Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Aaaa sende benim gibi üçüzler kervanına hoşgeldin tatlımm :KK36: 1 tanesi 2ye mi bölünmüş. Hiç canını sıkma hayırlısı olsun inşallah.
aa seninde mi üçüz canım. evet 1 tanesi ikiye bölünmüş. doktor sana ne dedi. benimki pek iyi konuşmadı. çünkü daha önce rahmimin olması gerektiğinden küçük olduğu için ameliyat oldum. doktorum ikiz bile sana sakıncalı dedi üçüz nasıl olacak bilmiyorum.

Maşallah işte hiç belli olmuyor demek ki her şey kısmet sağlıklı olsunlar yeter ki. Doktor neden öyle dedi acaba? Tamam çoğul gebelikler riskli gruba giriyor ama pek ala hepsi sağlıklı olabilir Allahın izniyle.
benim rahmim olması gerektiğinden çok küçüktü zaten minyon bir yapım var. bu yüzden histeroskopi olmuştum doktorum ikiz bile sana sakıncalı dedi. o yüzden üçüz doğum zor sanırım bana.

Pozitif çıkan arkadaşlarım keseyi değeriniz kacken ve transferden kaç gün sonra gördünüz 🙏
Ben 12 Ekimde tranfer olmuştum keseyi 4 kasımda gördük. Transferden sonraki 12. Gün 790 çıkmıştı iki gün sonra bir daha istediler 1892 çıktı bir daha Hcg testine gerek yok diyip 10 gün sonraya kese için randevu vermişlerdi.

aa seninde mi üçüz canım. evet 1 tanesi ikiye bölünmüş. doktor sana ne dedi. benimki pek iyi konuşmadı. çünkü daha önce rahmimin olması gerektiğinden küçük olduğu için ameliyat oldum. doktorum ikiz bile sana sakıncalı dedi üçüz nasıl olacak bilmiyorum.
Kese kontrolünde, risklerinden bahsetti evet pek güzel konuşmadı. Birini alalım dedi. Kalp atışına kadar bekleyelim bazen keselerden gelişmeyenler olabiliyor dedı. Ben başka doktora da gittim orada da muayene oldum, oda risklerinden bahsetti. Çarşamba tekrar kontrolüm var hayırlısı olur inşallah, karar vermek cok zor.

Kese kontrolünde, risklerinden bahsetti evet pek güzel konuşmadı. Birini alalım dedi. Kalp atışına kadar bekleyelim bazen keselerden gelişmeyenler olabiliyor dedı. Ben başka doktora da gittim orada da muayene oldum, oda risklerinden bahsetti. Çarşamba tekrar kontrolüm var hayırlısı olur inşallah, karar vermek cok zor.
Banada aynısını söyledi canım. kalp atışına kadar beklicez. sonrasında karar verilecek. inşallah en hayırlısı olur bizim için. rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği. benimde haftaya Pazartesi kontrolüm. seninde kahve rengi akıntın varmı ?

O 1 embriyo altin embriyo olur insaAllah arkadasimda su an sizinle ayni durumda 3 yumurta toplandi sadece 1 tanesi dollendi insaAllah sizinde 5. Gune gider. Maalesef bazen cok iyi kalitede gebelik vaadediyo dedikleri embriyo tutmuyo. Bende 18 yumurta toplandi 14 tanesi dollendi 6 tanesi donduruldu. Iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi ama tutmadi gecen hafta negatifi gördüm. Dua etmekten ve beklemekten baska hic bisey gelmiyo elden.
Şimdi aradılar canlılık devam ediyormuş beşinci güne ulaşırsa transfer yapacaklarmış. En azından şimdilik güzel haber

Banada aynısını söyledi canım. kalp atışına kadar beklicez. sonrasında karar verilecek. inşallah en hayırlısı olur bizim için. rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği. benimde haftaya Pazartesi kontrolüm. seninde kahve rengi akıntın varmı ?
Evet canım normalmiş, silindikçe gelen lekelenmem var. Kan sulandırı enox iğneyi ve coraspirini kestiler. Progestan 50mg kalçadan iğneyi 1gün yaptır 1 gün yaptırma ve progestan fitili sabah aksam devam olarak uyguluyorum.

Evet canım normalmiş, silindikçe gelen lekelenmem var. Kan sulandırı enox iğneyi ve coraspirini kestiler. Progestan 50mg kalçadan iğneyi 1gün yaptır 1 gün yaptırma ve progestan fitili sabah aksam devam olarak uyguluyorum.
Bende aynı şekilde kan sulandırıcılar kesildi progestan dex kullanıyorum sabah akşam. süreçten benide haberdar et canım. inşallah hayırlısı olur.

