- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
Bi belirtiniz var mı ben de 1 ekimde transfer oldum dün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi belirtiniz var mı ben de 1 ekimde transfer oldum dün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?
Benim 2 tane genetiğe gitmişti yalnızca 1 tanesi sağlıklı geldi o da transfer edildi, başka yok maalesef olmazsa sil baştan olacak. Sende kaç tane var?Kaçtane genetiğe gitti ve sağlıklı geldi dondurulmuş kaçtane var şuan sende
Bana hepsini birden de alabilirsin dedi aç tok farketmez dediTamam kuzum 3e çıkardım da bugün hemsire 8 er saat arayla ic demisti sabah 8 de almam lazim birini o saatte de kahvalti yapamam asla o yuzden dedim
Canım bir yerde yıkayın yıkayınca geçerse kuruma çizgisidir diyordu ben de yıkadım şimdi çizgi yok olduHadi bakalım hayırlısıyla resmini atabilir misin
Transfer günü hariç 7. Günse varsa bugün çıkar idrarda bence Hiç yaptınız mı test? Benim testim olsa elimde sabah ve akşam tekrarlardım heralde çok merak ediyorum2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?
Benim de pgt+ngs oldu . Toplam 4 adet 5. Gün embriyom vardı . İlk olarak 2 tanesi genetiğe gitti . 1 tanesi normal 1 tanesi parsiyel monozomi yani kromozomun bir tanesinin koparak kaybolması yAzıyor açıklamasında. Sonuçlar bu şekilde geldi . Hemen 1 tanesini daha incelettik o da normal geldi çok şükür . Şimdi salı günü nasipse 2 adet embriyo transferi olacak . İncelenmeyen dondurulmuş 1 tane kaldı yani geriye . Benim daha önce 3 kimyasal , 1 molar gebelik , 1 kez rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum ve bir kezde 6 haftalık düşük oldu . Tekrarlayan olumsuz gebelik kayıplarından dolayı kendimize genetik yapıldı sorun çıkmadı ama embriyolar da önlem amaçlı incelemeye gitti çok şükür ki gitmiş . Bu sefer önlemimizi almış olduk rabbim inş benim de isteyen herkesin de sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inş çok zorlu süreçler gerçektenKaç gün oldu transfer olalı
Ben 4 ekim tek embriyo 4aa2 ekimde transfer oldum. Bugün 7. Gün. Tek embiryo 5aa. Sizin peki?
Şöyle şuan benimde 2 tane gitti 2 side sağlıklı geldi . Ama bu benim 2. Yumurta toplamam dı. İlk yumurta toplamada 5. Güne gelen embriyom olmadı . 2. De miktoçipli sperm seçimi yaptık 10 embriyodan sadece 2 tane kaldı çok şükür 2 side geldi ama bende korkuyorum ya yeniden başlamam gerekirse diye çok zor maddi olarakta manevi olarakta.Benim 2 tane genetiğe gitmişti yalnızca 1 tanesi sağlıklı geldi o da transfer edildi, başka yok maalesef olmazsa sil baştan olacak. Sende kaç tane var?
Yerleşmedir inşallah test günü 13 ekim 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 ekimde. Bugün 4. Günüm
Hayırlısı olsun canm doğru zamanı değilmiş demekki. Ama çok şaşırdım yumurta çatlaması aslında istenilen bişey diye düşünmüştüm.
ben sabahkini hep aç içiyorum canımKizlar estrofemi ac karnima içsem bişey olur mu yaa ?
Çok zor süreçler ya allah yardımcınız olsun inşallah , benimde 6 kimyasal gebelik 1 boş gebelikten kürtaj oldum son çare tüp bebeğe başvurduk çünkü çok yıprandık doktorumuz genetikli yapalım dedi ama benim 1. Yumurta toplamamda 5. Güne gelen embriyom olmadı, 2.sefer yumurta toplama yaptık ondada 10 embriyodan sadece 2 tane kaldı buna şükürBenim de pgt+ngs oldu . Toplam 4 adet 5. Gün embriyom vardı . İlk olarak 2 tanesi genetiğe gitti . 1 tanesi normal 1 tanesi parsiyel monozomi yani kromozomun bir tanesinin koparak kaybolması yAzıyor açıklamasında. Sonuçlar bu şekilde geldi . Hemen 1 tanesini daha incelettik o da normal geldi çok şükür . Şimdi salı günü nasipse 2 adet embriyo transferi olacak . İncelenmeyen dondurulmuş 1 tane kaldı yani geriye . Benim daha önce 3 kimyasal , 1 molar gebelik , 1 kez rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum ve bir kezde 6 haftalık düşük oldu . Tekrarlayan olumsuz gebelik kayıplarından dolayı kendimize genetik yapıldı sorun çıkmadı ama embriyolar da önlem amaçlı incelemeye gitti çok şükür ki gitmiş . Bu sefer önlemimizi almış olduk rabbim inş benim de isteyen herkesin de sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inş çok zorlu süreçler gerçekten
Ben kullanıyorumValla yapamadım olmuyor kızlar bir de bir şey sorucam lutinus fitil kullanan var mı aramızda
Ne güzel anlatmışsınız dünden beri cevap alamamistim yumurtam catlamiş ve transfer iptal olduİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
yumurta çatladığından progesteron düzeyinde artış oluyormuş, o yüzden fertil pencere yakalanamayabiliyor. normalde doktorlar ptogestrena başlatıyor ya transfere 3 veya 5 gün mala (embriyo gününe göre), o zaman fertil dönemi kendileri belirleyebilmiş oluyorlar. dolayısıyla çatlamışsa kesin olmaz diye birşey yok ama şans malesef düşüyor.
ben sabahkini hep aç içiyorum canım
Yok yapmadım acı gerçekle karşılaşmak istemiyorum belki deTransfer günü hariç 7. Günse varsa bugün çıkar idrarda bence Hiç yaptınız mı test? Benim testim olsa elimde sabah ve akşam tekrarlardım heralde çok merak ediyorum
İlk 2-3 gün sağ kasık ağrıdı. Sonrada bu ağrı yatınca her iki kasıkta hissedilmeye başladı. Yüzüstü uzandığımda sağ ve sol kasıkta batma yanma hissediyorum. Ayağa kalkınca pek belli olmuyor ama yattığımda o his artıyor. Arada yattığımda belimde ağrı oluyor ama hafif o da. Belki ayakta çok durunca olabilir. Başka bir belirti yok. Progestan dex iğne de yapıyor olabilir.Bi belirtiniz var mı ben de 1 ekimde transfer oldum dün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı
İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurBen 4 ekim tek embriyo 4aa
Ya ben bunu sabah 8 akşam 4 gece 12 kullanıyorum ama geri akıyor normal mi sen nasıl kullanıyorsun valla şırıl şırıl işte rezil oluyorumBen kullanıyorum
Ayni dertten ben de muzdaribim :)Ya ben bunu sabah 8 akşam 4 gece 12 kullanıyorum ama geri akıyor normal mi sen nasıl kullanıyorsun valla şırıl şırıl işte rezil oluyorum
Sabah 9 akşam 9 yapıyorum. Günlük ped var yanımda,ıslaklık rahatsız edici ama işte dayanıyoruzYa ben bunu sabah 8 akşam 4 gece 12 kullanıyorum ama geri akıyor normal mi sen nasıl kullanıyorsun valla şırıl şırıl işte rezil oluyorum