- 20 Şubat 2022
- 4.622
- 2.839
Senin kalitesi neydi sende varmi belirtiaa aynı gün :) varmı bi belirti falan kaliteleri neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kalitesi neydi sende varmi belirtiaa aynı gün :) varmı bi belirti falan kaliteleri neydi?
Acılı değil zaten narkozlu işlem oluyo bişey hissetmiyosun. sadece sürekli adet sancısı ve gaz sancısı çektiğini ve geçmediğini düşün. Farklı bilmediğin bir ağrı değil yani dayanırsın merak etme korkma kendine güven Anne olmak kolay değil ben kendimi öyle telkin etmiştim ağlarkenNasip değilmiş demekki ozaman canım nasibi bu zamanmış :) yumurta toplama işlemi çok mu zor cok mu acılı korktum şimdi :/
benim 5bc ve 4bc 2 embriyo canım. bende de yok hiç bişey olanlarda iğneden ilaçtan :) ben birde işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum hiç birşey olmamış gibi :):)Senin kalitesi neydi sende varmi belirti
Ben zaten varya bebeğin tutunma belirtisi olduğuna filan inanmıyorum o kadar ilaç alıyoruz ki transfer öncesi sonrası ağrı kasılma sızlama bel ağrısı iğneden dolayı bacak ağrısı, bunların hepsi ilaçlardan kesinlikle bebeğe yormuyorum ben. Sadece benim çok hayret ettiğim bir şekilde hiç hamile kalmadığım için hep okurdum yerleşme kanaması falan diye inanmazdım 9.gün peçeteye açık kahverengi akıntı geldi bir gün sürdü ama çok çok az sildikçe. Doktorum yerleşme kanaması dedi adı kanama yani akıntı sadece. Benim belirtim o oldu onun dışnda hiç belirtim olmadı yani belim bacağım ağrıdı ama tutmadığındada aynı böyleydim. Eğer yerleşme kanaması yaşamasam da belirtim yoktu yani belirtisiz hamile kalan çok düşünsenize insanlar 2 aylıkken öğreniyor hamile olduğunu hiç kendilerini dinlemiyolar farketmiyolar bile. Biz ilaçların etkisine hemen belirti diyoruz bebek tutunursa 10. Gün kanda çıkıyo direk öncesinde bişey aramaya gerek yok4bb kaliteydi canim belirtim yok neyki ne belirtisi olsun henuz ignelerin ilaclarin belirtisi cokkkk
Cnm benmde kanda çıktı ama erken gebelikte çıkmadı çokda kafaya takmadım önemli olan kandaki değer kat kat artsınİnşallah canım bende kendime öyle diyorum şu an çok erken rahatla diye ama içim içimi de kemiriyor
Kafan dagiliyodur ne guzel ben calismiyom evdeyim bi igneye gidiyom hemsireleri goruyom o kadarbenim 5bc ve 4bc 2 embriyo canım. bende de yok hiç bişey olanlarda iğneden ilaçtan :) ben birde işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum hiç birşey olmamış gibi :):)
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm bir dahaki sefere olur inşallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim Tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah 5. Gün embriyosu transferin 10. Günü 24.5 du 12. Gün 16 ya düştü ve adet oldum
Aynen oyle dusunuyorum canim bende. Belirtiler ilaclardan ben adetimle birlikte estrofeme basladim ve hatirliyorum o zamanlar baslamisti benim gogus agrim ve sislikler baslamisti vardi yani bunu simdi daha transferimin 5. Gununde tuttu tutmadi bunlara yoramam ki. Yani doktorlar diyor ki 6. Gunden itibaren HCG hormonu salgilamaya baslar embriyo diyor. Hormonu salgilicakda belirtiler baslicakda ohhhoooo ben doktordan dahami iyi bilcemBen zaten varya bebeğin tutunma belirtisi olduğuna filan inanmıyorum o kadar ilaç alıyoruz ki transfer öncesi sonrası ağrı kasılma sızlama bel ağrısı iğneden dolayı bacak ağrısı, bunların hepsi ilaçlardan kesinlikle bebeğe yormuyorum ben. Sadece benim çok hayret ettiğim bir şekilde hiç hamile kalmadığım için hep okurdum yerleşme