Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba öncelikle sizin icin en hayırlısı neyse o olsun️ fakat ben cokta işin kalitede olduğuna inanmıyorum öyle olsa 5aa 5bb %100 firesiz tutmazmiydi
Doğru söylüyorsun canım moral bozmamak gerek. En güzel embriyolarla tutmayıp, orta veya düşük kalitede tutanlar da okudum. Dua edin kızlar bol bol tutunsun isteyen herkesin bebişleri .

Canim hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza..
G gokcegkcgokce sen nasılsın? Herhangi bir belirti var mı? Ben inanılmaz nötr hic bir sey yok gibi cok erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum.

iyiyimm, arada baş ağrısı atakları, nadir bel-karın ağrısı ama bunların dışında bir şey yok bence çok da belirti gibi değil. Ben cuma yapacağım idrar testi. bugün işe döndüm biraz daha rahat geçiririm diye umuyorum. sizde her şey yolunda mı? nasıl gidiyorr?

İnşallah kısmetse olur zaten her şey bahane değil mi
Ben transfer gününe kadar ictim 10 du tabi sizin simdi baska durum icmeyin böyle sanki tesvik eder gibi oldu yazınca ama gerçekten o an o hayırlı değilse birseyler bahanesi oluyor. İlaçlarla toparlarsiniz ama baya artmış dozları bozmayin moralinizi

Bende bugün işe döndüm ve çok mutluyum evde kafayı yiyecektim alışık olmayınca ev çok zor. Baş ağrısı bende de vardı ama progestandanmış. Onun dışında bende perşembe cumartesi yapacağım test.

Bence yapabilirsin kafanda bu olayı bitir ve bugün itibariyle bırak. Yaşadığını anlayacaksın

Kesinlikle sigarayı bırakmak gerekiyor. Çok zor biliyorum ama transferden sonra kullanılan ilaçlardan mı bilmem insan aniden bırakıveriyor anmıyor bile :⁠-⁠)

Kızlar dün çok küçücük bir lekelenme olmuştu hemşireme söyledim doktorla görüşüp transferi iptal ettiler.. rahim yapısının bozulduğu anlamına geliyormuş. Estrofem zaten kanama yapmıyor mu? Çok saçma değil mi başınıza geldi mi bu durum neler yaşadınız

Kesinlikle sigarayı bırakmak gerekiyor. Çok zor biliyorum ama transferden sonra kullanılan ilaçlardan mı bilmem insan aniden bırakıveriyor anmıyor bile :⁠-⁠)
Ben diğer transferlerimde hiç sigara içmedim öncesinde içtim evet ama sonrasında ağzıma sürmedim test sonucuna kadar.. şimdi transferim iptal oldu kanamam oldu

Ben diğer transferlerimde hiç sigara içmedim öncesinde içtim evet ama sonrasında ağzıma sürmedim test sonucuna kadar.. şimdi transferim iptal oldu kanamam oldu
Belki böylesi daha hayırlıdır. Önümüzdeki ay daha sağlıklı bir şekilde olacaktır. Üzme kendini. Ben de aynısını yaşadım temmuzda yumurta toplandı bak 27 ekime kadar uygun ortamın oluşmasını bekledik. Doktorum bana hep transferin olması amaç değil başarılı olması amaç dedi. Gerçekten de bu yaklaşımı beni rahatlattı hep.

Bende perşembe 11.30 da transfer oldum bugünü 4. Gün sayıyorum. 8 kasımda kan tahlili vericem. Siz ne zaman tahlil vereceksiniz
Bana doktorum 6 Kasım dedi ama pazara geldiği için 5 kasımda da verebilirsin kan tahlilini dedi ondan daha çok kafam karıştı açıkçası.

Merhabalar mesajınızı şimdi farkettim nasıl gidiyor bekleme süreciniz, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :) 5 aralık cumartesi günü için kan verin dendi
Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Bende hiç bir değişiklik yok ne ağrı ne sızı ne başka bir şey o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…