- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 39
Ben de nötr bir durumdayım. Ama bu hiç birşey olmadığı anlamına gelmez ki. Umarım hepimiz pozitifi görürüzCanim hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza..
G gokcegkcgokce sen nasılsın? Herhangi bir belirti var mı? Ben inanılmaz nötr hic bir sey yok gibi cok erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum.
Doğru söylüyorsun canım moral bozmamak gerek. En güzel embriyolarla tutmayıp, orta veya düşük kalitede tutanlar da okudum. Dua edin kızlar bol bol tutunsun isteyen herkesin bebişleri .Merhaba öncelikle sizin icin en hayırlısı neyse o olsun️ fakat ben cokta işin kalitede olduğuna inanmıyorum öyle olsa 5aa 5bb %100 firesiz tutmazmiydi
Canim hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza..
G gokcegkcgokce sen nasılsın? Herhangi bir belirti var mı? Ben inanılmaz nötr hic bir sey yok gibi cok erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum.
Ben transfer gününe kadar ictim 10 du tabi sizin simdi baska durum icmeyin böyle sanki tesvik eder gibi oldu yazıncaİnşallah kısmetse olur zaten her şey bahane değil mi
28 ekimde transfer oldum aynı şekilde nötr ben de.. vücudumda kendi kendime belirti ararsam buluyorum :)Ben de nötr bir durumdayım. Ama bu hiç birşey olmadığı anlamına gelmez ki. Umarım hepimiz pozitifi görürüz
Bende bugün işe döndüm ve çok mutluyum evde kafayı yiyecektim alışık olmayınca ev çok zor. Baş ağrısı bende de vardı ama progestandanmış. Onun dışında bende perşembe cumartesi yapacağım test.iyiyimm, arada baş ağrısı atakları, nadir bel-karın ağrısı ama bunların dışında bir şey yok bence çok da belirti gibi değil. Ben cuma yapacağım idrar testi. bugün işe döndüm biraz daha rahat geçiririm diye umuyorum.sizde her şey yolunda mı? nasıl gidiyorr?
Evet insallah bizde pozitiflerimizi paylaşırız hayirlisi ile bide transfer gününü sayiyor musunuz?Ben 27 Ekim Perşembe 11.50de transfer oldum sizce bugün 4. mü 5.mi gün?Ben de nötr bir durumdayım. Ama bu hiç birşey olmadığı anlamına gelmez ki. Umarım hepimiz pozitifi görürüz
Bende perşembe 11.30 da transfer oldum bugünü 4. Gün sayıyorum. 8 kasımda kan tahlili vericem. Siz ne zaman tahlil vereceksinizEvet insallah bizde pozitiflerimizi paylaşırız hayirlisi ile bide transfer gününü sayiyor musunuz?Ben 27 Ekim Perşembe 11.50de transfer oldum sizce bugün 4. mü 5.mi gün?
Bence yapabilirsin kafanda bu olayı bitir ve bugün itibariyle bırak. Yaşadığını anlayacaksınTabii ki zamanı değilse bişeyler bahane olacaktır vardır her şerde bir hayır. Transfer hazırlığında 2 ayı geride bıraktım hemen hemen 2 ayda transfer ediyorlar çünkü.. sadece giden zamana kullandığım hormonlara çok üzülürüm ama kendim istedim içmeseydim yapabilseydim böyle olmayacaktı belkide
Kesinlikle sigarayı bırakmak gerekiyor. Çok zor biliyorum ama transferden sonra kullanılan ilaçlardan mı bilmem insan aniden bırakıveriyor anmıyor bile :-)Tabii ki zamanı değilse bişeyler bahane olacaktır vardır her şerde bir hayır. Transfer hazırlığında 2 ayı geride bıraktım hemen hemen 2 ayda transfer ediyorlar çünkü.. sadece giden zamana kullandığım hormonlara çok üzülürüm ama kendim istedim içmeseydim yapabilseydim böyle olmayacaktı belkide
Cuma günü 1. gün sayılıyor canım. Suan 4. Günündesin.Evet insallah bizde pozitiflerimizi paylaşırız hayirlisi ile bide transfer gününü sayiyor musunuz?Ben 27 Ekim Perşembe 11.50de transfer oldum sizce bugün 4. mü 5.mi gün?
Ben diğer transferlerimde hiç sigara içmedim öncesinde içtim evet ama sonrasında ağzıma sürmedim test sonucuna kadar.. şimdi transferim iptal oldu kanamam olduKesinlikle sigarayı bırakmak gerekiyor. Çok zor biliyorum ama transferden sonra kullanılan ilaçlardan mı bilmem insan aniden bırakıveriyor anmıyor bile :-)
Belki böylesi daha hayırlıdır. Önümüzdeki ay daha sağlıklı bir şekilde olacaktır. Üzme kendini. Ben de aynısını yaşadım temmuzda yumurta toplandı bak 27 ekime kadar uygun ortamın oluşmasını bekledik. Doktorum bana hep transferin olması amaç değil başarılı olması amaç dedi. Gerçekten de bu yaklaşımı beni rahatlattı hep.Ben diğer transferlerimde hiç sigara içmedim öncesinde içtim evet ama sonrasında ağzıma sürmedim test sonucuna kadar.. şimdi transferim iptal oldu kanamam oldu
Bana doktorum 6 Kasım dedi ama pazara geldiği için 5 kasımda da verebilirsin kan tahlilini dedi ondan daha çok kafam karıştı açıkçası.Bende perşembe 11.30 da transfer oldum bugünü 4. Gün sayıyorum. 8 kasımda kan tahlili vericem. Siz ne zaman tahlil vereceksiniz
Kaç embriyo koydular size?Bana doktorum 6 Kasım dedi ama pazara geldiği için 5 kasımda da verebilirsin kan tahlilini dedi ondan daha çok kafam karıştı açıkçası.
Merhabalar mesajınızı şimdi farkettim nasıl gidiyor bekleme süreciniz, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :) 5 aralık cumartesi günü için kan verin dendiMerhaba aynı gün transfer olacagiz insallah güzel haberleri de birlikte veririz.
2 adet 4AA 5. gün embriyosu koyuldu.Kaç embriyo koydular size?
Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Bende hiç bir değişiklik yok ne ağrı ne sızı ne başka bir şey o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım.Merhabalar mesajınızı şimdi farkettim nasıl gidiyor bekleme süreciniz, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :) 5 aralık cumartesi günü için kan verin dendi
bende de aynı şekilde bakalım ilerleyen günlerde ne bekliyor bizi.Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Bende hiç bir değişiklik yok ne ağrı ne sızı ne başka bir şey o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım.