İy ki testin yok keşke benim de olmasaydıCanimm boşver daha erken zaten sırf zaten kendimizi tatmin etmek icjn yapiyrouz yarında ben yapicam belki yarında negatif cikicak çünkü kesin sonuç kan belli ediyo önce HCG hormonu salgıladığı iicn idrarda çok düşük öğrenmemiz .. benm suan fazla testim olsaydu bnde kaç kere yapmıştım allhtan yok
İy ki testin yok keşke benim de olmasaydıbenim 1 tane erken gebelik testim kaldı sadece onunda yarına saklıyorum. 4. Gün yaptığım artımeddi, bu sabahki roll gebelik testiydi yarın yapacağım da prediktor early
İşte erken test yapınca böyle stres oluyo insan belkide kanda pozitifi görceksin kendini boşa üzme daha çok erkenCanm ya insanın bi morali bozuluyor modu düşüyorheyecandan uyuyamamıştım resmen sabah 05:00 de yaptım test. Varsa yarın sabah çıkar yoksa olmamıştır diycem
Benim de Perşembe test günüm, hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah pozitifleri görürüz.İnsallu çıkar canım benm yaa vallla herkese dua ediyorum ama çok şükür az kaldı test günümüze bn cuma günü kan vericem inşallah güzel soncular aliriz allhin izniyle bndekide artimed bakalım yarın ne cikicak ikimiilzjnkide
Belki de görücem evet. Oğlumda da 6. Gün sabah negatifti akşam çok çok silik hayalet çizgi ile başlamıştı, hakkımızda hayırlısıİşte erken test yapınca böyle stres oluyo insan belkide kanda pozitifi görceksin kendini boşa üzme daha çok erken
Sen de erken yapmışsın canım moralini bozma güzel haberler alıcaz inşKızlar 6. Günün sabahından bildiriyorum, kaset test negatif gölge falan da yok demekki 4. Gün testininki kuruma çizgisiymiş. Zaten pozitif olsa da 7. Gün civarı çıkacağına inanıyordum bakalım devamı yarına
Test günün ne zamandı canım? Hiç test yaptın mı kanda ? Çok var kanaması olup pozitif görenGunaydin kizlar benim bugun 10.gunum ve regl oldumtest gunume de iki gun vardi henuz . Nasip degilmis. İnsallah sizler pozitif sonuclar alir saglikli evlatlarinizi kucaginiza almak nasip olur. Allaha emanet olun.
Canım valla belirti çok ama testlerde yok. Bugün de stresten midir nedir anlamadım artık sırtım ağrıyorSen de erken yapmışsın canım moralini bozma güzel haberler alıcaz inşvar mı belirti bi durum falan
Kız bnmde niye seninle acaba aynı belirti yaşıyoruz baskabbi ağrım yok hafif adet sancım var oakdarCanım valla belirti çok ama testlerde yok. Bugün de stresten midir nedir anlamadım artık sırtım ağrıyor
Test gunum carsamba. Kanda yaptirmadim hic idrar testi negatifti hep. Kanamasi olup hamile kalan olabilir ama ben de o sans yok malesef hic sanmıyorum canımTest günün ne zamandı canım? Hiç test yaptın mı kanda ? Çok var kanaması olup pozitif gören
Canim adet gibi kanama değilse yerleşme olabilirTest gunum carsamba. Kanda yaptirmadim hic idrar testi negatifti hep. Kanamasi olup hamile kalan olabilir ama ben de o sans yok malesef hic sanmıyorum canım
Canim bnde dayanamayıp yaptım negatif bnmdeBenim de Perşembe test günüm, hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah pozitifleri görürüz.
Daha 2 gün varmış ama doktora sordun mu? Kanama için bişi dedi mi? İlaçları içerken adet olunmuyor diye biliyorumTest gunum carsamba. Kanda yaptirmadim hic idrar testi negatifti hep. Kanamasi olup hamile kalan olabilir ama ben de o sans yok malesef hic sanmıyorum canım
Dondurulmuşta cinsellik yasak değil canım ama transfere yakın ne olur ne olmaz ilişkiye girmeyinRica ederim canım ne demek taze transfer mi olacak seninkisi ? Evet cok Zorlu bir süreç gerçekten fiziki açıdan değilde psikolojik olarak cidden çok yoruluyoruz Rabbim yardım etsin hepimizecanim ben dondurulmus transfer olacagim iliski hakkında bi uyarida bulunmadilar adetim bitince riskli gormedigim gunlerde bi kac kez oldu ama şimdi riskli görüyorum kendimce yasakladim Çarşamba kontrolum var bakalim ne dicekler ama yasak olsa uyarirlardi diye düşünüyorum çünkü taze transferde demeyi unutmuşlardi eve gelince aradilar adetten sonra bir kere olsun sonra kesinlikle yasak diye
Başımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla.Canim bnde dayanamayıp yaptım negatif bnmde
Bize dondurulmuşta da yasak demiştiDondurulmuşta cinsellik yasak değil canım ama transfere yakın ne olur ne olmaz ilişkiye girmeyin
Evet canim kruumus gibide belli değil ama olsun modu düşürmek yokk bence kan yapma şimdi negatif çıksa sonradan da diyiceksin tamm kesin hamile değilim diyip kendini mahvedixeksin oyuzden yarın erken gebelik yapicaksin yap sonraki günde baktın kan ver zaten Perşembe günüymüşya kan versen cikarBaşımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla.Ama benm bugün modum çok düşük akşam iğneye gittiğimde kan testi mi versem acaba diye düşünüyorum. Baksana 4. Gün testim sonradan nasıl da silikleşmişti
Benim doktorum yasak değil dedi transfere 1 hafta kala bırakmıştık amaBize dondurulmuşta da yasak demişti
Canım senin taze transfermiBaşımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla.Ama benm bugün modum çok düşük akşam iğneye gittiğimde kan testi mi versem acaba diye düşünüyorum. Baksana 4. Gün testim sonradan nasıl da silikleşmişti