Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canim çikmicagini bile bile yapiyoruz zaten daha cok minik kücük yerlesemedi bile zamanla yerlesicek ve deger articak kan testine kadar pozitife ceviricek insallah

Sana neden kalçadan olanı verdiki göbekten olanı isteyebilirsin çok acitiyomus o doktorunla goursebilirsin
Ya anlamadım ki vurulurken bu kadar acımıyordu, sonraki günler ağrısı daha çoğalıyor sanki. Hem fitil gibi hapını hemde iğnesini kullanıyorum. Enox göbekten yapıyorum sadece

Ya anlamadım ki vurulurken bu kadar acımıyordu, sonraki günler ağrısı daha çoğalıyor sanki. Hem fitil gibi hapını hemde iğnesini kullanıyorum. Enox göbekten yapıyorum sadece
Bende öyle ama sadeec hepsini göbekten yapıyorum herkes diyo kalçadan çok kötü oldum doktorum değişti dediler bence değiştirebilirisn

Sanki hafif silik gibi erken gebelik testi daha duyarlı oluyor ondan yakın isterseniz kaçıncı gün bugün

Yemin ederim bu progestan iğne mahfetti beni ya popom o kadar çok acıyor ki
Iki haftadır benim kalçaların hep mosmor oldu valla ilk zamanlar çok kötüydü ağrısından daha sola donup yatamıyordum ama zamanla alışıyor insan

Kan vermekten de korkuyorum zaten ya zaman yaklaştıkça stres basmaya başladı yarın erken gebelik testi yapacağım

Canım senin taze transfermi
Tazeyse çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir
Canım benim dondurulmuş embriyoydu. Ama sanırım test bozuk ya da kuruma çizgisi çıktı. Çünkü olsaydı bugünkü testte de çıkardı O 4. Gündü bugün 6. Günüm ve 5. Gün embriyosu

Kan vermekten de korkuyorum zaten ya zaman yaklaştıkça stres basmaya başladı yarın erken gebelik testi yapacağım
Korkma canım ha Perşembe yapmışsın ha Çarşamba varsa keisnlikle çıkar hiç değil kafan netleşir bnm taaa Pazar günü normalde ama bn cuma yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…