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et ayaklarını biraz dikerek dinlenmeye çalış . Ne güzel sımsıkı tutunmuş kalbi bile atmaya başlamış annesi maşallah ona 😍🧿rabbim sağlıkla da kucağına aldığın günleri göstersin inş 🤲
Çok teşekkür ederim cnm inşaallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim dediğin gibi❤🙌

Benim amh 1.12 çıktı. Doktor rezerv düşük dedi 3 yumurta toplandı ve ertesi gün aradılar 2 si döllenmedi 1 inde de döllenme belirtisi var dedi. Tekrar bilgi vereceğiz dediler. Böyle olması açıkçası beni üzdü pek anlamıyorum. 1 yumurta döllenmesi iyi mi? 1 yumurta kaldığı için o da 5.güne ulaşmazsa ne olacak bilmiyorum. Tek başına yarışıyor. Yanında rakibi de yok . Dolayıyla tüp bebek şansı da azalıyor sanırım. Hiç böyle düşünmemiştim. Tüp bebek kesin çözüm sanıyordum. Sizce durum nedir?
Mühim olan kalitesi canım benimde tam tersi çok yumurtam oluşuyor ama 1 tane transfer edebiliyorlar çünkü transferi belirleyen konulabilir kalitede olması o yüzden üzülme burada ne hikayeler var pozitif sonuçlanan sadece sabır rabbim yardımcı olsun sana ve isteyen herkese 🙏

Cumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.
Senin değerine göre üçüz bekliyordum zaten cnm ama bence sakın üçünden de vazgeçme çünkü 3 aylık olduğunda kocaman bebeğin kalbini durdurup öldürüyorlar. Özellikle tek yumurta ikizlerine son verdirmek istiyorlar . Umarım hamileliğin çok rahat geçer benim arkadaşım 34. Haftada doğum yaptı küveze bile girmedi bebekleri ama bence önlem amaçlı 12-14 hafta arası rahim ağzına dikiş attır mutlaka . Hayırlı olsun cnm rabbim inş sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin. 🤲💗

Senin değerine göre üçüz bekliyordum zaten cnm ama bence sakın üçünden de vazgeçme çünkü 3 aylık olduğunda kocaman bebeğin kalbini durdurup öldürüyorlar. Özellikle tek yumurta ikizlerine son verdirmek istiyorlar . Umarım hamileliğin çok rahat geçer benim arkadaşım 34. Haftada doğum yaptı küveze bile girmedi bebekleri ama bence önlem amaçlı 12-14 hafta arası rahim ağzına dikiş attır mutlaka . Hayırlı olsun cnm rabbim inş sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin. 🤲💗
Bu çok zor bir karar zaten canım. bende asla istemem bebeğimi kaybetmeyi ama benim rahmim normalden çok küçüktü histeroskopi ile biraz büyütüldü. doktorum ikiz bile taşıman çok büyük risk dedi. ben ikiside tutmaz diye 2 embriyo istemiştim. kısmet böyleymiş. doktorun yönlendirmesine göre bakıcaz artık.

Canım senin sonucun ne oldu inşallah hayırlı haberler verirsin. ayliss ayliss sende bugün kese için gideceksin sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Geldim canım çok şükür 🙏 keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🤲🏻
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun 😔❤️

Şimdi aradılar canlılık devam ediyormuş beşinci güne ulaşırsa transfer yapacaklarmış. En azından şimdilik güzel haber
Tabiki cok guzel haber insaAllahh guzel guzel 5. Gune erisir ve altin embriyo olur once gobusunu sonra kucagini dokdurur

Geldim canım çok şükür 🙏 keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🤲🏻
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun 😔❤️
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıcakla tamamina erdirsin inşallah 🥰🤲🏻

Çok güzel haber bu canm Allah esirgesin birşey olmaz Allah'ın izniyle 🥰🤲🏻

Cumartesi kese için kontrolümüz vardı canım. çok şükür keseleri gördük ama üçüz. şaşkınım hala. doktor kalp atışlarına göre karar verecek artık. üçünü doğurman çok zor dedi.
Çok güzel haber canm sağlıkla kucağına alirsn inşallah rabbim korusun 🤲🏻🥰

Kızlar bu akşam yeniden kan vericem transfer sonrası 9. Günüm. İlk günlerdeki gibi adet olcakmış gibi ağrılarım azaldı. Şuan tedirginim açıkçası. Benim gibi belirtileri azalan var mı ?
Canm gün geçtikce belirtiler azalıyor artık hamilelik bulguları başlıyor mide bulantısı bel vs birşey olmaz Allah'ın izniyle 🤲🏻🥰

X