Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Olmadı, tutmadı. 3. Gün 2 embriyo transferi 14. Gün sonucum 0.3 çıktı. İlk transferim marttaydı kimyasal oldu. Totem yaptım girmedim listeye. Çünkü bu sefer olacak diyodum. Histeroskopi yapıldı, çizik atıldı. Pıhtılaşma testinde problem çıktığı için hergün oksapar da vuruldum bu sefer. Ama kimyasal bile olmadı. Çok kötüyüm. Geride embriyom da yok. Hiç olmayacak gibi hissediyorum artık.
Üzücü bir durum farkındayım üzülmeyin demiyorum çünkü ben de yaşadım ama pes etmeyin zor süreçler benimde ilk denememde olmadı iki embriyo olarak transfer olmuştum geride hiç embriyomda kalmamıştı sil baştan başladım şimdi yeni süreçteyim çok yorucu yıpratıcı hem maddi hem manevi ama burada o kadar çok insan var ki umutsuz olup başarıya ulaşan umudunuzu kaybetmeyin yeniden güç bulacaksınız sadece zaman gerekli 🙏

Merhaba benim de ilk transferim kimyasal oldu .Siz doktorlar görüştünüz mü ne zaman 2. Transfere başlayacaksınız ne gibi ilaçlar kullanacaksınız bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba evet görüştüm doktorum hep bekleme taraftarı ama ben bidahaki adetimle gelmek başlamak istediğimi söyledim oda rahmim hazırsa olabilecegini söyledi ilaç konusunda ise birşey söylemedi bende sormadım ama burda ilaç kullanan histerokopi olup çizik attıran arkadaşlarda var mesela ayliss ayliss çok şükür yeniden pozitif gördü 🙏😍

Merhaba evet görüştüm doktorum hep bekleme taraftarı ama ben bidahaki adetimle gelmek başlamak istediğimi söyledim oda rahmim hazırsa olabilecegini söyledi ilaç konusunda ise birşey söylemedi bende sormadım ama burda ilaç kullanan histerokopi olup çizik attıran arkadaşlarda var mesela ayliss ayliss çok şükür yeniden pozitif gördü 🙏😍
İnşallah darısı başımıza canım 🤲🏻 Ben de bu adet de başlayacaktım ama doktorum kongreye gidiyormuş Kasım'da o yüzden Kasım ayında ki adet de başlayacağız bakalım 😍 Bu arada sen ilk transfer de kan sulandırıcı ve kortizon kullanmış mıydın ?

Çok şükür canım ❤️ dualarım sizinle 🤲🏻

kızlar ben bugün çok strese girdim ya bir yandan sonucu hemen öğrenmek bir yandan da öğrenmemek istiyorum. test gününe kadar kendimi tutucam ama korku bastı sanki olmicak gibi düşünüyorum :KK43:

Merhaba benim de ilk transferim kimyasal oldu .Siz doktorlar görüştünüz mü ne zaman 2. Transfere başlayacaksınız ne gibi ilaçlar kullanacaksınız bilgi verebilir misiniz ?
Öncelikle kimyasalınız için çok üzüldüm . Rabbim diğer transferinizde nasip etsin bebeğinizi inşaallah . Kimyasal yaşadığınızda değerleriniz nasıldı ?

Öncelikle kimyasalınız için çok üzüldüm . Rabbim diğer transferinizde nasip etsin bebeğinizi inşaallah . Kimyasal yaşadığınızda değerleriniz nasıldı ?
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤️ Tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah 🤲🏻 5. Gün embriyosu transferin 10. Günü 24.5 du 12. Gün 16 ya düştü ve adet oldum

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤️ Tüm bekleyenlere nasip olsun inşallah 🤲🏻 5. Gün embriyosu transferin 10. Günü 24.5 du 12. Gün 16 ya düştü ve adet oldum
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin . Dualarım sizinle ❤ Benimde 9. gün 114 geldi 11. gün (tam 48 saat değil ama 39.saat) 234 geldi biraz nazlı çıkıyor gibi geldi daha önce benimde kimyasalım olduğu için insan sevinemiyor bile yarın yine vereceğim dua edin ne olur 🙏

