Kızlar merhaba . Dün 21.günümdü transferden sonra ve haftaya perşembe kese ve kalp sesi için çağırmıslardı . Dün lekelenmem olunca biraz korktum merkezi aradım bana coraspini kesip proluton depot 3 günde bir yaptırmamı söylediler hemen eczaneden alıp yaptırdım sonra tüm gün kanamam olmadı gece sabah karsı hapşuruk krizi ile uyandım normaldede alerjım var ama bu süreçte ilaçlarımı almadım hiç o hapşurukla birlikte lavaboya kalktım ve pecete sildiğimde dünkinden daha fazla ve rengi kırmızıya donuk bır lekelenme görünce artık o kadar umudumu kaybettim ve üzüldüm ki... Hemen doktora mesaj atıp sabah en azından içeride ne var bakalım dedim çünkü kese de görmemiştik ve daha bir hafta vardı inanın ağlamamak için zor duruyordum arabada giderken meryem suresini dinledik yumurta toplamaya ve transfere giderkende dinlemiştik ve hep iyi olmustu şükürler olsun sonucu . Doktorum gel ama keseyi göremessek üzülme sakın dediğinde yıkıldım odaya korka korka gittim ve bebeğim oradaydı ve kalbide pıt pıt hareketli atıyordu
Doktorumda sevindi ve o kadar ağladım ki o an anlatamam hafif bir kanama alanı varmıs ama normal dedi bugünde yap sen iğneni dedi ve istirahat et dedi o kadar güçlüyüz ki o kadar hassas süreçlerden geçiyoruz ki gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun , ne muradımız varsa versin , ayağımıza taş gözümüze yaş değmesin bu süreçte ...
❤
Her gün hepimiz için dua ediyorum en çokta negatifi gören ve defalarca bu yolda yürüyen arkadaslarıma ...