Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benimde heralde 21 i falan olur canım hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Aynen hakkimizda hayirlisi bugun adetimin 3. Gunu doktor estorfwm verdi bide progeston tahlil istedi eve geldim sonuc cikmadan biraz once aradilar sonucum yuksek cikmis estorfemi icme dedi iyi mi kotu mu anlamadim

Canim senin galiba bı oğlun var ne kadar sanlsiin valla bnmde bitane bile olsa raziyim bu bnm son samsim ins hamileyimdir
Evet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorum

Aynen hakkimizda hayirlisi bugun adetimin 3. Gunu doktor estorfwm verdi bide progeston tahlil istedi eve geldim sonuc cikmadan biraz once aradilar sonucum yuksek cikmis estorfemi icme dedi iyi mi kotu mu anlamadim
Transferiniz iptal olmuş 😔
Başka bir şey demedi mi ? Baskılayıcı bir şeyler

Evet canım 6 yaşında oğlum. Çok şükür o ilk tüp benek denemesinde tutmuştu. Ne büyük mucize yaşamışız şimdi son 3 yıl deniyorum 2. Çocuk için olmuyor. Bu 2. Çocuk için 4. Denemem toplamda 5 kere tüp bebek yaptırmış oluyorum
Sizin ne sıkıntıydi sperm problemini vardı bizjm sadece ileri harreket ve sperm az bnde çok şükür herşey normal bnde aşılama yaptım olmadı bu ilk denemem tüp Bebek daha geride dondurulmusta yok

Sizin ne sıkıntıydi sperm problemini vardı bizjm sadece ileri harreket ve sperm az bnde çok şükür herşey normal bnde aşılama yaptım olmadı bu ilk denemem tüp Bebek daha geride dondurulmusta yok
Ozman canım belirtilerin aynı boylemiydi tuttuğunda ozman da 5.gun embriyosumuydu oğlusun da

Anladım ama bildiğim kadarıyla transferden sonra kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor pembe de gelmiş sizin tam olarak sökülmemiş yerleşmeyemi çalışıyor acaba
Sanmiyorum canm 0 cikti artik bosuna bir de porgestan iki tane igne oldum geldim keske olmasaydim. Ben sadece progestan fitil ve dekort diye bir ilaç verdi onu niye verdi anlamadim onu kullandim baska ilac kullanmıyordum ki zaten

Sanmiyorum canm 0 cikti artik bosuna bir de porgestan iki tane igne oldum geldim keske olmasaydim. Ben sadece progestan fitil ve dekort diye bir ilaç verdi onu niye verdi anlamadim onu kullandim baska ilac kullanmıyordum ki zaten
Anlamadım ki canım valla doktorunda bir bildiği vardır illaki dur bakalım nolcak sabırlı ol bence umarım yüzünü güldürür 🤲🏼

Ya doktoru aradim soyledim 10. Günum adet oldum diyorum kabul etmiyor Protestan igne yazdi iki tane olduk geldim sacmalik degil mi. Yok iste adet oluyorum bence ne diye daha ignelere devamt ettiriyor anlamiyorum
Bende 11.gunu adet olmuştum canım baya baya adetti yani seninkide öyle mi yogun mu yani kanaman yoksa leke leke mi geliyo

X