksek ciktiysa tedaviye baslamaz canim o yuzden estrofemi icme demistirAynen hakkimizda hayirlisi bugun adetimin 3. Gunu doktor estorfwm verdi bide progeston tahlil istedi eve geldim sonuc cikmadan biraz once aradilar sonucum yuksek cikmis estorfemi icme dedi iyi mi kotu mu anlamadim
Ama sonradan pozitife dönenleride gördük burada canım inşallah senide öyle görürüzDoktorla yine konustum sifir cikti degerik diyorum adam anlamiyoiki gun daha kullan ilaclarini diyo delircem vallahi ben noyle bir sey görmedim ya. Kizlar sabahtan beri bana cvp verip yalniz bırakmdiniz Allah razi olsun sizden insallah pozitif değerleri siz gorursunuz dualarim sizinle
Benimde önce pembe kirmiziya yakin gelir sonra kirmizi gelir canım seninki dönmez insallah donersede bilki o kanama engelledi tutunmasini doktor bu defa dikkatli gidecem sende dedi bana en ufak lekelenmeni soyle erteleriz tedaviyi dediSabah geldi pembe sonrada gelmedi benim hep boyle olur ama bi anda kirmiziya donmez. Adet oluyorum ben eminim olcm yanihalime gülüyorum suan varya sifir cikti 10. Gun daha da yukselmez zaten
Canım bizim azosperm yani hiç sperm yok. Ameliyat olmuştu micro tese öyle bulunmuştu da yapmıştık. O yüzden olmuyor.Sizin ne sıkıntıydi sperm problemini vardı bizjm sadece ileri harreket ve sperm az bnde çok şükür herşey normal bnde aşılama yaptım olmadı bu ilk denemem tüp Bebek daha geride dondurulmusta yok
O zamanı da hatırlamıyorum ilk denemeydi hiç bişi bilmiyordumOzman canım belirtilerin aynı boylemiydi tuttuğunda ozman da 5.gun embriyosumuydu oğlusun da
Yaaa neguzel ilkinde bak azosperm olmasına rağmen tutmuş belki yine tutucakCanım bizim azosperm yani hiç sperm yok. Ameliyat olmuştu micro tese öyle bulunmuştu da yapmıştık. O yüzden olmuyor.
O zamanı da hatırlamıyorum ilk denemeydi hiç bişi bilmiyordum
Canim sen transferden sonra mi sadece dekort ve fitil kullaniyodun ?Sanmiyorum canm 0 cikti artik bosuna bir de porgestan iki tane igne oldum geldim keske olmasaydim. Ben sadece progestan fitil ve dekort diye bir ilaç verdi onu niye verdi anlamadim onu kullandim baska ilac kullanmıyordum ki zaten
İnşallah canım hala ümidim var 7. Gün akşam bile beta salgılanmaya başlayabilir. Bekleyrlim görelim birlikte inşallah sen de pozitifi göreceksinYaaa neguzel ilkinde bak azosperm olmasına rağmen tutmuş belki yine tutucak
Netten arastirdim iptal olcak galiba ama igneye devam dedi carsamba cagirdi bakalim o zamn kesinlesir. Donmus embriyolarim beklesin biraz daha napalim gec olsun benim olsunProgestan yuksek ciktiysa tedaviye baslamaz canim o yuzden estrofemi icme demistir
İnsallh insallh insallh canimmm diyroum bari negatifsede su 6gunumu bebegimle konuşarak geçireyimİnşallah canım hala ümidim var 7. Gün akşam bile beta salgılanmaya başlayabilir. Bekleyrlim görelim birlikte inşallah sen de pozitifi göreceksin
İnşallah canm. Psikolojik olarak mıdır nedir, regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Bu arada Kaç yaşındasın? Yaşın da çok önemi var tutmasında.İnsallh insallh insallh canimmm diyroum bari negatifsede su 6gunumu bebegimle konuşarak geçireyiminsallh rabbim herkese evlat kokuusnu tattiriri
Canim kan verdim sabah 0 cikti demistim yaValla canim benim 8 gunu lekelenmelerim baslamisti 11.guju sabah lekelenmem artti sonra kana döndü ben kanı görünce adet oldum dedim zaten hastaneyi aradim gel test ver dediler kani verdim geldim sonuc cikmadan adetim söküldü ertesi gunu kontrole çağırdılar doktoruma sordum bu normal mi diye hayır tabikide o ilaclari kullanirken adet olmaman lazımdı dedi büyük ihtimal tutunmayi engellemis bu kanama dedi bide benden yogun kan gelmedigi muddetce hic agrim olmadi kanamam artinca agrim olmaya basladi keske bi kan verseydin belli olmaz belki yerlesme kanamasidir doktorun emin olmak istemistir
Tabikide canim rahim hazir degilken transfer olup embriyolar bosa gideceğine biraz daha bekle herşey güzel olsun senin olsun inşallahNetten arastirdim iptal olcak galiba ama igneye devam dedi carsamba cagirdi bakalim o zamn kesinlesir. Donmus embriyolarim beklesin biraz daha napalim gec olsun benim olsun
Gec gördüm onu canım hayırlısı bakalim doktorunun dediğini yap hele belki bi mucize olurCanim kan verdim sabah 0 cikti demistim ya
23 bnm dokotr bana dedi çok güzel transferi işlemi oldu rahatt ilerledi dedi ama ne zamn doktorla iyi bsiey dese kötü geciyo buarada canım nerede oturyosunİnşallah canm. Psikolojik olarak mıdır nedir, regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Bu arada Kaç yaşındasın? Yaşın da çok önemi var tutmasında.
Yaşın çok genç mutlaka pozitifi göreceksin, deneyecek çok zamanın olacak. Ben de 28 yaşında oğlumu kucağıma aldım. Şuan 34 yaşındayım. İstanbul göztepede oturuyorum canım sen nerdesin?23 bnm dokotr bana dedi çok güzel transferi işlemi oldu rahatt ilerledi dedi ama ne zamn doktorla iyi bsiey dese kötü geciyo buarada canım nerede oturyosun
Yaaa neguzell bizde İstanbul'da Bağcılar da oturuyoz tabi ailem orada şimdi eş durumundan Mardin'e geldik tainciyiz... Evet yaşım çok genç ama yinede çok uğraşlarla bu süreçten geçiyoruz ins bu ilk ve son olur diyorumYaşın çok genç mutlaka pozitifi göreceksin, deneyecek çok zamanın olacak. Ben de 28 yaşında oğlumu kucağıma aldım. Şuan 34 yaşındayım. İstanbul göztepede oturuyorum canım sen nerdesin?
Canimm testi yaptıktan sonra kutuya koymuştum az önce lavabyoya gittim oylesune bakayım dedim testi atayım sana keisn kurumadir ama görünce mutluluk duydumYaşın çok genç mutlaka pozitifi göreceksin, deneyecek çok zamanın olacak. Ben de 28 yaşında oğlumu kucağıma aldım. Şuan 34 yaşındayım. İstanbul göztepede oturuyorum canım sen nerdesin?