kanaması falan diye inanmazdım 9.gün peçeteye açık kahverengi akıntı geldi bir gün sürdü ama çok çok az sildikçe. Doktorum yerleşme kanaması dedi adı kanama yani akıntı sadece. Benim belirtim o oldu onun dışnda hiç belirtim olmadı yani belim bacağım ağrıdı ama tutmadığındada aynı böyleydim. Eğer yerleşme kanaması yaşamasam da belirtim yoktu yani belirtisiz hamile kalan çok düşünsenize insanlar 2 aylıkken öğreniyor hamile olduğunu hiç kendilerini dinlemiyolar farketmiyolar bile. Biz ilaçların etkisine hemen belirti diyoruz bebek tutunursa 10. Gün kanda çıkıyo direk öncesinde bişey aramaya gerek yok
Değeriniz çok güzel maşallah güzel de artmış yarın çok daha fazla artmış olsun sağlıklı gebelik olsun inşaallah Kimyasal olan tüp bebek miydi sizin deRabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin . Dualarım sizinle ❤ Benimde 9. gün 114 geldi 11. gün (tam 48 saat değil ama 39.saat) 234 geldi biraz nazlı çıkıyor gibi geldi daha önce benimde kimyasalım olduğu için insan sevinemiyor bile yarın yine vereceğim dua edin ne olur
Amin inşallah Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGeçmiş olsun cnm çok üzüldüm bir dahaki sefere olur inşallah
Hiç öyle düşünme ben günde 3 tane estrofem yine 3 tane progestan fitil ve sabah akşam progestan dex kullandım .Ben de de kan sulandırıcı yoktu mesela bende acaba o yüzden mi olmadı dedim ama hepsi vesile bunların tabi .Doktora gittiğimde Kan sulandırıcı ve kortizon olayını soracağım bende canımMerhaba evet görüştüm doktorum hep bekleme taraftarı ama ben bidahaki adetimle gelmek başlamak istediğimi söyledim oda rahmim hazırsa olabilecegini söyledi ilaç konusunda ise birşey söylemedi bende sormadım ama burda ilaç kullanan histerokopi olup çizik attıran arkadaşlarda var mesela @ayliss çok şükür yeniden pozitif gördü o
Amin canım bencede kasımda başlaman daha hayırlı olabilir azda olsa dinlenmiş olur rahmin bende aynı şekilde kasımdaki adetle başlıcam inşallah gönlümüzdeki hayırlısı ile olur. Ben kan sulandırıcı olarak aspirin kullandım sadece ama progestan iğnem yetersiz mi geldi acaba diyede düşünmedim değil bir çok pozitif gören arkadaş 2 tane vuruluyormuş ve fitilde aynı şekilde fazladan kullanıyormuş ben sadece progestan dex 25mg 1 adet birde günde 3 tane progestan fitil kullaniyordum onların yetersiz geldiğinide düşünüyorum çünkü ilaçları bırakır bırakmaz 3 gün dolmadan adet başladı
AA transfer günü de mi yoktu doktorun canım ?İnşallah darısı başımıza canım Ben de bu adet de başlayacaktım ama doktorum kongreye gidiyormuş Kasım'da o yüzden Kasım ayında ki adet de başlayacağız bakalım Bu arada sen ilk transfer de kan sulandırıcı ve kortizon kullanmış mıydın ?
Canım benim hiç onu kafaya takma nasip meselesi bu sanki normal hamile kalanlar bunları kullanıyormu benim 4cü transferim ilkin bende kullanmadım kan sulandırıcıyı sonraki 3ünde kullandımda noldu 3üde negatifdiHiç öyle düşünme ben günde 3 tane estrofem yine 3 tane progestan fitil ve sabah akşam progestan dex kullandım .Ben de de kan sulandırıcı yoktu mesela bende acaba o yüzden mi olmadı dedim ama hepsi vesile bunların tabi .Doktora gittiğimde Kan sulandırıcı ve kortizon olayını soracağım bende canım
Evet canım transfer kasımın ilk 2 haftasına denk geliyor o arada yokmuş o yüzden bir sonraki adet de çağırdılar hayırlısı böyleymişAA transfer günü de mi yoktu doktorun canım ?
Sen nasılsın kese için ne zaman gideceksin İnşallah ikizdir bebişler annesiAA transfer günü de mi yoktu doktorun canım ?
