Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar selam uzun süredir yazamadim merak edenlere soranlara teşekkür ederim her şey yolunda şükür. Şaka gibi ama hamileyim değerlerim de yavaş ama artıyor cumartesi doktora gideceğim bakalim gorecegiz hayirlisi ile 😊
Hayırlı olsun.🙂 Arttı artacak derken yavaş falan artıyor işte
Yavaş artmasının bir sakıncası var mıymış
Baştan da zaten geç döllenme gibi bir şeydi sizinki

Kızlar selam uzun süredir yazamadim merak edenlere soranlara teşekkür ederim her şey yolunda şükür. Şaka gibi ama hamileyim değerlerim de yavaş ama artıyor cumartesi doktora gideceğim bakalim gorecegiz hayirlisi ile 😊
ne kadar çooooook sevindim! 🧿 ❤️❤️ tebrik ederim, hayırlı olsun! güzel haberlerini bekliyoruuuz, sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallaah🙏🏼

Kızlar, benim de bugün test günümdü. Yaş 39, 3.deneme, 4 ekimde iyi kalite 3. gün embriyosu transferi oldu, pozitifi gördüm 🤗 Darısı sonuç bekleyen herkesin başına 😊
Bugün maalesef düşük yaptım:KK43: hepinize bol sans diliyorum kızlar, gerçekten çok zor bir süreç. Tutunması ayrı zor, yaşaması ayri zor, yordu beni bu tüp bebek işleri

Gercekten mucizenin örneği sensin😍😍 hayırlı olsun sağlıkla geçsin sürecin 🙏🙏

Bugün maalesef düşük yaptım:KK43: hepinize bol sans diliyorum kızlar, gerçekten çok zor bir süreç. Tutunması ayrı zor, yaşaması ayri zor, yordu beni bu tüp bebek işleri
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :KK43: Rabbim tez zamanda yerini doldursun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Valla çok güzel bir haber herkese örnek olsun hemen vazgeçmek yok

Cok gecmis olsun. Rabbim tekrar hamile.kalmanizi saglar tamamina erer insallah. Kacinci haftadaydiniz nasil oldu düşük 😔

Benim durum hiç iç açıcı değil şimdi adet oldum ama çok az oldum yani nasıl bişey bilmiyorum Perşembe kontrol var doğal siklus olcak gidişat ne bilmiyorum
Sökülürsün bir kaç güne benimde öyle olmuştu son adetim tamamen sökülmesini beklemek zorunda kaldık. Gayet güzel öyle deme 😍❤️

Çok sağolun kızlar bende hala ne hissedecegimi bilmiyorum. Doktorumda çok umutlu konuşmuyor aslında keseyi kalp atışını görene kadar temkinli olalım diyor. Bir yerde haklı ama çok şükür her şey yolunda gibi. M Mimosaaa canim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda kucağını doldursun ama gerçekten mucizelerde var beklemediğin anda gerçekleşveriyor. Insallah Rabbım sanada bekleyen herkese de yaşatsın

Çok sağolun kızlar bende hala ne hissedecegimi bilmiyorum. Doktorumda çok umutlu konuşmuyor aslında keseyi kalp atışını görene kadar temkinli olalım diyor. Bir yerde haklı ama çok şükür her şey yolunda gibi. M Mimosaaa canim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda kucağını doldursun ama gerçekten mucizelerde var beklemediğin anda gerçekleşveriyor. Insallah Rabbım sanada bekleyen herkese de yaşatsın
Yaa doktorun ilaçları bıraktırdı ya onun yüzünden öyle diyo

Kızlar geçen sefere göre kesede büyüme var ama yine yeterli değil dr hcg tahlili istedi haftaya göre uygun çıkdı olumlu düşnmemizi sağlıyor dedi kese takibine devam edeceyiz...miniğim orda ve kese küçük diye kendini göstermiyor diye düşünüyorum...inşallah önümüzdeki haftalarda kendini gösterir🙏🙏👐

Kızlar geçen sefere göre kesede büyüme var ama yine yeterli değil dr hcg tahlili istedi haftaya göre uygun çıkdı olumlu düşnmemizi sağlıyor dedi kese takibine devam edeceyiz...miniğim orda ve kese küçük diye kendini göstermiyor diye düşünüyorum...inşallah önümüzdeki haftalarda kendini gösterir🙏🙏👐
İnşallah canim her sey yoluna girecektir zamanla 🙏

X