- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
Gelmiyor lavabodan lavaboya çok az peçete de sadeceDevamı geliyor yani hala regl diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiyor lavabodan lavaboya çok az peçete de sadeceDevamı geliyor yani hala regl diyorsun
O zaman kötü de düşünmeyelim ya belki regl olmayacaksındır. Regl olsa böyle olmaz çünküGelmiyor lavabodan lavaboya çok az peçete de sadece
Artık ne olacaksa belli olur zaten umut sifirlandi artık ikinci transfere diyip umutlanmam lazımO zaman kötü de düşünmeyelim ya belki regl olmayacaksındır. Regl olsa böyle olmaz çünkü
Hayırlısı olsun hakkındaArtık ne olacaksa belli olur zaten umut sifirlandi artık ikinci transfere diyip umutlanmam lazım
Salı günü idrar yap bence çarşamba da kan verirsin cnmAynen sabretcem canım sali gunu yada carsamba kan veriyim diyorum daha kesin olur
Canım inşallah hakkında hayırlısı olurYarın kan testi günüm sabrszlkla bekliyorum kızlar banada dua edin Rabbim hayırlısyla hepimize anne olmayı nasb etsn
İnsallah olmazsin ve pozitifi görürsün canımBnde zaten yarın y a hasta olurum ya doktorla görüşürüm artık kismett
Valla bilmiyorum ki canim bugun ara ara kramplarim oluyor salı günü idrar yapıyım diyorum varsa cikar zaten cikarsada hemen o gün veririm kani yaa carsambaya dayanamam ama yoksa cumaya kadar hic bisey yapmam cuma kanımı veririm iki embriyom daha var araliktada onlari denerim iki şeye de alistirdim kendimi ama tabiki pozitifi görücem tüm kalbimle inanmak istiyorumSalı günü idrar yap bence çarşamba da kan verirsin cnm
Âmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla bizlere nasip etsin Canm çok sağolCanım inşallah hakkında hayırlısı olur
Aynı gün28 cuma günü de beni kontrole çağırdılar.
Salı günü iyi aynen valla canım ben de inanıyorum senin pozitif olduğuna hadi sabırsızlıkla testini bekliyorum ay heyecanlandımValla bilmiyorum ki canim bugun ara ara kramplarim oluyor salı günü idrar yapıyım diyorum varsa cikar zaten cikarsada hemen o gün veririm kani yaa carsambaya dayanamam ama yoksa cumaya kadar hic bisey yapmam cuma kanımı veririm iki embriyom daha var araliktada onlari denerim iki şeye de alistirdim kendimi ama tabiki pozitifi görücem tüm kalbimle inanmak istiyorum
Ayyy hadi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin musmutlu haberler almayı ve sonuna kadarda sağlıcakla devam etmesini sağlasın inşallahSalı günü iyi aynen valla canım ben de inanıyorum senin pozitif olduğuna hadi sabırsızlıkla testini bekliyorum ay heyecanlandım
Hiç denk gelmedim canım. 6. Gün olan var da 7 duymadımArkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var Google da araştırdım da bir cevap bulamadım. 7. Gün embriyosu olan deneyimleyen biri var mı
Benim 6.gun embriyom varda 7 yi hic duymadim ben hemsirelere sormustum neye gore belirleniyo bu günler diye bazi embriyolar bi tik geriden geliyormus kendilerini bi tik sonradan toparlayabiliyolarmis canim mesela 100hucreli embriyoya blast diyolar diyelim kimisi 6.gun 100 hucreli oluyormus oyle donduriyolarmis onu seninkilerde yuksek ihtimal gec toparladilar o yuzden 7.gum dondurdular oyledir yaniArkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var Google da araştırdım da bir cevap bulamadım. 7. Gün embriyosu olan deneyimleyen biri var mı
Canim ben 6. Günüm ama 7 yi duymadımArkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var Google da araştırdım da bir cevap bulamadım. 7. Gün embriyosu olan deneyimleyen biri var mı
Canım bende aynı senin gibiyim, her seferinden iğneyi yapan hemşireye yavaş yapmasını söylüyorum. Dün ilk defa Bi hemsire dedi ki yavaş yapmasıyla bu ağrı geçmez, yürüyüş yapmalisin yayılması icin dedi. Başka bir hemsire de buz uygulayabilirsin dedi.Kizlar bu progestanin agrisiyla nasil basediyonuz oturamiyom uzanamiyom kalcalarim şiş oturup uzanirken kendimi o kadar cok kasiyorum ki tutmazsa bu kasmalar yuzunden tutmicak . Klinige transfer gunu gosterdim halimi topalliyodum kalcami gosterdim herkeste ayni dediler yaa benle birlikte 5 transfer vardi hic biri topallamiyodu
Banada buz koy dediler koydum kolonyayla ov dediler yuru dediler evin icinde yuruyom iste ama ben transferden once baslaidm progestana ilk vuruldugumdan beri boleyim ben kalcam iyilesmeden yenisi yapiliyo yurudugum donemdede gecmiyodu canim ya. Valla cok kasiyorum kendimi esim diyo ki acısın kasma kendini ya benim hareketlerimi kısıtlayan bi agri kalcam resmen 1 yumruk yuksekliginde tümsek elimde degil kasiyorum zarari olurmu acabaCanım bende aynı senin gibiyim, her seferinden iğneyi yapan hemşireye yavaş yapmasını söylüyorum. Dün ilk defa Bi hemsire dedi ki yavaş yapmasıyla bu ağrı geçmez, yürüyüş yapmalisin yayılması icin dedi. Başka bir hemsire de buz uygulayabilirsin dedi.
İkisini de demedim buzun pek faydası olmadı ama yürüyüş yapmak acısını daha azalttı