Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İy ki testin yok keşke benim de olmasaydı benim 1 tane erken gebelik testim kaldı sadece onunda yarına saklıyorum. 4. Gün yaptığım artımeddi, bu sabahki roll gebelik testiydi yarın yapacağım da prediktor early

İnsallu çıkar canım benm yaa vallla herkese dua ediyorum ama çok şükür az kaldı test günümüze bn cuma günü kan vericem inşallah güzel soncular aliriz allhin izniyle bndekide artimed bakalım yarın ne cikicak ikimiilzjnkide

Canm ya insanın bi morali bozuluyor modu düşüyor heyecandan uyuyamamıştım resmen sabah 05:00 de yaptım test. Varsa yarın sabah çıkar yoksa olmamıştır diycem
İşte erken test yapınca böyle stres oluyo insan belkide kanda pozitifi görceksin kendini boşa üzme daha çok erken

Benim de Perşembe test günüm, hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah pozitifleri görürüz.

Gunaydin kizlar benim bugun 10.gunum ve regl oldum test gunume de iki gun vardi henuz . Nasip degilmis. İnsallah sizler pozitif sonuclar alir saglikli evlatlarinizi kucaginiza almak nasip olur. Allaha emanet olun.

Sen de erken yapmışsın canım moralini bozma güzel haberler alıcaz inş var mı belirti bi durum falan

Gunaydin kizlar benim bugun 10.gunum ve regl oldum test gunume de iki gun vardi henuz . Nasip degilmis. İnsallah sizler pozitif sonuclar alir saglikli evlatlarinizi kucaginiza almak nasip olur. Allaha emanet olun.
Test günün ne zamandı canım? Hiç test yaptın mı kanda ? Çok var kanaması olup pozitif gören

Test günün ne zamandı canım? Hiç test yaptın mı kanda ? Çok var kanaması olup pozitif gören
Test gunum carsamba. Kanda yaptirmadim hic idrar testi negatifti hep. Kanamasi olup hamile kalan olabilir ama ben de o sans yok malesef hic sanmıyorum canım

Test gunum carsamba. Kanda yaptirmadim hic idrar testi negatifti hep. Kanamasi olup hamile kalan olabilir ama ben de o sans yok malesef hic sanmıyorum canım
Daha 2 gün varmış ama doktora sordun mu? Kanama için bişi dedi mi? İlaçları içerken adet olunmuyor diye biliyorum

Dondurulmuşta cinsellik yasak değil canım ama transfere yakın ne olur ne olmaz ilişkiye girmeyin

Canim bnde dayanamayıp yaptım negatif bnmde
Başımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla. Ama benm bugün modum çok düşük akşam iğneye gittiğimde kan testi mi versem acaba diye düşünüyorum. Baksana 4. Gün testim sonradan nasıl da silikleşmişti

Eklentiler

• 8873FCB3-90B4-48B3-A3D6-22CA1AD2B3BF.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 58
Evet canim kruumus gibide belli değil ama olsun modu düşürmek yokk bence kan yapma şimdi negatif çıksa sonradan da diyiceksin tamm kesin hamile değilim diyip kendini mahvedixeksin oyuzden yarın erken gebelik yapicaksin yap sonraki günde baktın kan ver zaten Perşembe günüymüşya kan versen cikar

Canım senin taze transfermi
Tazeyse çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…