Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Öyle canım pozitifleri duyunca güzel moral oluyor 🙏🤲😊 heyecanlı süreç

Hayırlısı olsun canım inş. pozitifi görürsün :p 🙏🤲 Dualarımız kalbimiz seninle , genelde iş arkadaşlarım ve çevrem hep der senin kalbin çok temiz dua et vs. diye, hep ederimde olur, aklımdan geçeni sesli düşünürüm hemen oluyor bir tek kendimde pek işe yaramıyor :p 🙏🤲 Pozitif haberlerini bekliyoruz 🙏🤲
Benim içinde güzel şeyler düşün tmm mi😅Senin için de bizler dua ederiz

M maria_ hafizehanim25 hafizehanim25 kızlar Allah yardımcıniz olsun inşallah sımsıkı tutunur bebisleriniz sizden mutlu haberleri duyarizda bizlerede umut olur inşallah 🥰 abdest alin guzelce dua edin Rabbim saglikli bi şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

Kızlar bir sorum var adetin 2.günü estrofem başladım bugün 14.günü transfer için ilk kontrole gittim ama rahim duvarı 5.3 yani kalınlaşmamış pek. Bu benim 2. Transferim olacaktı geçen ay da östrojen yüksek dediler yasmin kullandım öyle adet oldum tekrar. İlk defa böyle sorunlar yaşıyorum doktorum stres sebep olabilir dedi ama başına böyle bişey gelen var mı düzelir mi aklım almıyor benim şuan

7 - 8 ekimden önce çıkmaz eğer 5. Gün embriyosuysa. Ben prediktor early aldım. En net o gösteriyor. Benim beta hcg 6 iken bile çok net 2. Çizgiyi göstermişti, yine nasip olur inşallah 🙏 tavsiye ederm sana da💓
Çok teşekkür ederim bi bakayım eczaneye 5.gün embriyosu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 ❤️🧿

Canim doktorun 10.gun cagirdiysa bence doktorunu dinle hic test falan yapıp kendini strese sokma derim ben gününde git kanini ver rabbim mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Aynen bende bunları yaptırdım devlet hastanesinde tiroid iyi çıktı son 3 aylık şeker biraz yüksek çıktığı için glifora başladım ilk hafta her akşam yarım 2.hafta s.1a1 sonraki hafta s1ö1a1 son hafta s2a2 hayırlısı bakalım ne derlerse yapıyoruz inş. pozitif sonuçları hep birlikte görürüz her geçen gün fiyatlara da zam geliyor
Tedaviye ilk basladigimda bu testleri 900 liraya yaptirmisdim estrofeme baslamadan once bu ayni testleri 1400 yaptirdim aradaki farka bakarmisin 😔 Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah benide burdaki butun kardeslerimede pozitifleri gormeyi nasip etsin

Benim transferim 1 ekim de oldu sizce ne zaman test yapmalıyım doktorum kesinlikle tarihinden önce test yapma başka bir yerde de kan verme dedi ama bende merak ediyorum bir de korkuyorum alt karın bölgemde sancılarım oluyor arada
InsaAllah bebeginin tutunma sancilaridir onlar valla ben dayanamazdim heralde test yapardim

Doktor 10.gün çağırdı
Canim tecrubelisin transferde cokmu sıkışık olmak gerekiyo ? Altina kaçırcakmış gibimi oluyosun , yani işlem esnasinda kaçırma falan olurmu ki acaba bilmiyorum ondan sordum gece aklima o geldi nerde uyduruk şey var benim aklima geliyo zaten 🤣 ya altıma işersem falan diye düşündüm 🤣

Canim tecrubelisin transferde cokmu sıkışık olmak gerekiyo ? Altina kaçırcakmış gibimi oluyosun , yani işlem esnasinda kaçırma falan olurmu ki acaba bilmiyorum ondan sordum gece aklima o geldi nerde uyduruk şey var benim aklima geliyo zaten 🤣 ya altıma işersem falan diye düşündüm 🤣
😀😀 yok canım işlem esnasında kaçırma olmuyor aşırı sıkışık olursa o ihtimal var tabi ama olmaması lazım çünkü transfer esnasında karnınıza baskı uygulanıyor ultrason cihazı ile.
Bence çok sıkışma zaten işlemden önce bakıyorlar yeterince sıkışık mısın diye

X