Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol arkadaşım aminnHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıcakla tamamina erdirsin inşallah
İnşallah canım inşallahÇok güzel haber bu canm Allah esirgesin birşey olmaz Allah'ın izniyle
Maşallah güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar benimde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 14.gun yapmadım ama 16.gun 1278 sizce değerler güzel artmismi 12.gun ve 16.gun arası icin
Çok teşekkürler canm benim Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahMaşallah güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gözün aydın olsun canım Rabbım saglıklı sıhhatli buyutsunGeldim canım çok şükür keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Gayet güzel artmış canım hiç stres yapma maşallah maşallahKızlar benimde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 14.gun yapmadım ama 16.gun 1278 sizce değerler güzel artmismi 12.gun ve 16.gun arası icin
Hayırlısı hakkında inş canım dualarım seninle haber et mutlaka gelişmelerden . Kalp atışı için ne zaman gideceksin ?Bu çok zor bir karar zaten canım. bende asla istemem bebeğimi kaybetmeyi ama benim rahmim normalden çok küçüktü histeroskopi ile biraz büyütüldü. doktorum ikiz bile taşıman çok büyük risk dedi. ben ikiside tutmaz diye 2 embriyo istemiştim. kısmet böyleymiş. doktorun yönlendirmesine göre bakıcaz artık.
Dün gibi sanki heyecanla bekledigimiz günler saglikla kucagina al canim benimGeldim canım çok şükür keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Çok teşekkürler canm benim desteğiniz içinGayet güzel artmış canım hiç stres yapma maşallah maşallah
Gayet guzel artmis fazlasiylaKızlar benimde 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 14.gun yapmadım ama 16.gun 1278 sizce değerler güzel artmismi 12.gun ve 16.gun arası icin
Coookk teşekkürler Allah razı olsun desteğiniz içinGayet guzel artmis fazlasiyla
Sağol canım aminnnGözün aydın olsun canım Rabbım saglıklı sıhhatli buyutsun
Evet hala rüyada gibiyim canım çok sağolD
Dün gibi sanki heyecanla bekledigimiz günler saglikla kucagina al canim benim
ayın 14. de canım haftaya Pazartesi gideceğim. dualarınızı eksik etmeyinHayırlısı hakkında inş canım dualarım seninle haber et mutlaka gelişmelerden . Kalp atışı için ne zaman gideceksin ?
Maşallah canm devamı gelsin sağlıklaKızlar merhaba 11.gun değerim 160 çıktı sanırım güzel cok şaşkınım çarşamba tekrarlayacagim testi
Ay amin inşallah canım ya darısı tüm bekleyen yol arkadaşlarıma olsun tez zamandaMaşallah canm devamı gelsin sağlıkla
Masallah saglikla artsinKızlar merhaba 11.gun değerim 160 çıktı sanırım güzel cok şaşkınım çarşamba tekrarlayacagim testi
Dualarım seninle canım benim benim de 11 inde kalp atışları nasipseayın 14. de canım haftaya Pazartesi gideceğim. dualarınızı eksik etmeyin
Maşallah canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin rabbim inşKızlar merhaba 11.gun değerim 160 çıktı sanırım güzel cok şaşkınım çarşamba tekrarlayacagim testi