Sana neden kalçadan olanı verdiki göbekten olanı isteyebilirsin çok acitiyomus o doktorunla goursebilirsinYemin ederim bu progestan iğne mahfetti beni ya popom o kadar çok acıyor ki
Yook ben varimson sirada 29u gibi dedi doktorHayirlisiyla al gel yavrularını canım haftayada benim olur heralde transfer en gec ben transfer olucam galiba
Canim çikmicagini bile bile yapiyoruz zaten daha cok minik kücük yerlesemedi bile zamanla yerlesicek ve deger articak kan testine kadar pozitife ceviricek insallahKızlar 6. Günün sabahından bildiriyorum, kaset test negatif gölge falan da yok demekki 4. Gün testininki kuruma çizgisiymiş. Zaten pozitif olsa da 7. Gün civarı çıkacağına inanıyordum bakalım devamı yarına
Ya anlamadım ki vurulurken bu kadar acımıyordu, sonraki günler ağrısı daha çoğalıyor sanki. Hem fitil gibi hapını hemde iğnesini kullanıyorum. Enox göbekten yapıyorum sadeceSana neden kalçadan olanı verdiki göbekten olanı isteyebilirsin çok acitiyomus o doktorunla goursebilirsin
Bende öyle ama sadeec hepsini göbekten yapıyorum herkes diyo kalçadan çok kötü oldum doktorum değişti dediler bence değiştirebilirisnYa anlamadım ki vurulurken bu kadar acımıyordu, sonraki günler ağrısı daha çoğalıyor sanki. Hem fitil gibi hapını hemde iğnesini kullanıyorum. Enox göbekten yapıyorum sadece
Sanki hafif silik gibi erken gebelik testi daha duyarlı oluyor ondan yakın isterseniz kaçıncı gün bugünBaşımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla.Ama benm bugün modum çok düşük akşam iğneye gittiğimde kan testi mi versem acaba diye düşünüyorum. Baksana 4. Gün testim sonradan nasıl da silikleşmişti
Iki haftadır benim kalçaların hep mosmor oldu valla ilk zamanlar çok kötüydü ağrısından daha sola donup yatamıyordum ama zamanla alışıyor insanYemin ederim bu progestan iğne mahfetti beni ya popom o kadar çok acıyor ki
Kan vermekten de korkuyorum zaten ya zaman yaklaştıkça stres basmaya başladı yarın erken gebelik testi yapacağımEvet canim kruumus gibide belli değil ama olsun modu düşürmek yokk bence kan yapma şimdi negatif çıksa sonradan da diyiceksin tamm kesin hamile değilim diyip kendini mahvedixeksin oyuzden yarın erken gebelik yapicaksin yap sonraki günde baktın kan ver zaten Perşembe günüymüşya kan versen cikar
Canım benim dondurulmuş embriyoydu. Ama sanırım test bozuk ya da kuruma çizgisi çıktı. Çünkü olsaydı bugünkü testte de çıkardıCanım senin taze transfermi
Tazeyse çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir
6. Günüm canm dayanamayıp sabah 05:00 te yaptım wc ye uyanınca. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Allahım inşallah pozitifi görürümSanki hafif silik gibi erken gebelik testi daha duyarlı oluyor ondan yakın isterseniz kaçıncı gün bugün
Korkma canım ha Perşembe yapmışsın ha Çarşamba varsa keisnlikle çıkar hiç değil kafan netleşir bnm taaa Pazar günü normalde ama bn cuma yapicamKan vermekten de korkuyorum zaten ya zaman yaklaştıkça stres basmaya başladı yarın erken gebelik testi yapacağım
Canım benim üçüz olmasına ragmen 7. Günde aşırı aşırı silikti öyle düşün6. Günüm canm dayanamayıp sabah 05:00 te yaptım wc ye uyanınca. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Allahım inşallah pozitifi görürüm
6. Günde yapmış mıydın peki canım?Canım benim üçüz olmasına ragmen 7. Günde aşırı aşırı silikti öyle düşün
Evet doğru diyorsun hakkımızda hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün inşallahKorkma canım ha Perşembe yapmışsın ha Çarşamba varsa keisnlikle çıkar hiç değil kafan netleşir bnm taaa Pazar günü normalde ama bn cuma yapicam
Bende cuma oldum testi ne zam. Dediler bana 20 si 4.gün embriyosu taze transfer geç gbi geldi banaEr
simdilik ben sabirliyim haha ama daha cuma transfer oldum
Tamam canim teşekkür ederimDondurulmuşta cinsellik yasak değil canım ama transfere yakın ne olur ne olmaz ilişkiye girmeyin
Benimde heralde 21 i falan olur canım hakkımızda hayırlısı olsunYook ben varimson sirada 29u gibi dedi doktor
Aminnnn insally valla bnm tumm ağrılarım herşeyim kesildiEvet doğru diyorsun hakkımızda hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Yaaa çok tuhaf, ne oldu da kesildi acabaAminnnn insally valla bnm tumm ağrılarım herşeyim kesildi