Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sonucunuz ne oldu? Bende çarşamba 3bc ve 2cc transfer oldum?
Merhabaalar 7.gü erken gebelik testi yaptjm dayanamayıp pozitif çıktı; ardından kan testlerim de gayet güzel değerler çıktı şuan haftaya cuma gününü bekliyorum kese ve kalp atışı için .. inşallah siz de güzel haberler alırsınız 🙏en sabırsız zamanlar beklemesi çok zor biliyorum umuyorum ki harika sonuçlar alın beni de haberdar edin çok isterim. ☺️

11. Gün değerim 254 çıktı; aa aaa neden ağlıyorsun ; ne güzel şeyler yaşıyoruz tarif edilemeyen müthiş duygular… hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki… Dün akşam verdim kan ben de 10 gün sonra kese ve kalp atışı için gideceğim. Bu konu ile ilgili gün verdi mi doktorun?
Bugün 14.gun değerim 2500 oldu kese için randevu alabilcegimi söyledi ben garanti olsun diye bir hafta sonra gidicem daha net görünür . İkiz olabiliemi sanki değerlerim yuksek

Bugün 14.gun değerim 2500 oldu kese için randevu alabilcegimi söyledi ben garanti olsun diye bir hafta sonra gidicem daha net görünür . İkiz olabiliemi sanki değerlerim yuksek
Kimisinin değeleri aşırı yüksek oluyor tek kese , kimisi daha düşük bi bakmışsın ikiz ☺️ aynı gün transfer olduk fakat benim değerlerden epey yüksek çıkmış seninki ☺️.
Her aşaması heycanlı bekleyiş galiba. Sabırsızlanıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah başka düşüncem yok.

sezenosman sezenosman @ayliss selam kızlar ben bugun histereskopi oldum polip varmis ais doktorum ve patolojiye gondermis adet olunca gel konusalim dedi o zamana kadar sonuçta çıkar dedi sizce ilk adetimle hemen tedaviye baslar mi yoksa biraz daha bekletir mi ? Cok zordu benim icin hala ağrı çekiyorum denilen gibi basit bi işlem olmadi valla benim için kanamam ve agrim var hala 😢
T seklinden Histeroskopi bende oldum polipler temizlendi pataloji temiz cikdi cok sukur. Ameliyattan cikinca hungur hungur aglamisim bunlar neden benim basima geliyo cok agriyo diye ama sonrasinda ne agrim oldu ne bisey canim demekki biraz buyukcemiydi polip acaba sendeki onumuzdeki ay bende tekrar histereskopi olucam T sekli yogun diye tekrar duzeltme yapicak doktorm bide cizik attirmayi sorucam 😂genelde histereskopi sonrasi transfer oneriyo doktorlar yani bende oyle yapmislardi gerci tutmadi ama nasip doktoruna danis canim o nasil oneriyosa onu yap

T seklinden Histeroskopi bende oldum polipler temizlendi pataloji temiz cikdi cok sukur. Ameliyattan cikinca hungur hungur aglamisim bunlar neden benim basima geliyo cok agriyo diye ama sonrasinda ne agrim oldu ne bisey canim demekki biraz buyukcemiydi polip acaba sendeki onumuzdeki ay bende tekrar histereskopi olucam T sekli yogun diye tekrar duzeltme yapicak doktorm bide cizik attirmayi sorucam 😂genelde histereskopi sonrasi transfer oneriyo doktorlar yani bende oyle yapmislardi gerci tutmadi ama nasip doktoruna danis canim o nasil oneriyosa onu yap
Bilmiyorum ki canim konusamadim doktorla cok agrim oldu benimde bende ağlayarak uyandim agri kesici taktilar hemen bir gun boyunca hafif agrim vardi simdi iyiyim şükür lekelenmelerim.devam.ediyor sadece bakalim adet olunca gidecem canim dura göre birşey der doktorum heralde hayırlısı bakalım bu defa kavusuruz yavrularimiza inşallah 🤲🏻❤️

Bilmiyorum ki canim konusamadim doktorla cok agrim oldu benimde bende ağlayarak uyandim agri kesici taktilar hemen bir gun boyunca hafif agrim vardi simdi iyiyim şükür lekelenmelerim.devam.ediyor sadece bakalim adet olunca gidecem canim dura göre birşey der doktorum heralde hayırlısı bakalım bu defa kavusuruz yavrularimiza inşallah 🤲🏻❤️
15 20 gun surdu kuzum benim lekelenmem doktorum adet olana kadar surer demisti. InsaAllah gulum insaAlllaahhh olucak inaniyoruz Allahim buyuktur nasip edicek ki dua ettiriyo ❤️

Pozitif olanları tebrik ederim, sonucu negatif olanlara da rabbim en Kısa zamanda nasip eder inşallah. 🧿

Hanımlar son adet tarihine göre 8+4
transfer tarihine göre 8+1 (Bahçeci nin sitesinden hesapladım)
doktora göre 8+0
Sizde de böyle bir durum var mı? Ultrason cihazından kaynaklı olabilir mi?

Progestan iğne 10.haftaya kadar devam diyor 10.haftayı bitirmeyi düşünüyorum siz ne zaman bırakacaksınız?

Kızlar sabahtan beri geçmek bilmeyen baş ağrısı bel ağrısı ve regl ağrım var. Cuma günü kese ve kalp atışları için doktora gideceğiz . Böyle dertleri yaşayan oldu mu aranızda, normal mi acaba?

Selam kizlar bende 28 ekimde 2 embiryo transferi oldum 5aa ve 6bc 8. Gun degerim 396 10. Gun 632 12. Gun 1543 14. Gun 4536 muhtemelen ikiside tuttu hem kalp atisi hem kese icin ne zmn gitmeliyim
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz🥰 değerlerin çok güzel ; doktoruna kan testlerini göstermelisin. Kese için gün verecektir. Beni 18 kasımda çağırdı.

Beni hem kese hem kalp atışı için çağırdı ; sana da muhtemelen bir randevu daha oluşturacak . Regl olacakmış gibi ağrın var mı ? Benim bugün sabahtan bir başladı hala devam ediyor, üstüne baş ağrısı :KK43:

Surekli testlerimi tekrarladim duzenli artisi gormek icin cok sukur. Carsamba kese icin gidicem tam olarak kalbini ne zmn duyariz acaba
Beni hem kese hem kalp atışı için çağırdı ; sana da muhtemelen bir randevu daha oluşturacak . Regl olacakmış gibi ağrın var mı ? Benim bugün sabahtan bir başladı hala devam ediyor, üstüne baş ağrısı
:KK43:

15 20 gun surdu kuzum benim lekelenmem doktorum adet olana kadar surer demisti. InsaAllah gulum insaAlllaahhh olucak inaniyoruz Allahim buyuktur nasip edicek ki dua ettiriyo ❤️
Aynen canim benimde hala kanamam devam ediyor bazen leke olarak bazen bildigin adet oluyomus gibi geliyo bu sekilde ben nasil adet olacam bilmiyom 😂 hayırlısı bakalım Rabbim cok aratmadan nasip etsin inşallah 🤲🏻

X