Ayyyy çok erken değil mi ya çok sıkışırsan ben su içip yürürsem biraz hemen sıkışıyorumBenm sabah bir kan vermem lazmdi o zaman bir uğrayıp çıktım şimdi güzelce abdest aldm su içmeye başliycam yavaştan ancak sıkışırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çok erken değil mi ya çok sıkışırsan ben su içip yürürsem biraz hemen sıkışıyorumBenm sabah bir kan vermem lazmdi o zaman bir uğrayıp çıktım şimdi güzelce abdest aldm su içmeye başliycam yavaştan ancak sıkışırım
Hayırlı olsun canım Allah tutunmayı nasip etsin pozitif haberlerini bekliyoruzBenim de öğleden sonra henüz hitmedim hastaneye 14:30 da gidicem herkesden dua bekliyorum
Çok sağol canm inşallahHayırlı olsun canım Allah tutunmayı nasip etsin pozitif haberlerini bekliyoruz
Bunlari benden ilk tedavime basladigimda istemişlerdi canım sen ilk defa yaptiracaksin bunlarıBunlari istediler canim benden
Benim içinde güzel şeyler düşün tmm miSenin için de bizler dua ederizÖyle canım pozitifleri duyunca güzel moral oluyor heyecanlı süreç
Hayırlısı olsun canım inş. pozitifi görürsün Dualarımız kalbimiz seninle , genelde iş arkadaşlarım ve çevrem hep der senin kalbin çok temiz dua et vs. diye, hep ederimde olur, aklımdan geçeni sesli düşünürüm hemen oluyor bir tek kendimde pek işe yaramıyor Pozitif haberlerini bekliyoruz
almalarına yakın iç canım sonra çünkü sıkıntı oluyor bir önceki transferimde yaşamıştımAyyyy çok erken değil mi ya çok sıkışırsan ben su içip yürürsem biraz hemen sıkışıyorum
Yok az az içicem ya birden içmiycemAyyyy çok erken değil mi ya çok sıkışırsan ben su içip yürürsem biraz hemen sıkışıyorum
ALLAH razı olsun canm rabbim cümlemize güzel haberler almayi nasip etsinM maria_ hafizehanim25 kızlar Allah yardımcıniz olsun inşallah sımsıkı tutunur bebisleriniz sizden mutlu haberleri duyarizda bizlerede umut olur inşallah abdest alin guzelce dua edin Rabbim saglikli bi şekilde nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim bi bakayım eczaneye 5.gün embriyosu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah7 - 8 ekimden önce çıkmaz eğer 5. Gün embriyosuysa. Ben prediktor early aldım. En net o gösteriyor. Benim beta hcg 6 iken bile çok net 2. Çizgiyi göstermişti, yine nasip olur inşallah tavsiye ederm sana da
Doktor 10.gün çağırdıKana bence 10. Gün bakabilirsin cnm mutlaka çıkar . Dr 12. Gün İçin mi tarih verdi ? Hem 10. Gün yaparsan doktorun da 12. Gün verdiyse kan tahlili tarihini iki katına katlamış mı hcg değerin diye bakmış olursun
Canim doktorun 10.gun cagirdiysa bence doktorunu dinle hic test falan yapıp kendini strese sokma derim ben gününde git kanini ver rabbim mutlu haberler almayi nasip etsin inşallahDoktor 10.gün çağırdı
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanim doktorun 10.gun cagirdiysa bence doktorunu dinle hic test falan yapıp kendini strese sokma derim ben gününde git kanini ver rabbim mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah
Yok gulum tedaviye basladigimdada istedi yine istedi transferden once garanti olsun dedi sanirimBunlari benden ilk tedavime basladigimda istemişlerdi canım sen ilk defa yaptiracaksin bunları
Tedaviye ilk basladigimda bu testleri 900 liraya yaptirmisdim estrofeme baslamadan once bu ayni testleri 1400 yaptirdim aradaki farka bakarmisin Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah benide burdaki butun kardeslerimede pozitifleri gormeyi nasip etsinAynen bende bunları yaptırdım devlet hastanesinde tiroid iyi çıktı son 3 aylık şeker biraz yüksek çıktığı için glifora başladım ilk hafta her akşam yarım 2.hafta s.1a1 sonraki hafta s1ö1a1 son hafta s2a2 hayırlısı bakalım ne derlerse yapıyoruz inş. pozitif sonuçları hep birlikte görürüz her geçen gün fiyatlara da zam geliyor
InsaAllah bebeginin tutunma sancilaridir onlar valla ben dayanamazdim heralde test yapardimBenim transferim 1 ekim de oldu sizce ne zaman test yapmalıyım doktorum kesinlikle tarihinden önce test yapma başka bir yerde de kan verme dedi ama bende merak ediyorum bir de korkuyorum alt karın bölgemde sancılarım oluyor arada
Canim tecrubelisin transferde cokmu sıkışık olmak gerekiyo ? Altina kaçırcakmış gibimi oluyosun , yani işlem esnasinda kaçırma falan olurmu ki acaba bilmiyorum ondan sordum gece aklima o geldi nerde uyduruk şey var benim aklima geliyo zaten ya altıma işersem falan diye düşündümDoktor 10.gün çağırdı
yok canım işlem esnasında kaçırma olmuyor aşırı sıkışık olursa o ihtimal var tabi ama olmaması lazım çünkü transfer esnasında karnınıza baskı uygulanıyor ultrason cihazı ile.Canim tecrubelisin transferde cokmu sıkışık olmak gerekiyo ? Altina kaçırcakmış gibimi oluyosun , yani işlem esnasinda kaçırma falan olurmu ki acaba bilmiyorum ondan sordum gece aklima o geldi nerde uyduruk şey var benim aklima geliyo zaten ya altıma işersem falan diye düşündüm
Aynen ondan istemistir canım hadi bakalım guzel sonuçlarin olsunYok gulum tedaviye basladigimdada istedi yine istedi transferden once garanti olsun dedi sanirim