Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hiç öyle düşünme ben günde 3 tane estrofem yine 3 tane progestan fitil ve sabah akşam progestan dex kullandım .Ben de de kan sulandırıcı yoktu mesela bende acaba o yüzden mi olmadı dedim ama hepsi vesile bunların tabi .Doktora gittiğimde Kan sulandırıcı ve kortizon olayını soracağım bende canım
Anladım canım doğru söylüyorsun hep bir sebeplere tutmaya çalışıyoruz işte İnşallah gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip olur

Evet canım transfer kasımın ilk 2 haftasına denk geliyor o arada yokmuş o yüzden bir sonraki adet de çağırdılar hayırlısı böyleymiş ☺️
Sen nasılsın kese için ne zaman gideceksin ☺️ İnşallah ikizdir bebişler annesi ☺️
Hayırlısı olsun inşallah canım benim hem rahmin de daha çok hazır olmuş olur 🤲🏼 ben de nasipse 1 kasımda kese için gidiyorum 😍çok heyecanlıyım inş ikizdir cnm ama yine de rabbimden hayırlısı ne ise o olsun ☺️❤️darısı tez zamanda başına inş 🤲🏼

Merhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.

Eklentiler

• 3FF3FC9A-DADC-4A34-B4C0-2BC0FACCE397.jpeg
    3FF3FC9A-DADC-4A34-B4C0-2BC0FACCE397.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba Kizlar, 19 Ekim Transfer günümdü. Bugün evde idrar testi yaptim ve pozitif. Clearblue markasinin Testung öneririm dayanamiyorsaniz. Kan testi icin pazar gidecegim.
hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰🥰 vallahi ben aslında dayanamıyorum 20 ekimde transfer oldum çatlıyorum idrar. Testi için evden kaçıp eczaneden test almanın yollarını arıyorum ama elimle annem izin vermiyor acaba bende yarın o test ten mi alsam

Benmde 19 Ekim'di transfer tarihim ben 5. Gün kan tahlili yapmıştım kanda çıkmıştı benim tabiii herkesin değişiyor bu durum bazen çıkmayabilirde bnmde erken gebelikte çıkmadı kanda çıktı....

Hayırlısı olsun inşallah canım benim hem rahmin de daha çok hazır olmuş olur 🤲🏼 ben de nasipse 1 kasımda kese için gidiyorum 😍çok heyecanlıyım inş ikizdir cnm ama yine de rabbimden hayırlısı ne ise o olsun ☺️❤️darısı tez zamanda başına inş 🤲🏼
Amin canım benim inşallah ❤️🤲🏻 Sanki ikiz gibi geliyor bana annesi inşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olsun kuzum 🤲🏻❤️ Güzel haberlerini bekliyorum ☺️

Amin canım benim inşallah ❤️🤲🏻 Sanki ikiz gibi geliyor bana annesi inşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olsun kuzum 🤲🏻❤️ Güzel haberlerini bekliyorum ☺️
Amin canım benim ağzın bal yesin hayırlısı ile inşallah 🤲🏼😍 hemen haber edicem o gün nasipse 🤲🏼Bende senden güzel haberler bekliyorum dört gözle ❤️

X