Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bende hic bi belirti yok aksam uzeri atesim yukselio azicikkkkk neden olur bilmiyom bide cok sık idrara cikiyom ben sendede oylemi
Yok benim idrar da sıklık yok çok su içiyorsan ondan olabilir bende hiç belirti yok sadece geçen yani transferden 1 gün sonra çok güçlü bir şekilde hapşırdım tam o an vücudum kasılınca sağ kaşıgımda çok acı bi batma oldu aha dedim bebiş i sağ tarafa yerleştirmişler ama ondan sonra ne bir acı ne bir batma ne bir hissiyat oldu tek durum her sabah saat 6 gibi hafif bir adet sancısı gibi kasık sancısı

Teşekkür ederim iyiki bilgilendirdin yoksa ben saf gibi haftaya hastalanmadım diye hamile olduğumu düşünecektim

Oo maşallah kızlar topigimiz genişliyor yavaş yavaş hoşgeldinz göbekten olanı kullanıyorum ben kızlar iğne baya pahalı bide günde 2 tane vuruyorum haftalık 700 kusur gidiyor SGK karşılamıyor malesf benim tedavim dondurulmus olarak olmasına rağmen 3.5 4 civarı tuttu ilaçlar çok pahalı olmuş ya. Bide SGKnin ödediğini ornegin estrofem biz fazladan kullandığımiz için ilaç yenileyeceğimz zaman önceki ilaç bitmeden veremiyor onuda ekstra almak zorunda kalıyoruz çok zor Rabbim yardım etsin bizlere aceba gebe olarak bitirsek bu yolculuğu bu ilaçlara devam mı edicez düşünmüyor değilim Rabbim emeklerimizin karşıligini versin inşallah
310tl 7 adet cnm ben göbekten olanı kullanıyorum doktor kendisi verdi sigorta ödemiyor göbekten olani

InsaAllah bebegin seninledir , diger arkadaslarim icinde duam hep ayni.

Bahcecinin bana verdigi kagidin altinda yaziodu ilaclariniza 12. Haftaya kadar devam edin diye

Aynıyız canım acı var acı valla
Seke seke yürüdüm şuan iiyim ama yürüyüş iyi geldi sanki o kadar acımıyor

Canim ben 4 ekimde transfer oldum galiba sende acibadem de transfer olmustun benimde 5. Gün embriyosu bana da 12 gün sonra kan testi ver defiler ama ben 7. Gün pozitif gördüm 9. Gün ksn verdim cikti

17. Ekim 2. deneme 3.gün dondurulmuş embriyo

O ağrıyı çok iyi biliyorum. İğne yapan çok yavaş yapmalı. Ben karından yapılanı kullanıyorum hiç acı yok

Yaa sadece iğne aylık 3 bintutuyor başka yolu yok mu bunun tabi hamile kalırsam bunları dusunurz
Valla canim ben yurtdisinda yasiyorum ortalama 12. Haftaya kadar kullanicaz diye ilaclari alip gitmek istedim bide burda ugrasmiyim ilac bulmakla diye 17 bine yakin para ödedik göbekten igne progestan flan bu yolda hepimiz battik gercrkten

Vallahi iki gun once hemşire doktoru çağırdı kalcamdaki morluklardan iğneyi vuracak yer sormak için Ağrısı yok artık ama şiş ve morluk doluyum. Kesinlikle iğneyi vuran kişinin eli cok önemli transfer olduğum gün vuran hemşire yüzünden 2 gun yuruyemedim ama sonrakiler çok iyiydi hissetmedim bile. Bana buz koyun ve kolonyali mendil tutun üstüne demişlerdi.

Selam herkese öncelikle tek dileğim rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz düşlediğimizi yaşayalım Bahçecide cem hocaya 8 kasımda randevum var süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misniz

Aynısını yaşıyorum şuan da kalp atışına kadar iğneye devam dedi doktorum ben her gün oluyorum 100 mg iki ampul yani. Krem önerdiler bana çok iyi geldi ismi HİRUDOİD. Hergün 2-3 kere ovduruyorum eşime dağılıyo baya iyi geldi. Kasma kendini nefes al iğne vurulurken rahat ol.Ben 1 aydır her gün iğne olduğum için kalçamın üstleri şişti top top ve iğnemi yavaş vuruyor hemşire tanıdığımız eli çok hafif ama artık girmiyor şişlikten. Morluk önemli değil şişlik iğnenin girmesini zorlaştırıyor acıyor yürümekle filanda geçmiyor. Bana hastanede hemşire transferden önce vurdu ağladım bide rica etmiştm yavaş yaparmısın diye şak diye sokuyolar umurlarında değil bu yağlı bir iğne tabiki acıycak dedi ve soktu yani heryer kan oldu sanki adet olmuşum gibi coraspin kullandığım için hala daha iğneden hemen sonra peçete koyuyorum heryeri kan oluyor valla mahfoldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…