İnsallah Allahin izni ile göreceksin canım. İnsan korkuyor evet haklısın ama iyi düşün iyi olsunbende çok korkuyorum yarın kontrolüm var. keseyi görebilecekmiyim kalp atışı olacak mı derken tüm gün bunu düşünüyorum.
Ben kullandım transfer günü bıraktırmıştı doktorum. 20 gün falan kullandım sadece.Redostim kullanan varmı yorumlarda gördüm ne zaman başladınız kullanmaya.
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
İnşallah sağlıklı güzeller haberler ile geleceksın canımbende çok korkuyorum yarın kontrolüm var. keseyi görebilecekmiyim kalp atışı olacak mı derken tüm gün bunu düşünüyorum.
Vallahi aynı şey bendede var Rabbim güzel günler gormeyi nasip etsin aminnbende çok korkuyorum yarın kontrolüm var. keseyi görebilecekmiyim kalp atışı olacak mı derken tüm gün bunu düşünüyorum.
Çok üzüldüm.. Rabbimin elbet bir bildiği vardır gecikiyorsa güzelleşiyordur... Rabbim sabrını versin inşallah toparlanacaksn ve birdaha başlayacaksn Rabbim büyüktur senin için dua edicem Rabbim yanında olsun...10 günün dolmasını sabırla bekledim... İnançla.. Sabah kaset test yaptım. Negatif kan verdim koca bir 0... Dağılmış durumdayım... Kalbim paramparça... Bir neden bulamıyorum... Oğuz atayın tutunamayanlar ı gibiyim
Yine sabır edeceksin canım benim üzülme devresini atlatıcaksın daha da güçleneceksin tekrar deneyeceksin bu da bir süreç çaresiz değiliz eğer tüp bebek imkanımız varsa bu da bize Rabbimizin verdiği bir şans ya hiç böyle bir imkanımız olmasaydı bir de böyle düşünmek lazım ayarlanmış bir zaman var bizim tasavvur edemeyeceğimiz şimdi olmadı sadece annesi zamanını bekliyor inşallah kucağına alacaksın Rabbim isteyen herkese de nasip etsin10 günün dolmasını sabırla bekledim... İnançla.. Sabah kaset test yaptım. Negatif kan verdim koca bir 0... Dağılmış durumdayım... Kalbim paramparça... Bir neden bulamıyorum... Oğuz atayın tutunamayanlar ı gibiyim
Bu sayfayı bir inceleyin. Uzun zamandır takipteyim. Bitkisel. Gebeliğin iz hayırlı olsunKızlar 2 ekim transfer olmuştum 6+4 de kalp atışını duyduk şükür. Ama SAT a göre 7+1. Doktor hesaplarken transfer tarihine göre de uyumlu dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim gibi saçları beyaz olan var mı?
Malum saçlardan dipler bembeyaz çıktı saç rimeli ile kapatmaya çalışıyorum. Doktor 12. Haftadan sonra kına yapabilirsin dedi. Önereceğiniz bir ürün var mı bitkisel?
Çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah sağlıkla pozitifi görürsünüzBu sayfayı bir inceleyin. Uzun zamandır takipteyim. Bitkisel. Gebeliğin iz hayırlı olsun
Canım benimde öyle maalesef çok sinirim bozuluyor gördükçe benimde aklımdan kına geçiyordu öyle yapayım bari, bitkisel de olsa boya sonuçta ne bileyim güvenemeyebilirim.Benim gibi saçları beyaz olan var mı?
Malum saçlardan dipler bembeyaz çıktı saç rimeli ile kapatmaya çalışıyorum. Doktor 12. Haftadan sonra kına yapabilirsin dedi. Önereceğiniz bir ürün var mı bitkisel?
Canım üzüntümüz baki ama sonra toplarlan toparlan ki tekrar deneme gücüne kavuş belkide kendin hamile kalırsın çok mutlu olacaksinDesteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Bu yolu yürüyenler birbirlerini çok daha iyi anlıyor. İyileşmek için zaman merhemini kullanacağım. Bu ana da şükredeceğim. Ve elbette olmadıysa hala doğru zamanda değilimdir. Hala o doğacak bebek için erkendir... Sağlıkla kalın
İnşallah canım sağlıkla da kucağına alırsınBizde de aynı problemler var pcoyum ve eşimde hareketli sperm sayısı düşük çok sevindim senin adına inşallah ben de görürüm pozitifi :)
Ahhh kuzummm acını paylaşıyoruz10 günün dolmasını sabırla bekledim... İnançla.. Sabah kaset test yaptım. Negatif kan verdim koca bir 0... Dağılmış durumdayım... Kalbim paramparça... Bir neden bulamıyorum... Oğuz atayın tutunamayanlar ı gibiyim
Teşekkürler ederim canım benim vala bende anlamadım rahim filmine bakarak suphelendiler polip çıktı 3 tane onları aldırdım .çok şükür temiz tüberküloz olmadığını söyledi doktor . İçerisi Temizlendi dedi.Pazartesi sonuçları almaya gidicem bakalım temiz dedi ama sonucda nasıl çıkar bilmiyorum umarım kötü bişey çıkmazKuzucum geçmiş olsun tüberküloz da belirtin neydi nasıl anlaşıldı
Canım kısmet degilmis bende aynısını yaşadım 2 kez ,3 için de kısmetse Ağustos'ta koyulucak çok zor bir durum beklemek de yorucu son gününe kadar bende bekledim ama benimde olmadı nasip kısmet insalalh rabbim bize de nasip ederKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.
İlk denemede tuttu kalp atışlarını duyamadık yüksekti değer 2.Denemede değer sadece 0.2 Çıktı ilk denemede bu kadar yüksekse 2 denemede de olur inşallah diye hayal ettim ama daha kötü bir sonuç çıktı umarım bundan sonrakiler güzel çıkar.Benjm şu anda taze 4 emriyom var dondurdum.Hepimize güzel sonuçlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahKızlar 0.1 çıktı sonucum kısmet değilmiş demekki doktorum pazar tekrar test istedi ama sonuç değişmez önümüzdeki maçlara bakacağız artık allahtan 8 dondurulmusum daha var.