Merhaba evet görüştüm doktorum hep bekleme taraftarı ama ben bidahaki adetimle gelmek başlamak istediğimi söyledim oda rahmim hazırsa olabilecegini söyledi ilaç konusunda ise birşey söylemedi bende sormadım ama burda ilaç kullanan histerokopi olup çizik attıran arkadaşlarda var mesela ayliss ayliss çok şükür yeniden pozitif gördü 🙏😍 o
İnşallah darısı başımıza canım 🤲🏻 Ben de bu adet de başlayacaktım ama doktorum kongreye gidiyormuş Kasım'da o yüzden Kasım ayında ki adet de başlayacağız bakalım 😍 Bu arada sen ilk transfer de kan sulandırıcı ve kortizon kullanmış mıydın ?
Amin canım 🤲 bencede kasımda başlaman daha hayırlı olabilir azda olsa dinlenmiş olur rahmin bende aynı şekilde kasımdaki adetle başlıcam inşallah gönlümüzdeki hayırlısı ile olur. Ben kan sulandırıcı olarak aspirin kullandım sadece ama progestan iğnem yetersiz mi geldi acaba diyede düşünmedim değil bir çok pozitif gören arkadaş 2 tane vuruluyormuş ve fitilde aynı şekilde fazladan kullanıyormuş ben sadece progestan dex 25mg 1 adet birde günde 3 tane progestan fitil kullaniyordum onların yetersiz geldiğinide düşünüyorum çünkü ilaçları bırakır bırakmaz 3 gün dolmadan adet başladı

Nasip değilmiş demekki ozaman canım nasibi bu zamanmış :) yumurta toplama işlemi çok mu zor cok mu acılı korktum şimdi :/
Yalan söylemicem bu tüp bebekte en zoru yumurta toplama kısmı hem bedenen hem zihnen çok yorucu. Pkos olanlarda fazla yumurta olduğu için yumurtalar büyüyor ve baya ağrı yapıyo yani ben çok çektim ama evde yatıp dinlenildiği sürece sorun yok yani biraz dayanırız ağrıya nolucak. Ağrı kesici falan içmek kesinlikle yasak bu arada o yüzden ağrı kesilmiyor zaten. Yumurtalar her geçen gün işleme kadar dahada büyüdüğü için.Yumurta toplama işlem günü ağrıdan ve titremekten sedyeye yatamadım benim için çok kötü bi gündü karnım patlıcak nolur yumurtaları alın diye ağladım ki acıya dayanıklıyımdır ama herkeste aynı olcak diye bişey yok. Yumurta toplama işlemi sonrası ağrı kesici serum verdiler sonra eve gelincede bikaç gün çok ağrım oldu kasıklarım şiş ve hep ağladım hiç geçmeyecek sandım ama geçiyo biraz dişimi sıktım bu kadar olacak yani en zor kısmı bitiyor ve en güzeli ennn rahatı da transfer zaten muayene gibi aynı. Herkeste ağrı olmuyo az yumurtası olanlar dümdüz yürüyüp çıkıyolar ben kambur yürüyüp karnımı tutarak çıktım. Ama avantajlıyız yumurtaların çok olması daha iyi ağrılı olması çok önemli değil hepsi geçiyo. Ama bu süreçte eşin veya annen birisi sana yardımcı olabilir çünkü ben tuvaletimi zor yapıyordum kalkamıyordum yataktan Allah razı olsun hepsi destek oldu baktılar bana ağrılarım geçince de günlük yaşantıma geri döndüm

Benimde 1 kasim 🤣 kizzz bi durun bi durunnnn 🤣 13 yil bekledim 5 6 gunmu bekleyemicem dua ve sabirr
Bence de bekle erken yapıncada artacak mı acaba kimyasala mı dönecek diye kafan patlıcak gibi oluyo düşünmekten. Zaman dediğin nedir ki geçer başka şeylerle ilgilen kitap oku kuran oku dizi izle yemek yap hemen geçer 🥰

Bence de bekle erken yapıncada artacak mı acaba kimyasala mı dönecek diye kafan patlıcak gibi oluyo düşünmekten. Zaman dediğin nedir ki geçer başka şeylerle ilgilen kitap oku kuran oku dizi izle yemek yap hemen geçer 🥰
Ay kesinlikle kuzum yaa erkenden test insani psikolojik olarak cok yorar yazik bizede yazik.

X