- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Yenimi yaptınKan verdim sonuç 0 tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenimi yaptınKan verdim sonuç 0 tabiki
Aynen hakkimizda hayirlisi bugun adetimin 3. Gunu doktor estorfwm verdi bide progeston tahlil istedi eve geldim sonuc cikmadan biraz once aradilar sonucum yuksek cikmis estorfemi icme dedi iyi mi kotu mu anlamadimBenimde heralde 21 i falan olur canım hakkımızda hayırlısı olsun
Canim senin galiba bı oğlun var ne kadar sanlsiin valla bnmde bitane bile olsa raziyim bu bnm son samsim ins hamileyimdirKaçıncı gündesin? Hepimiz kafayı yiycez bu gidişle valla
Hadi al bebisini cik hastaneden dualarim seninleAma ben transfere giriyorum çok heycanliyim bı tarafında korkuyor dualarınıza talibim güzel insanlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHadi al bebisini cik hastaneden dualarim seninle
Teşekkür ederimCanım hayırlısı olur inşallah gönlünü ferah tutt
Evet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorumCanim senin galiba bı oğlun var ne kadar sanlsiin valla bnmde bitane bile olsa raziyim bu bnm son samsim ins hamileyimdir
Transferiniz iptal olmuşAynen hakkimizda hayirlisi bugun adetimin 3. Gunu doktor estorfwm verdi bide progeston tahlil istedi eve geldim sonuc cikmadan biraz once aradilar sonucum yuksek cikmis estorfemi icme dedi iyi mi kotu mu anlamadim
Sizin ne sıkıntıydi sperm problemini vardı bizjm sadece ileri harreket ve sperm az bnde çok şükür herşey normal bnde aşılama yaptım olmadı bu ilk denemem tüp Bebek daha geride dondurulmusta yokEvet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorum
Ozman canım belirtilerin aynı boylemiydi tuttuğunda ozman da 5.gun embriyosumuydu oğlusun daSizin ne sıkıntıydi sperm problemini vardı bizjm sadece ileri harreket ve sperm az bnde çok şükür herşey normal bnde aşılama yaptım olmadı bu ilk denemem tüp Bebek daha geride dondurulmusta yok
Evde yok fiyatları nekadar acaba? Yakın eczaneye söylesem eve getirirmi acabaPrediktor ile deneyebilirsin beta hcg 6 iken pozitif göstermişti en son bende. Onu en son güne sakladım
Anladım ama bildiğim kadarıyla transferden sonra kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor pembe de gelmiş sizin tam olarak sökülmemiş yerleşmeyemi çalışıyor acabaKan verdim sonuç 0 tabiki
Ben de böyle düşünüyorumAnladım ama bildiğim kadarıyla transferden sonra kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor pembe de gelmiş sizin tam olarak sökülmemiş yerleşmeyemi çalışıyor acaba
Sanmiyorum canm 0 cikti artik bosuna bir de porgestan iki tane igne oldum geldim keske olmasaydim. Ben sadece progestan fitil ve dekort diye bir ilaç verdi onu niye verdi anlamadim onu kullandim baska ilac kullanmıyordum ki zatenAnladım ama bildiğim kadarıyla transferden sonra kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor pembe de gelmiş sizin tam olarak sökülmemiş yerleşmeyemi çalışıyor acaba
Evet canimYenimi yaptın
Sağlık olsun kuzum sıkma canını sen yine ignelere devam et günün gelince yine yaparsun olmadıEvet canim
Iptal demedi ama baskilayici olarak gonapeptly vermisti ona devam et dedi carsamba tekrar kont cagirdiTransferiniz iptal olmuş
Başka bir şey demedi mi ? Baskılayıcı bir şeyler
Dimi ya inşallah öyledirBen de böyle düşünüyorum
Anlamadım ki canım valla doktorunda bir bildiği vardır illaki dur bakalım nolcak sabırlı ol bence umarım yüzünü güldürürSanmiyorum canm 0 cikti artik bosuna bir de porgestan iki tane igne oldum geldim keske olmasaydim. Ben sadece progestan fitil ve dekort diye bir ilaç verdi onu niye verdi anlamadim onu kullandim baska ilac kullanmıyordum ki zaten
Bende 11.gunu adet olmuştum canım baya baya adetti yani seninkide öyle mi yogun mu yani kanaman yoksa leke leke mi geliyoYa doktoru aradim soyledim 10. Günum adet oldum diyorum kabul etmiyor Protestan igne yazdi iki tane olduk geldim sacmalik degil mi. Yok iste adet oluyorum bence ne diye daha ignelere devamt ettiriyor anlamiyorum