Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yaaa çok tuhaf, ne oldu da kesildi acaba 🤨 bende de sadece göğsümde karıncalanma var
Bnmde göğüsten başka bişey yok hatta göğüslerim de önceki gibi değil bence yavaş yavaş hormonlar duzenleniyo bn bugün anladım demekki bnm iğnenin etksii geçmiş artık kullandığım diğer ignelerde etkisini azaltti oyuzden test gününe kadar bence olmicak ondan sonra olursa olur bana hemşire demişti 4-5gun çekersiniz diye ağrınız olur oda normaldir dedi

Canim adet gibi kanama değilse yerleşme olabilir
Ya doktoru aradim soyledim 10. Günum adet oldum diyorum kabul etmiyor Protestan igne yazdi iki tane olduk geldim sacmalik degil mi. Yok iste adet oluyorum bence ne diye daha ignelere devamt ettiriyor anlamiyorum

Ya doktoru aradim soyledim 10. Günum adet oldum diyorum kabul etmiyor Protestan igne yazdi iki tane olduk geldim sacmalik degil mi. Yok iste adet oluyorum bence ne diye daha ignelere devamt ettiriyor anlamiyorum
Canim belki yerlesmedie diye öyle duusnmustur sen eminmiskn adet olduğuna böyle tam dolu dolu kan geliyomu senden

Aradim evet igne yazdi bellinolmaz falan diyor. Ama gecen seferdede opudsn sonra 13. Gunde olmustim. Yine 13. Gunum bugün opudan sonra yine oldum. Bence adet oluyorum eminim ben suan bisiy gelmiyor ama.karnim cok agriyor ve göğüslerim de indi oyle olur hem benim. Bilmiyorum bosuna kullanıyorum suan iğneleride of
Daha 2 gün varmış ama doktora sordun mu? Kanama için bişi dedi mi? İlaçları içerken adet olunmuyor diye biliyorum 🤷🏻‍♀️

Aradim evet igne yazdi bellinolmaz falan diyor. Ama gecen seferdede opudsn sonra 13. Gunde olmustim. Yine 13. Gunum bugün opudan sonra yine oldum. Bence adet oluyorum eminim ben suan bisiy gelmiyor ama.karnim cok agriyor ve göğüslerim de indi oyle olur hem benim. Bilmiyorum bosuna kullanıyorum suan iğneleride of
Canimm sakın bırakma lutfennn şuan transfer den sonra kaçıncı gün senin i in rahat etmiyorsa git kan versene bak kanda gelmiyo belki hamileliğin belirtisidir ona bakarsan bizde de hiç belirti yok üstüne idrar testi yaptım negatif hemen kendimizi uzelim öyle seymi olur güzel düşün gzuel olsun

Canim belki yerlesmedie diye öyle duusnmustur sen eminmiskn adet olduğuna böyle tam dolu dolu kan geliyomu senden
Hayir oyle kan gelmiyor sadece pembe geldi sabah bir dahada gelmedi ama karnim agriyor sokulcek yani benim hep boyle olur. Oyle kirmizi bisiy yok dolu dolu pembe geldi ve gelecekte

İnşallah boşa değildir, inşallah bir sürpriz olur 🌸

Hayir oyle kan gelmiyor sadece pembe geldi sabah bir dahada gelmedi ama karnim agriyor sokulcek yani benim hep boyle olur. Oyle kirmizi bisiy yok dolu dolu pembe geldi ve gelecekte
Canım benm düşükte de çok karnım ağrımıştı. Belki vücudun bebişi atmaya çalışıyordur doktoru dinle lütfen 🙏

Test yapsanız bir belki gebelik vardır. Belirtileri aynı cünkü adetle gebeliğin

Bence bu
Aradim evet igne yazdi bellinolmaz falan diyor. Ama gecen seferdede opudsn sonra 13. Gunde olmustim. Yine 13. Gunum bugün opudan sonra yine oldum. Bence adet oluyorum eminim ben suan bisiy gelmiyor ama.karnim cok agriyor ve göğüslerim de indi oyle olur hem benim. Bilmiyorum bosuna kullanıyorum suan iğneleride

Progestan iğne kullanıyor musun? Progestan iğne adet olmayı engelliyor. Bu kanama yerleşme kanaması bence.

Senahmet Senahmet canım liste yapmak söyle oluyormuş
konuyu açtıgın ilk mesaja git düzenleye tıkla üste üst üste üç nokta çıkıcak orda kutucuklar var ona tıklıyorsun

Başımıza ne geliyorsa meraktan geliyor valla. 😅😅😅 Ama benm bugün modum çok düşük akşam iğneye gittiğimde kan testi mi versem acaba diye düşünüyorum. Baksana 4. Gün testim sonradan nasıl da silikleşmişti
Benim eşim acilde çalışıyo hemşire çalıştığı günler eve gelip iğnemi yapıyo , kan tüpü getir desem baksın diye ama bakmaz beklemek istiyo bende çok merak ediyorum ama 🫣

Benim eşim acilde çalışıyo hemşire çalıştığı günler eve gelip iğnemi yapıyo , kan tüpü getir desem baksın diye ama bakmaz beklemek istiyo bende çok merak ediyorum ama 🫣
Prediktor ile deneyebilirsin beta hcg 6 iken pozitif göstermişti en son bende. Onu en son güne sakladım😬

X