- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 32
Ayy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıklaBen yarın kese ve kalp atışı için gidicem.
neyle karşılaşacağımı bilmiyorum , çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et ayaklarını biraz dikerek dinlenmeye çalış . Ne güzel sımsıkı tutunmuş kalbi bile atmaya başlamış annesi maşallah onaKızlar merhaba . Dün 21.günümdü transferden sonra ve haftaya perşembe kese ve kalp sesi için çağırmıslardı . Dün lekelenmem olunca biraz korktum merkezi aradım bana coraspini kesip proluton depot 3 günde bir yaptırmamı söylediler hemen eczaneden alıp yaptırdım sonra tüm gün kanamam olmadı gece sabah karsı hapşuruk krizi ile uyandım normaldede alerjım var ama bu süreçte ilaçlarımı almadım hiç o hapşurukla birlikte lavaboya kalktım ve pecete sildiğimde dünkinden daha fazla ve rengi kırmızıya donuk bır lekelenme görünce artık o kadar umudumu kaybettim ve üzüldüm ki... Hemen doktora mesaj atıp sabah en azından içeride ne var bakalım dedim çünkü kese de görmemiştik ve daha bir hafta vardı inanın ağlamamak için zor duruyordum arabada giderken meryem suresini dinledik yumurta toplamaya ve transfere giderkende dinlemiştik ve hep iyi olmustu şükürler olsun sonucu . Doktorum gel ama keseyi göremessek üzülme sakın dediğinde yıkıldım odaya korka korka gittim ve bebeğim oradaydı ve kalbide pıt pıt hareketli atıyorduDoktorumda sevindi ve o kadar ağladım ki o an anlatamam hafif bir kanama alanı varmıs ama normal dedi bugünde yap sen iğneni dedi ve istirahat et dedi o kadar güçlüyüz ki o kadar hassas süreçlerden geçiyoruz ki gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun , ne muradımız varsa versin , ayağımıza taş gözümüze yaş değmesin bu süreçte ... ❤ Her gün hepimiz için dua ediyorum en çokta negatifi gören ve defalarca bu yolda yürüyen arkadaslarıma ...
Aminn canım, Allah razı olsunDualarımız seninle cnm rabbim gönlüne göre versin
Keseyi görseydim bu kadar korkmazdım aklıma bissürü şey geliyorAyy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıklabenim de cuma günü nasipse kalp atışı inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider bu arada ben grip oldum atlatmaya çalışıyorum giremedim o yüzden ama cumartesi kese için gidecekti lavable16 merak ediyorum haber var mı kendisinden ?
Canım bir sorum olacak birazdan yine kan vereceğim değer artmış mı bakacağız; bugün transferin 9. Günü ancak belirtim çok azaldı. Adet ağrıları ve kasık batması çok çok az . Senin nasıldı şu aşamada?Ayy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıklabenim de cuma günü nasipse kalp atışı inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider bu arada ben grip oldum atlatmaya çalışıyorum giremedim o yüzden ama cumartesi kese için gidecekti lavable16 merak ediyorum haber var mı kendisinden ?
Sağol kuzumAminn canım, Allah razı olsun
Keseyi görseydim bu kadar korkmazdım aklıma bissürü şey geliyoramiiin canım hepimiz sağlıkla atlatalım süreci yaa geçmiş olsun çok canım.
bende sadece bildirim var mı diye girdim çıktım hatırlayamadım valla
Canım bence hepsi normal azalması artması vs . Benim hâlâ devam ediyor regl ağrısı , memelerde büyüme hassasiyet , kasıklarda batma , sürekli rüya görmek, halsizlik , uyku hâli . En korktuğum regl ağrısı aslında her an regl olacak gibi ağrım devam ediyor bugün 6+2 olmama rağmen . Ama doktorum mesela şey dedi rahim büyüyor çoğul gebelikte daha da hızlı büyüyor ama bunu bazı kadınlar hisseder bazıları hissetmez ikisi de normal dedi , o yüzden şu an içim biraz rahat . Ama burda denk geldiğim başta ağrı oluyor genelde sonra geçiyor bence senin bu şekilde olması normalCanım bir sorum olacak birazdan yine kan vereceğim değer artmış mı bakacağız; bugün transferin 9. Günü ancak belirtim çok azaldı. Adet ağrıları ve kasık batması çok çok az . Senin nasıldı şu aşamada?
