Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bugun hickira hickira agladim acıdan Allahim cektigimiz acılari bebekle mukafatlandirsin aminnn

Canm estrofem ve progestan adet görmeni engelliyor ilk transferimde negatif sonuçdan dolayı ilaçları bıraktıkdan 5-6 gün sonra adetim gelmişti...inşallah pozitifsindir ama negatifde olsan ilaçları bırakmazsan adetin gelmiyor

Bana bu tedavide göbekten olanı verdiler öncekilerde kalçadandı yürüyemiyordum bu da yakıyor ama daha az acı veriyor.

Bugun hickira hickira agladim acıdan Allahim cektigimiz acılari bebekle mukafatlandirsin aminnn
İlaçda zaten can yakıyor birde hergün aynı yerlere slaınınca morarmada olunca artık dayanamıyosun.... Aminnnnn inşallahhhh en zoruma gidende o olmuştu benim ilk transferimde o kadar uğraşıyoruz maddi manevi ve isdemedende olsa isyan ediyosun...

Senin doktorun benm gibi 20sini değil 21ini 1. Gün saymış bu durumda 12. Günün 1 kasım oluyor o yüzden o güne vermiş tahlil gününü

Senin doktorun benm gibi 20sini değil 21ini 1. Gün saymış bu durumda 12. Günün 1 kasım oluyor o yüzden o güne vermiş tahlil gününü
Bizim de ertesi günü bir kabul edip tahlili 10.gun yapabileceğimizi söyledi ama pazara denk geldiği için ertesi günü de olur dedi aynı gün transfer olduğumuz kişilere de aynı dediler sanırım.

Bizim de ertesi günü bir kabul edip tahlili 10.gun yapabileceğimizi söyledi ama pazara denk geldiği için ertesi günü de olur dedi aynı gün transfer olduğumuz kişilere de aynı dediler sanırım.
Evet oluyor öyle 9-10 günde yaparsın değerin çıkarsa eğer bie kaç gün sonra atışına bakmaları için tekrar isterler...benmde 31 ekim ama büyük ihtimalle cmtesi veya pazar yaparım tahlilimi

Canım ben de önceden ampulu elde ısıtmanın, sonrasında sıcak havlu ile kompresin iyi olduğunu duymuştum. Bir de öyle dene istersen. Yavaş yapılması da önemli. Çok geçmiş olsun.

Karnıma bir ağrı saplanıyor bebişim sanıp başlıyorum onu desteklemeye yaparsın , edersin,tutun diye ama gaz arkadaşlar hiç alakası yok
Bide gaz var evet canim benide mahvediyo o gaz özellikle aksamlari niye böyle oluyo ki acaba yaa

Ben içtiğimiz ilaclar adet olmamiza engel oluyor diye biliyorum canım ama benim taze transferde adet oldum doktoruma söylemiştim hatta normal mi diye degil o kanama tutunmayi engellemis demisti bana

Anlamadım bende hatta çıkarken sordum 14 gün sonra mı diye evet dediler anlamadım bende

Canım ben de önceden ampulu elde ısıtmanın, sonrasında sıcak havlu ile kompresin iyi olduğunu duymuştum. Bir de öyle dene istersen. Yavaş yapılması da önemli. Çok geçmiş olsun.
Ayy cok sagol yarin yine vurulcam hemsireye soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…