Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sulgen Sulgen kuzum çok üzüldüm ya hayrlısi nasip işi ama işin ucunu bırakmak yok Allah'ın izniyle biraz dinlenip kafanı dagittiktan sonra inşallah tekrar başlarsın ve güzel sonuca ulaşırsın.. canı gönülden söylüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim aratmasin... Zamanı daha varmış demek ki canım benim 🤲🏻❤️
Oyle canim ama ben biseylerin engel olduğunu düşünüyorum canım ve onun arastirilmasini istiyorum bilmiyorum doktorum ne dicek bakalım hayırlısı olsun hakkimizda inşallah siz güzel haberler verirsiniz 🤲🏻❤️

Canim senin test gunun ne zamanki ya bunu yapmayin kurban olim verene kendinize niye bu eziyeti yapiyonuz evde su idrar testini yapmayin forumda 9. Gun negatif gorup 10. Gun kanda pozitif gorenler var okudum ben
Cuma test günüm valla canım sanmiyorum yaa oyle biseyin benim başıma geleceğini 5.gun embriyosunun artik cikmasi lazimdi bence hayırlısı bakalım inşallah siz gorursunuz pozitifleri 🤲🏻

Cuma test günüm valla canım sanmiyorum yaa oyle biseyin benim başıma geleceğini 5.gun embriyosunun artik cikmasi lazimdi bence hayırlısı bakalım inşallah siz gorursunuz pozitifleri 🤲🏻
Afedersinde kizicam artik yani onca yıl tıp okuyan profesor olan docent olan doktorlardan dahami iyi biliyonuz siz bu test gunlerini kurban olam yapmayin bole sabır dua ve sabır. Su an bu duruma o kadar uzuldum ki anlatamam sana... Lutfen yanlis anlama kizdigim konu kendini yipratman cunku cizgiyi gorduk gozumuzle hepimiz sevindik ee o psikolojiye girdik ama simdi Allahim sen halıksın sen latifsin sen kerimsin sen varissin insaAllah sana gonlunun muradini versin Rabbim.

Afedersinde kizicam artik yani onca yıl tıp okuyan profesor olan docent olan doktorlardan dahami iyi biliyonuz siz bu test gunlerini kurban olam yapmayin bole sabır dua ve sabır. Su an bu duruma o kadar uzuldum ki anlatamam sana... Lutfen yanlis anlama kizdigim konu kendini yipratman cunku cizgiyi gorduk gozumuzle hepimiz sevindik ee o psikolojiye girdik ama simdi Allahim sen halıksın sen latifsin sen kerimsin sen varissin insaAllah sana gonlunun muradini versin Rabbim.
Canim dunki çizgi heralde kuruma cizgisiydi yada test bozuktu bilmiyorum bugunki tamamen negatifti mecburen günümü beklicem ki zaten bir daha asla erken test yapmicam kanda gorup garanti sevinecem yada garanti uzulecem bu sekilde cok fazla stres oluyo cidden haklısın yani.. valla zamani degil demek ki daha Rabbim in sinavi bitmedi demek ki hep oyle diyorum agliyorum uzuluyorum sonra dualarima yine devam ediyorum hayirli zamanda hayirli evlatlar verecek Rabbim inaniyorum sabir versin dayanma gücü versin Rabbim ne deyim insallah sizler guzel haberler alırsınız çok sağol mesajlarin için ❤️

Oyle canim ama ben biseylerin engel olduğunu düşünüyorum canım ve onun arastirilmasini istiyorum bilmiyorum doktorum ne dicek bakalım hayırlısı olsun hakkimizda inşallah siz güzel haberler verirsiniz 🤲🏻❤️
Aminnn inşallah 🤲🏻 hakkında hayrlisi olsun herzman 🤲🏻❤️

Canım hiç merak etme burda bi topic var seni etiketlerim oku bak herkesin çocuğu oldu seninde olcak merak etme bende pgt yaptırdım.trasfer asamasindayim
merhaba hayırlı olsun öncelikle. genetik testi sonucu ne kadar sürede çıktı acaba? bizde sonuç bekliyoruz

Bende aynı fikirdeyim ama kızlara birşey demek istemiyorum kırılacaklar diye çünkü aldığımız hormonlar malum duygusallaştırıyor bizi yanlış anlaşılmak istemem dediğiniz gibi kendilerini üzüyorlar yıpratıyorlar telaşlanıp hormonlarını altüst ediyorlar biraz sabır edin doktor ne dediyse gününde yapın 1.sinde dinlemedin bati şimdi dinlede gününde yap testini canım benim sabreden derviş muradına ermiş demiş atalarımız 🙏🥰

arkadaşlar transfer sonrası ne gibi şeyler oluyor? agrı mı oluyor kanama mı oluyor? transfer sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz?

İnşallah canım bir sakıncası yok anladığım kadarıyla 2. Adetimle başlamamın değil mi yeterli olur rahim dinlendirmek için sanırım çünkü bunu opudan sonra 4 ay bekledim çokda beklemenin bir manası yokmuş meğer
Merhaba benim de ilk transferim kimyasal oldu .Siz doktorlar görüştünüz mü ne zaman 2. Transfere başlayacaksınız ne gibi ilaçlar kullanacaksınız bilgi verebilir misiniz ?

arkadaşlar transfer sonrası ne gibi şeyler oluyor? agrı mı oluyor kanama mı oluyor? transfer sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben cumartesi günü 5. gün taze transfer oldum. Transferden sonra sadece kasık ağrılarım oldu. Salı günü test günüm heyecanla bekliyorum :)

Olmadı, tutmadı. 3. Gün 2 embriyo transferi 14. Gün sonucum 0.3 çıktı. İlk transferim marttaydı kimyasal oldu. Totem yaptım girmedim listeye. Çünkü bu sefer olacak diyodum. Histeroskopi yapıldı, çizik atıldı. Pıhtılaşma testinde problem çıktığı için hergün oksapar da vuruldum bu sefer. Ama kimyasal bile olmadı. Çok kötüyüm. Geride embriyom da yok. Hiç olmayacak gibi hissediyorum artık.

Olmadı, tutmadı. 3. Gün 2 embriyo transferi 14. Gün sonucum 0.3 çıktı. İlk transferim marttaydı kimyasal oldu. Totem yaptım girmedim listeye. Çünkü bu sefer olacak diyodum. Histeroskopi yapıldı, çizik atıldı. Pıhtılaşma testinde problem çıktığı için hergün oksapar da vuruldum bu sefer. Ama kimyasal bile olmadı. Çok kötüyüm. Geride embriyom da yok. Hiç olmayacak gibi hissediyorum artık.
Seni o kadar iyi anliyorum ki beni hasteneden bu defa oldu hep birlikte sevinecegiz insallah diyerek gönderdiler bu defa o kadar umutluydum ki ama iste yine sonuç hüsran agla canim agla rahatla at icindeki ne varsa kendine bi kac gun sure ver cik hava al kafani dagit ben oyle yapicam. . Dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Rabbim e kaliyor o ne derse o oluyo elbet bir gun bizede yaşatacak bu duyguyu nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis Rabbim bir gun bizde kavusucaz yavrularimiza inşallah buna inan dua et iyi gelecek.❤️

X