- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Ben 20 ekim de transfer oldum 26 sı adet günüm hemşireler bana kan verme tarihi olarak 01 kasım ı söylediler şimdi ben 26 sında hasta olmazsam pozitifliği mi yorayım yoksa içtiğimiz ilaçlar zaten hasta olmamıza engel mi oluyor ?Canim o akinti benim ilk transferimde transferimin 2.gunu başıma gelmişti sonra bi daha gelmemisti taa ki 9.gunume kadar o gun normalde adet gunumdu lekelenmelerim basladi 11.gunde adet olmustum kan sonucumu alamadan simdi test yapmadan beklememin amacida bu lekelenmem olmazsa test yapacam
Bence ilaclar adet olmayi engeller gibime geliyo yaa birakmiyoruz cunku . Bu arada kacinci gun embriyosu benimde test gunum 1 kasımda 21 ekimde transfer oldum 5. Gun embriyosuBen 20 ekim de transfer oldum 26 sı adet günüm hemşireler bana kan verme tarihi olarak 01 kasım ı söylediler şimdi ben 26 sında hasta olmazsam pozitifliği mi yorayım yoksa içtiğimiz ilaçlar zaten hasta olmamıza engel mi oluyor ?
Gozlerim doldu okurkenKarnıma bir ağrı saplanıyor bebişim sanıp başlıyorum onu desteklemeye yaparsın , edersin,tutun diye ama gaz arkadaşlar hiç alakası yok
Kıızz gül diye yazdımGozlerim doldu okurkengeceyi gündüze boyayan Rabbimin gucu herseye yeter insaAllah guzel sonuclar aliriz
Ben 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumBence ilaclar adet olmayi engeller gibime geliyo yaa birakmiyoruz cunku . Bu arada kacinci gun embriyosu benimde test gunum 1 kasımda 21 ekimde transfer oldum 5. Gun embriyosu
Benim de 20 Ekim dondurulmuş 3.gun embriyosu olduğu halde 30 Ekim tahlil dediler ama Pazar gününe denk geldiği için pazartesi de olur dediler.Ben 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumneden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
Benim de 20 Ekim dondurulmuş 3.gun embriyosu olduğu halde 30 Ekim tahlil dediler ama Pazar gününe denk geldiği için pazartesi de olur dediler.Ben 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumneden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
Bir de eskiden 12. Gün tahlil istiyorlardı ama artık 10. güne döndü çoğu merkez anladığım kadarıyla.Ben 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumneden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
3. Gün embriyosuna 30 ekim dediler se vallahi bende gideyim 30 ekimde kan vereyim Birşey kaybetmemBenim de 20 Ekim dondurulmuş 3.gun embriyosu olduğu halde 30 Ekim tahlil dediler ama Pazar gününe denk geldiği için pazartesi de olur dediler.
Bu arada benim de 11.45 gibi oldu transferim.
Sizinle de aynı demek ki hadi sağlıklı güzel haberler alalım hep birlikte inşallah.Benimde 20 Ekim saat 14.30 da oldu transferim bana da 1 Kasım tahlil günü verdiler adet tarihimde 30 Ekim. 6. Gün embriyosuydu
Belirtiler ne zaman basladi canimBen 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldumneden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
3. Gun embriyolari 12 gun oluyo 5. Gun 10. Gun oluyo diye biliyorum ben. Transfer saati onemlimi ? Herkes saat yaziyodaBenim de 20 Ekim dondurulmuş 3.gun embriyosu olduğu halde 30 Ekim tahlil dediler ama Pazar gününe denk geldiği için pazartesi de olur dediler.
Bu arada benim de 11.45 gibi oldu transferim
Bir de eskiden 12. Gün tahlil istiyorlardı ama artık 10. güne döndü çoğu merkez anladığım kadarıyla.
Benim de transferim 19 Ekim test günüm 2 Kasım neden o kadar uzun verdiler anlamadım3. Gün embriyosuna 30 ekim dediler se vallahi bende gideyim 30 ekimde kan vereyim Birşey kaybetmemçok geç tarih vermişler gerçekten bana ben nasıl bekleyim o güne kadar birde gittim iZin aldım işe de gitmeyeceğim düşüne düşüne stres yaşamazsam iyidir inşallah güzel sonuçlar alırız da birbirimize güzel haberler veririz
5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo birdeBenim de transferim 19 Ekim test günüm 2 Kasım neden o kadar uzun verdiler anlamadım
Transfer den sonraki her sabah 6 gibi oluyor saat 10 gibi uyandığımda hissetmemiş oluyorumBelirtiler ne zaman basladi canim
Benimki de dondurulmuş acaba tazeler ve dondurulmuşlar a farklı gün mü veriliyor 3. Gün le 5. Gün farklı günlerde test tarihi oluyor ama ben senden sonra transfer olmuşum5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo birde
Bildiğim kadarıyla 10.gun değerler yorumlanacak nitelikte oluyor. 12. Gün daha net oluyor ama o iki günü bile beklemek kolay olmuyor.Benimki de dondurulmuş acaba tazeler ve dondurulmuşlar a farklı gün mü veriliyor 3. Gün le 5. Gün farklı günlerde test tarihi oluyor ama ben senden sonra transfer olmuşumsenden önceki gün e tarih vermişler ne diyeyim bilemedim
Bende hic bi belirti yok aksam uzeri atesim yukselio azicikkkkk neden olur bilmiyom bide cok sık idrara cikiyom ben sendede oylemiTransfer den sonraki her sabah 6 gibi oluyor saat 10 gibi uyandığımda hissetmemiş oluyorum
Bu arada benim de dondurulmuş ama 3. GünBildiğim kadarıyla 10.gun değerler yorumlanacak nitelikte oluyor. 12. Gün daha net oluyor ama o iki günü bile beklemek kolay olmuyor.
Çok kötü ya geçenn sefer oturamıyordum kalçamın üzerine... Sonuç negatif gelince bıraktım...fitil kullanıyorum ama yarınntahlilim var düşükse tekrar iğneye başlıycam ve hiç hazır değilimmmmKizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu