Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bende hic bi belirti yok aksam uzeri atesim yukselio azicikkkkk neden olur bilmiyom bide cok sık idrara cikiyom ben sendede oylemi
Yok benim idrar da sıklık yok çok su içiyorsan ondan olabilir bende hiç belirti yok sadece geçen yani transferden 1 gün sonra çok güçlü bir şekilde hapşırdım tam o an vücudum kasılınca sağ kaşıgımda çok acı bi batma oldu 😳 aha dedim bebiş i sağ tarafa yerleştirmişler 😊🤲🤲🤲 ama ondan sonra ne bir acı ne bir batma ne bir hissiyat oldu 😞 tek durum her sabah saat 6 gibi hafif bir adet sancısı gibi kasık sancısı

Canm estrofem ve progestan adet görmeni engelliyor ilk transferimde negatif sonuçdan dolayı ilaçları bıraktıkdan 5-6 gün sonra adetim gelmişti...inşallah pozitifsindir ama negatifde olsan ilaçları bırakmazsan adetin gelmiyor
Teşekkür ederim iyiki bilgilendirdin yoksa ben saf gibi haftaya hastalanmadım diye hamile olduğumu düşünecektim 😂

Oo maşallah kızlar topigimiz genişliyor yavaş yavaş hoşgeldinz 😍 göbekten olanı kullanıyorum ben kızlar iğne baya pahalı bide günde 2 tane vuruyorum haftalık 700 kusur gidiyor SGK karşılamıyor malesf benim tedavim dondurulmus olarak olmasına rağmen 3.5 4 civarı tuttu ilaçlar çok pahalı olmuş ya. Bide SGKnin ödediğini ornegin estrofem biz fazladan kullandığımiz için ilaç yenileyeceğimz zaman önceki ilaç bitmeden veremiyor onuda ekstra almak zorunda kalıyoruz çok zor Rabbim yardım etsin bizlere aceba gebe olarak bitirsek bu yolculuğu bu ilaçlara devam mı edicez düşünmüyor değilim 🙄 Rabbim emeklerimizin karşıligini versin inşallah 🤲🏻🥰
310tl 7 adet cnm ben göbekten olanı kullanıyorum doktor kendisi verdi sigorta ödemiyor göbekten olani

Yok benim idrar da sıklık yok çok su içiyorsan ondan olabilir bende hiç belirti yok sadece geçen yani transferden 1 gün sonra çok güçlü bir şekilde hapşırdım tam o an vücudum kasılınca sağ kaşıgımda çok acı bi batma oldu 😳 aha dedim bebiş i sağ tarafa yerleştirmişler 😊🤲🤲🤲 ama ondan sonra ne bir acı ne bir batma ne bir hissiyat oldu 😞 tek durum her sabah saat 6 gibi hafif bir adet sancısı gibi kasık sancısı
InsaAllah bebegin seninledir , diger arkadaslarim icinde duam hep ayni.

Oo maşallah kızlar topigimiz genişliyor yavaş yavaş hoşgeldinz 😍 göbekten olanı kullanıyorum ben kızlar iğne baya pahalı bide günde 2 tane vuruyorum haftalık 700 kusur gidiyor SGK karşılamıyor malesf benim tedavim dondurulmus olarak olmasına rağmen 3.5 4 civarı tuttu ilaçlar çok pahalı olmuş ya. Bide SGKnin ödediğini ornegin estrofem biz fazladan kullandığımiz için ilaç yenileyeceğimz zaman önceki ilaç bitmeden veremiyor onuda ekstra almak zorunda kalıyoruz çok zor Rabbim yardım etsin bizlere aceba gebe olarak bitirsek bu yolculuğu bu ilaçlara devam mı edicez düşünmüyor değilim 🙄 Rabbim emeklerimizin karşıligini versin inşallah 🤲🏻🥰
Bahcecinin bana verdigi kagidin altinda yaziodu ilaclariniza 12. Haftaya kadar devam edin diye