Aminnn duyalım inşallah o güzel sesiSağol kuzumallahın izniyle kalp atışını ya da atışlarını duyacaksınız inş aslında tek seferde olması daha iyi cnm ben ilk kese için stres oldum şimdi kalp atışı için ayrı stres yaşıyorum. Herşey yolunda gitsin de olsun bu heyecanlar hep
MerhabaOnemli olan dollenmesi ve iyi kalitede olmasi gebelik icin 1 yumurta yeter uzulmeyin
Merhabaİyi aksamlar herkese
Bende bugün transfer oldum
5. Gün embriyosu, bi tane
Benide dualarınıza dahil etmeyi unutmayın olur mu
Bdnde Kasım ayı isterimMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim pozitif lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif @ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim @Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme 22 ekim @tomriscandan 36 2 adet 3. Gün embriyosu ilk 27 ekim
O 1 embriyo altin embriyo olur insaAllah arkadasimda su an sizinle ayni durumda 3 yumurta toplandi sadece 1 tanesi dollendi insaAllah sizinde 5. Gune gider. Maalesef bazen cok iyi kalitede gebelik vaadediyo dedikleri embriyo tutmuyo. Bende 18 yumurta toplandi 14 tanesi dollendi 6 tanesi donduruldu. Iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi ama tutmadi gecen hafta negatifi gördüm. Dua etmekten ve beklemekten baska hic bisey gelmiyo elden.Merhaba
Benim amh 1.12 çıktı. Doktor rezerv düşük dedi 3 yumurta toplandı ve ertesi gün aradılar 2 si döllenmedi 1 inde de döllenme belirtisi var dedi. Tekrar bilgi vereceğiz dediler. Böyle olması açıkçası beni üzdü pek anlamıyorum. 1 yumurta döllenmesi iyi mi? 1 yumurta kaldığı için o da 5.güne ulaşmazsa ne olacak bilmiyorum. Tek başına yarışıyor. Yanında rakibi de yok . Dolayıyla tüp bebek şansı da azalıyor sanırım. Hiç böyle düşünmemiştim. Tüp bebek kesin çözüm sanıyordum. Sizce durum nedir?
Cumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.Ayy çok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıklabenim de cuma günü nasipse kalp atışı inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider bu arada ben grip oldum atlatmaya çalışıyorum giremedim o yüzden ama cumartesi kese için gidecekti lavable16 merak ediyorum haber var mı kendisinden ?
Yaaa canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun. Ama insan şaşırır tabi ki çok normalCumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.
gördük canım çok şükür. fakat üçüz. rabbim sana da görmeyi nasip etsin.Merhaba canım keseyi görebildiniz mi? Benim de bugün transferimin 9. Günü 7. Gün kanda 51 çıktı bugün akşam yine bakacağız. İnşallah Rabbim keseyi ve kalp atışlarını görmeyi nasip eder.
5. gün embriyosu 5BC ydi kalitelerilavable16 5. gün dondurulmuştu dimi? Bide kaliteleri neydi biliyor musun? Genel olarak 3BB 2BB olan kalitelerde ikiz üçüz çok gördüm merak ediyorum.
Canım senin sonucun ne oldu inşallah hayırlı haberler verirsin.Kızlar bu akşam yeniden kan vericem transfer sonrası 9. Günüm. İlk günlerdeki gibi adet olcakmış gibi ağrılarım azaldı. Şuan tedirginim açıkçası. Benim gibi belirtileri azalan var mı ?
Maşallah işte hiç belli olmuyor demek ki her şey kısmet sağlıklı olsunlar yeter ki. Doktor neden öyle dedi acaba? Tamam çoğul gebelikler riskli gruba giriyor ama pek ala hepsi sağlıklı olabilir Allahın izniyle.5. gün embriyosu 5BC ydi kaliteleri