Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kiz yumurtalari toplatamadinda naptin yaa o kadar yumurtayi benden 14 yumurta toplandı yeminle son günler oturup kalkamiyodum kasık ağrısından canim bu benim 2.denemem ilkini Ağustos ayinda taze olmustum iki adet 5.gun embriyosu olmadi maalesef 4 tane donmus embriyom var simdi onlar için başladım tekrar Çarşamba ikinci kontrolum var canim heralde bir sonraki hafta transferim olur diye düşünüyorum

Sorma bir de şöyle ben ilk tedaviye başladığım gün boğazım ağrıdığı için kovit testi verdim negatif çıktı. Negatif çıkınca ben de iğnelere devam ettim. Sonra aradan 1 hafta geçti kontrole gittim dedi ki çarşamba toplıcaz anesteziye git onay al kovit testi ver o gün de pazartesi 2 gün vardı yani. Gittim test verdim anesteziden onay aldım son çatlatma iğnesini almaya eczaneye gittim eve geldim hemşire aradı canım kovit testin pozitif çıktı diye. Dedim 1 hafta önce test verdim negatif yarın dedim negatife döner o ben iyileştim dediler ki yapamıyoruz maalesef. E dedim yumurtalar ne olacak onlar ilaç kullanmayınca kendi kendine gider dediler öyle de oldu ağrı çektim biraz ama gittiler böyle bir süreç yaşadım maalesef 1 gün sonra verseydim testi negatif çıkardı

Ben 21 eylülde başladım tedaviye. Rahim kalınlaşmıyor diye salıya kadar ertelendi umarım senin önümüzdeki hafta olur. Bir de benim daha tam yapılıp yapılmayacağı da belli değil dua et benim için de olsun transfer

Hadi yaa şansa bak olsun canim vardır bundada bi hayır belkide zamani degildi yaptırsan bile olmayacaktı ama şimdi ilk transferinde kavusacaksin yavruna belki oyle dusunelim biz

Kontrolun ne zaman peki canım ? İnsallah insallah herseyin yolunda giderde beraber bekleriz sonucu canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Kontrolun ne zaman peki canım ? İnsallah insallah herseyin yolunda giderde beraber bekleriz sonucu canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Salı günü sabah gel kan testin normal çıkarsa transfer olacaksın dedi bilmiyorum ki ne olacak işte. Aminnn

Bende salı günü nasipse transfer olucam cnm yarın arayıp saatini söyleyecekler ama genelde gittiğimde kana bakıyorlar . O gün de bakacaklar mı bilmiyorum ama bence iyi bişey bu cnm temkinli oldukları anlamına geliyor . Hayırlı olsun inş sımsıkı tutunurlar annesine

Kesinlikle birlikte olmayın eşinizle yasak. Doktorlar bazen söylemiyor ama bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor. İdrara sıkışık olarak direk hastaneye gitmeyin bence çünkü kan vereceksiniz içerde zaman geçecek embriyolog gelecek konuşacak bilgi verecekler orada su içersiniz hemen geliyor zaten benim 2 küçük şişe bitmemişti baya sıkışmıştım embriyo transferi oldum odaya alındım sürgü istedim kalkmak yasak zaten ama dayanamadım çok su içmişim o kadar içmeye gerek yokmuş çok sıkışık olmayın yani tutamazsınız çok zorluyo embriyoda konulunca. İşlem basit muayene gibi sadece vajinaya katater gibi bişey koyuyor doktor sabit durması için o sırada çok az canım acıdı ama normal yani 5 dk sürmüyor zaten :) ne zaman transferiniz

Merhaba bu test normal kaset test mi. Akşamdan yaptığınız testin sabah çift çizgi çıkmasını ciddiye almayın ilk 10 dakika içinde ne görüyorsanız doğru olan odur.Erken gebelik testi predictor marka alın dünyada bir numara. Kaset testlerde varsa bile çıkmayabiliyo beta düşükse hele hiç çıkmıyo. Bu teste güvenmeyin. Henüz 4. Gün bebek yerleşmeye çalışıyo daha beta salgılaması mümkün değil benim çok silik çizgi çıkmıştı hayal meyal belli oluyodu meraktan gidip kan verdim beta 5 çıktı negatif oldu 2 gün sonrada sıfırlandı değerim. Çok erken yapmak bazen hayal kırıklığı oluyor 8. Günden önce yapılan testler güvenilir olmuyor malesef

Bencede erken canım varsada daha yeni hcg salgılanıyo zaten eminim 2 3 gün sonra çift çizgi görceksin

Bencede erken canım varsada daha yeni hcg salgılanıyo zaten eminim 2 3 gün sonra çift çizgi görceksin
Canm ya insanın bi morali bozuluyor modu düşüyor heyecandan uyuyamamıştım resmen sabah 05:00 de yaptım test. Varsa yarın sabah çıkar yoksa olmamıştır diycem

Canm ya insanın bi morali bozuluyor modu düşüyor heyecandan uyuyamamıştım resmen sabah 05:00 de yaptım test. Varsa yarın sabah çıkar yoksa olmamıştır diycem
Canimm boşver daha erken zaten sırf zaten kendimizi tatmin etmek icjn yapiyrouz yarında ben yapicam belki yarında negatif cikicak çünkü kesin sonuç kan belli ediyo önce HCG hormonu salgıladığı iicn idrarda çok düşük öğrenmemiz .. benm suan fazla testim olsaydu bnde kaç kere yapmıştım allhtan yok

Teşekkür ederim Bilgi için salı günü inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…