Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Valla canim ben yurtdisinda yasiyorum ortalama 12. Haftaya kadar kullanicaz diye ilaclari alip gitmek istedim bide burda ugrasmiyim ilac bulmakla diye 17 bine yakin para ödedik göbekten igne progestan flan bu yolda hepimiz battik gercrkten 😂😂
Çok haklısın.. ama sonucu güzelse uğruna feda olsun bee 🥰🥰🤲🏻🤲🏻😍😍

Canim ben 4 ekimde transfer oldum galiba sende acibadem de transfer olmustun benimde 5. Gün embriyosu bana da 12 gün sonra kan testi ver defiler ama ben 7. Gün pozitif gördüm 9. Gün ksn verdim cikti
Canımmmm 🥰🥰🥰 çok çok sevindim şimdi hatırladım seni 😊😊😊 vallahi çok mutlu oldum darısı biz bekleyenlere olsun inşallah Kozyatağı şubesi mi idi başka şube mi idi ? Benimde 5. Gün embriyo 5AA tek embriyo 🙏🙏🙏 çift embriyo koyduramadım hocam başka biri idi ama transfer i Cem hoca yaptı 🙏🙏🙏 bende o zaman senin gibi 7. Gün bi evde test mi yapayım

Allah allah ben trasferden sonra günlük 2 tane prolutex igne (progestan)1 tane oksapar (kan sulandirici ) 4 tane estrofem 2 tane prograf 4 tane progestan fitil ekstra 4 tane vitamin kullaniyorum sen bana göre hic bi sey kullanmiyomussun cok sasirdim canim
Canım aynı hastane olduğu için aynı ilaçlar vitamin markası ne idi vitamin de mi 4 adet günlük

Canımmmm 🥰🥰🥰 çok çok sevindim şimdi hatırladım seni 😊😊😊 vallahi çok mutlu oldum darısı biz bekleyenlere olsun inşallah Kozyatağı şubesi mi idi başka şube mi idi ? Benimde 5. Gün embriyo 5AA tek embriyo 🙏🙏🙏 çift embriyo koyduramadım hocam başka biri idi ama transfer i Cem hoca yaptı 🙏🙏🙏 bende o zaman senin gibi 7. Gün bi evde test mi yapayım
Ayni kozyatagi subesii 😘 benim kendi doktorum cem hocaydi transferi de o yaptii benimde 5. Gün 5AA kalitesiydi 😅 9. Gün kan degerim 400e yakin cikti ama şöyle bende cikti diye sende cikmak zorunda degil bazen gec döllenme olabiliyomus ben 5. Gün test yapmaya basladim ama eglencesine asla üzülmedim negatif ciktiginda yani eger yapicaksan cikmadiginda üzülmemen lazim benim en basta negatif cikti kendim kaşinmistim yani 😂😂

Aynısını yaşıyorum şuan da kalp atışına kadar iğneye devam dedi doktorum ben her gün oluyorum 100 mg iki ampul yani. Krem önerdiler bana çok iyi geldi ismi HİRUDOİD. Hergün 2-3 kere ovduruyorum eşime dağılıyo baya iyi geldi. Kasma kendini nefes al iğne vurulurken rahat ol.Ben 1 aydır her gün iğne olduğum için kalçamın üstleri şişti top top ve iğnemi yavaş vuruyor hemşire tanıdığımız eli çok hafif ama artık girmiyor şişlikten. Morluk önemli değil şişlik iğnenin girmesini zorlaştırıyor acıyor yürümekle filanda geçmiyor. Bana hastanede hemşire transferden önce vurdu ağladım bide rica etmiştm yavaş yaparmısın diye şak diye sokuyolar umurlarında değil bu yağlı bir iğne tabiki acıycak dedi ve soktu yani heryer kan oldu sanki adet olmuşum gibi coraspin kullandığım için hala daha iğneden hemen sonra peçete koyuyorum heryeri kan oluyor valla mahfoldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏
Bende 2 ampul vuruluyorum gun aşırı adetten itibaren baslattilar sanirim rahimi hazirlamak icin cok anlamiyom bu islerden 🥲 aminnnn ya benim gozumde degil agrisin ben dayanirim ama otururken uzanirken kendimi cok kasiyorum otururken oyle zorlaniyorum ki titriyorum daha cuma gunu transfer oldum icerdeki minnoşa bisey olur diye korkuyorum telaşım bu yuzden

Ayni kozyatagi subesii 😘 benim kendi doktorum cem hocaydi transferi de o yaptii benimde 5. Gün 5AA kalitesiydi 😅 9. Gün kan degerim 400e yakin cikti ama şöyle bende cikti diye sende cikmak zorunda degil bazen gec döllenme olabiliyomus ben 5. Gün test yapmaya basladim ama eglencesine asla üzülmedim negatif ciktiginda yani eger yapicaksan cikmadiginda üzülmemen lazim benim en basta negatif cikti kendim kaşinmistim yani 😂😂
😂😂😂 çok üzülmem sanırım kendimi şimdiden kötüye alıştırdım transferden bir gün sonra iyi bir hapşırdım hapşırınca kasıgım ın sag tarafında saniyelik ağır bir batma acısı hissettim sonra bir daha hiç belirti yaşamadım hiç hemde 😂 dün akşam annem üstümü örtüyordu anneme dedim “ anne herkeste belirti var bende yok her halde bu geçen hapşırınca yerinden uçtu gitti “ dedim 😂😂😂 yani ilk günden beri düşüncem bu ya herhalde negatifi i görürsem pek üzülmem ama pozitifi görürsem çok sevinirim tabi 🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰 tekrardan tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün darısı da bizlere olsun inşallah 🙏🙏

Günaydın kızlar progesteron tahlili için labaratuvara geldim gelmişken erken olduğunu bildiğim halde bthgc içinde kan verdim.... 😬😃👐🙏🙏🙏🙏🙏
Canım güzel haberler ver bize 🙏🙏🙏🙏 uzun suredir grupta pozıtıf veya negatif haber veren yok herkes gitti 😞 sen bugun güzel bi haber verirsen hem mutlu oluruz hemde içimiz de umutlar yeşerir 🙏🙏🙏

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
@fadih356.gün311ekim
G gurbetbirbaska 255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
lavable16 lavable16 5. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
20 Ekim Perşembe transfer tarihi
2 tane 3.gün iyi kalite embriyosu
Yaş 39
8.deneme umarım canlı doğumla sonuçlanır ve kavuşuruz sağlıkla...

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
@fadih356.gün311ekim
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
lavable16 lavable16 5. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
21 Ekim transfer 5. Gun embriyosu ilk deneme benide yazarmisiniz

@fadih356.gün311ekim