Çok kötü ya geçenn sefer oturamıyordum kalçamın üzerine... Sonuç negatif gelince bıraktım...fitil kullanıyorum ama yarınntahlilim var düşükse tekrar iğneye başlıycam ve hiç hazır değilimmmm😬😬😬
Aynıyız canım acı var acı valla
Seke seke yürüdüm şuan iiyim ama yürüyüş iyi geldi sanki o kadar acımıyor

Ben 20 ekim transfer günü benim de 5. Gün embriyosu birde 20 ekimde sabah 11:30 da transfer oldum 😂 neden bana 1 kasım dendi ki o zaman ben gideyim 31 ekimde kan vereyim o halde 🥰🥰🙏🙏 ne zaman evde idrar testi yapsak ki ben duramıyorum yerimde hiç bir belirtim de yok benim sadece sabahları 6 gibi adet sancısı gibi sancım oluyor sadece sabahları oluyor
Canim ben 4 ekimde transfer oldum galiba sende acibadem de transfer olmustun benimde 5. Gün embriyosu bana da 12 gün sonra kan testi ver defiler ama ben 7. Gün pozitif gördüm 9. Gün ksn verdim cikti

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
Umudumsun- Umudumsun- 34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
G gurbetbirbaska 255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
E eserel 415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
E ebbrulii 255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
@lavable165. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
Umudumsun- Umudumsun- 34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
G gurbetbirbaska 255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
E eserel 415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
E ebbrulii 255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
@lavable165. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
17. Ekim 2. deneme 3.gün dondurulmuş embriyo

Kizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu
O ağrıyı çok iyi biliyorum. İğne yapan çok yavaş yapmalı. Ben karından yapılanı kullanıyorum hiç acı yok

Yaa sadece iğne aylık 3 bintutuyor başka yolu yok mu bunun 🙄 tabi hamile kalırsam bunları dusunurz 🥰🤲🏻
Valla canim ben yurtdisinda yasiyorum ortalama 12. Haftaya kadar kullanicaz diye ilaclari alip gitmek istedim bide burda ugrasmiyim ilac bulmakla diye 17 bine yakin para ödedik göbekten igne progestan flan bu yolda hepimiz battik gercrkten 😂😂

Kizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu

Vallahi iki gun once hemşire doktoru çağırdı kalcamdaki morluklardan iğneyi vuracak yer sormak için 😔 Ağrısı yok artık ama şiş ve morluk doluyum. Kesinlikle iğneyi vuran kişinin eli cok önemli transfer olduğum gün vuran hemşire yüzünden 2 gun yuruyemedim ama sonrakiler çok iyiydi hissetmedim bile. Bana buz koyun ve kolonyali mendil tutun üstüne demişlerdi.

Selam herkese öncelikle tek dileğim rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz düşlediğimizi yaşayalım🙏🏻 Bahçecide cem hocaya 8 kasımda randevum var süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misniz 🥰

Aynısını yaşıyorum şuan da kalp atışına kadar iğneye devam dedi doktorum ben her gün oluyorum 100 mg iki ampul yani. Krem önerdiler bana çok iyi geldi ismi HİRUDOİD. Hergün 2-3 kere ovduruyorum eşime dağılıyo baya iyi geldi. Kasma kendini nefes al iğne vurulurken rahat ol.Ben 1 aydır her gün iğne olduğum için kalçamın üstleri şişti top top ve iğnemi yavaş vuruyor hemşire tanıdığımız eli çok hafif ama artık girmiyor şişlikten. Morluk önemli değil şişlik iğnenin girmesini zorlaştırıyor acıyor yürümekle filanda geçmiyor. Bana hastanede hemşire transferden önce vurdu ağladım bide rica etmiştm yavaş yaparmısın diye şak diye sokuyolar umurlarında değil bu yağlı bir iğne tabiki acıycak dedi ve soktu yani heryer kan oldu sanki adet olmuşum gibi coraspin kullandığım için hala daha iğneden hemen sonra peçete koyuyorum heryeri kan oluyor valla mahfoldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏

X