O kadar haklısın ki canım çok doğru ..Kesinlikle sabretmeyi öğretiyor bu süreç .. İnşallah 10. Gün sağlıkla pozitif haber alırsın canım benimCanım benim hiç onu kafaya takma nasip meselesi bu sanki normal hamile kalanlar bunları kullanıyormu benim 4cü transferim ilkin bende kullanmadım kan sulandırıcıyı sonraki 3ünde kullandımda noldu 3üde negatifdi
Şimdi 4cü transferin 6ci günü testim negatif cıkıyor demek istediğim onlarla alakalı bişey değil tabiki herşey bi vesileyle oluyor ama kendimizde yada ilaçlarda bulmamak sabretmeyi ögreniyoruz demekki Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize inşallah
sonunda mutlu haberler almak varsa rabbim onunda sabrını veriyor demekki herkesin bünyesi farklı işte detaylı anlattığın için teşekkür ederim canım :) Benim başıma bir şey geldi tahminimce onun gibi birşey, ilk asılamamda bana doktor 125 ml dozla başlattı halen hatırlayınca kızıyorum. Sonra bi baktık resmen 10 tane olgun yumurta arkadan büyüyenler flan desen toplam belki 15 20 tane vardı büyüklü küçüklü ve herşeye ragmen bana aşılma yaptı ben ohss olcam sandım. Aşılama gününden sna bende 2 gün ağrı oldu böyle kalkamıyorum zorlanıyordum yatıyorum ağrıyor oturuyorum ağrıyor bende geçmicek mi bu ağrı diye ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum ama dayanılmayacak gibi değildi tabi sonra sonra geçti. Yumurta toplamada belki bundan bi tık daha ağrılıdır basıma gelince öğrenicem :) Eğer buna benzerse başımdan geçtiği için gözümü çok korkutmuyor ve sakin kalıyorum ozaman :) Rabbim yardımcımız olsun bende inşallah sizler gibi mutlu haberi alırım.. Peki Sana kaç dozla başladı doktor canımYalan söylemicem bu tüp bebekte en zoru yumurta toplama kısmı hem bedenen hem zihnen çok yorucu. Pkos olanlarda fazla yumurta olduğu için yumurtalar büyüyor ve baya ağrı yapıyo yani ben çok çektim ama evde yatıp dinlenildiği sürece sorun yok yani biraz dayanırız ağrıya nolucak. Ağrı kesici falan içmek kesinlikle yasak bu arada o yüzden ağrı kesilmiyor zaten. Yumurtalar her geçen gün işleme kadar dahada büyüdüğü için.Yumurta toplama işlem günü ağrıdan ve titremekten sedyeye yatamadım benim için çok kötü bi gündü karnım patlıcak nolur yumurtaları alın diye ağladım ki acıya dayanıklıyımdır ama herkeste aynı olcak diye bişey yok. Yumurta toplama işlemi sonrası ağrı kesici serum verdiler sonra eve gelincede bikaç gün çok ağrım oldu kasıklarım şiş ve hep ağladım hiç geçmeyecek sandım ama geçiyo biraz dişimi sıktım bu kadar olacak yani en zor kısmı bitiyor ve en güzeli ennn rahatı da transfer zaten muayene gibi aynı. Herkeste ağrı olmuyo az yumurtası olanlar dümdüz yürüyüp çıkıyolar ben kambur yürüyüp karnımı tutarak çıktım. Ama avantajlıyız yumurtaların çok olması daha iyi ağrılı olması çok önemli değil hepsi geçiyo. Ama bu süreçte eşin veya annen birisi sana yardımcı olabilir çünkü ben tuvaletimi zor yapıyordum kalkamıyordum yataktan Allah razı olsun hepsi destek oldu baktılar bana ağrılarım geçince de günlük yaşantıma geri döndüm
Ben transfer oldum sonuç bekliyorum bu mesajını okuyunca bir tedirgin oldum bana da sanki kan sulandırıcı vermediler diye hatırlıyorum sonra ilaçlarıma bir baktım oksapar var ne olduğuna bakınca rahatladım dediğiniz gibi bir şey olabilir mi acabaHiç öyle düşünme ben günde 3 tane estrofem yine 3 tane progestan fitil ve sabah akşam progestan dex kullandım .Ben de de kan sulandırıcı yoktu mesela bende acaba o yüzden mi olmadı dedim ama hepsi vesile bunların tabi .Doktora gittiğimde Kan sulandırıcı ve kortizon olayını soracağım bende canım
İnşallah artarak devam eder canım nasip bakalim Rabbim esirgesin bebislerimizeCnm benmde kanda çıktı ama erken gebelikte çıkmadı çokda kafaya takmadım önemli olan kandaki değer kat kat artsın
Bilmiyorum ki canım bunları kullanıp ya yine kimyasal olanda var.Daha doğrusu kimyasalın pek bir açıklaması yok ya genetikle ilgili bir sıkıntı ya da bağışıklıkla alakalı birşeyler yazıyor ama garanti değil hiç biri .Sadece bir arkadaş yazmış yine forumda gördüm kimyasal ve düşükten sonra kan sulandırıcı kullanmaya başladığında sağlıklı gebelik yaşayıp dppum yapmış.Nasip işi tamamen sanırım İnşallah sağlıkla pozitif haberler alırsınBen transfer oldum sonuç bekliyorum bu mesajını okuyunca bir tedirgin oldum bana da sanki kan sulandırıcı vermediler diye hatırlıyorum sonra ilaçlarıma bir baktım oksapar var ne olduğuna bakınca rahatladım dediğiniz gibi bir şey olabilir mi acaba