- 20 Şubat 2022
- 4.627
- 2.842
Guzel sonucla gelirsin insaAllah canimAyy evet
Göbekten olan cokmu pahalıBana bu tedavide göbekten olanı verdiler öncekilerde kalçadandı yürüyemiyordum bu da yakıyor ama daha az acı veriyor.
Yok benim idrar da sıklık yok çok su içiyorsan ondan olabilir bende hiç belirti yok sadece geçen yani transferden 1 gün sonra çok güçlü bir şekilde hapşırdım tam o an vücudum kasılınca sağ kaşıgımda çok acı bi batma olduBende hic bi belirti yok aksam uzeri atesim yukselio azicikkkkk neden olur bilmiyom bide cok sık idrara cikiyom ben sendede oylemi
Teşekkür ederim iyiki bilgilendirdin yoksa ben saf gibi haftaya hastalanmadım diye hamile olduğumu düşünecektimCanm estrofem ve progestan adet görmeni engelliyor ilk transferimde negatif sonuçdan dolayı ilaçları bıraktıkdan 5-6 gün sonra adetim gelmişti...inşallah pozitifsindir ama negatifde olsan ilaçları bırakmazsan adetin gelmiyor
310tl 7 adet cnm ben göbekten olanı kullanıyorum doktor kendisi verdi sigorta ödemiyor göbekten olaniGöbekten olan cokmu pahalı
Bu kalçadan olanın iğnesini felan değiştirsek göbekten olmazmi
310tl 7 adet cnm ben göbekten olanı kullanıyorum doktor kendisi verdi sigorta ödemiyor göbekten olani
Hadi güzel sonuçlarla gel canım inşallah
Sağolun canlarım inşallahGuzel sonucla gelirsin insaAllah canim
İnşallah pozitiif sonuç alırsın canmmm...Teşekkür ederim iyiki bilgilendirdin yoksa ben saf gibi haftaya hastalanmadım diye hamile olduğumu düşünecektim
InsaAllah bebegin seninledir , diger arkadaslarim icinde duam hep ayni.Yok benim idrar da sıklık yok çok su içiyorsan ondan olabilir bende hiç belirti yok sadece geçen yani transferden 1 gün sonra çok güçlü bir şekilde hapşırdım tam o an vücudum kasılınca sağ kaşıgımda çok acı bi batma olduaha dedim bebiş i sağ tarafa yerleştirmişler ama ondan sonra ne bir acı ne bir batma ne bir hissiyat oldu tek durum her sabah saat 6 gibi hafif bir adet sancısı gibi kasık sancısı
Bahcecinin bana verdigi kagidin altinda yaziodu ilaclariniza 12. Haftaya kadar devam edin diyeOo maşallah kızlar topigimiz genişliyor yavaş yavaş hoşgeldinzgöbekten olanı kullanıyorum ben kızlar iğne baya pahalı bide günde 2 tane vuruyorum haftalık 700 kusur gidiyor SGK karşılamıyor malesf benim tedavim dondurulmus olarak olmasına rağmen 3.5 4 civarı tuttu ilaçlar çok pahalı olmuş ya. Bide SGKnin ödediğini ornegin estrofem biz fazladan kullandığımiz için ilaç yenileyeceğimz zaman önceki ilaç bitmeden veremiyor onuda ekstra almak zorunda kalıyoruz çok zor Rabbim yardım etsin bizlere aceba gebe olarak bitirsek bu yolculuğu bu ilaçlara devam mı edicez düşünmüyor değilim Rabbim emeklerimizin karşıligini versin inşallah
Yaa sadece iğne aylık 3 bintutuyor başka yolu yok mu bununBahcecinin bana verdigi kagidin altinda yaziodu ilaclariniza 12. Haftaya kadar devam edin diye
Aynıyız canım acı var acı vallaÇok kötü ya geçenn sefer oturamıyordum kalçamın üzerine... Sonuç negatif gelince bıraktım...fitil kullanıyorum ama yarınntahlilim var düşükse tekrar iğneye başlıycam ve hiç hazır değilimmmm
Canim ben 4 ekimde transfer oldum galiba sende acibadem de transfer olmustun benimde 5. Gün embriyosu bana da 12 gün sonra kan testi ver defiler ama ben 7. Gün pozitif gördüm 9. Gün ksn verdim ciktiBen 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumneden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim G gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme E eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim E ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
17. Ekim 2. deneme 3.gün dondurulmuş embriyoMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim G gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme E eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim E ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif
O ağrıyı çok iyi biliyorum. İğne yapan çok yavaş yapmalı. Ben karından yapılanı kullanıyorum hiç acı yokKizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu
Valla canim ben yurtdisinda yasiyorum ortalama 12. Haftaya kadar kullanicaz diye ilaclari alip gitmek istedim bide burda ugrasmiyim ilac bulmakla diye 17 bine yakin para ödedik göbekten igne progestan flan bu yolda hepimiz battik gercrktenYaa sadece iğne aylık 3 bintutuyor başka yolu yok mu bununtabi hamile kalırsam bunları dusunurz
Kizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu
Aynısını yaşıyorum şuan da kalp atışına kadar iğneye devam dedi doktorum ben her gün oluyorum 100 mg iki ampul yani. Krem önerdiler bana çok iyi geldi ismi HİRUDOİD. Hergün 2-3 kere ovduruyorum eşime dağılıyo baya iyi geldi. Kasma kendini nefes al iğne vurulurken rahat ol.Ben 1 aydır her gün iğne olduğum için kalçamın üstleri şişti top top ve iğnemi yavaş vuruyor hemşire tanıdığımız eli çok hafif ama artık girmiyor şişlikten. Morluk önemli değil şişlik iğnenin girmesini zorlaştırıyor acıyor yürümekle filanda geçmiyor. Bana hastanede hemşire transferden önce vurdu ağladım bide rica etmiştm yavaş yaparmısın diye şak diye sokuyolar umurlarında değil bu yağlı bir iğne tabiki acıycak dedi ve soktu yani heryer kan oldu sanki adet olmuşum gibi coraspin kullandığım için hala daha iğneden hemen sonra peçete koyuyorum heryeri kan oluyor valla mahfoldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu