Evet benKızlar galiba bir kaç kişi 4 ekimde transfer oluyor birlikte bekleriz artk
Heyecanlıyım test gününü iple çekiyorumNasil hissediyosun canimm
Benimde 4 ekim beraberiz canimKızlar galiba bir kaç kişi 4 ekimde transfer oluyor birlikte bekleriz artk
Hadi bakalim bu grupta galiba ilk siz transfer oldunuz insallah pozitif olur bizim bebislerde onu takip etsinHeyecanlıyım test gününü iple çekiyorumsadece biraz kasıklarım ağrıyor oda transferde kullandıkları aletlerle ilgilidir diye düşünüyorum
İnşallah benimle birlikte bekleyen herkese rabbim nasip etsinHadi bakalim bu grupta galiba ilk siz transfer oldunuz insallah pozitif olur bizim bebislerde onu takip etsin
Maşallah sağlıkla tutunur inşallahBenimki 7 ekim insallah ben de heyecanliyim
Hayırlı olsn çabucak gelsin o zaman 20 ekimAnlaşılan bu ekim transfer gurubunun en son haber alacak üyesi benimbenim transfer bi aksilik çıkmazsa 20 ekim sonucu öğrenmem de ekimin son günü olur sizler inşallah o zaman a kadar pozitif sonuçlar alırsınız da bana da umut ve mutluluk hissiyati yüklenir
Ayy amin inşallah canım benim2 veya 3. gün görmek istiyorlar canım içini ferah tut. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Ruh sağlığına bişey diyemiycem benimki hep gelgitli sağolsun
Ay hadi hayırlısıyla inşallahCanim bende 3. Gün gittin 4. Gün ilaclara basladilar sıkıntı yapma kendinee
Merhaba bende 18 20si gibi tranfer Olcan sanırım sizinleymAnlaşılan bu ekim transfer gurubunun en son haber alacak üyesi benimbenim transfer bi aksilik çıkmazsa 20 ekim sonucu öğrenmem de ekimin son günü olur sizler inşallah o zaman a kadar pozitif sonuçlar alırsınız da bana da umut ve mutluluk hissiyati yüklenir
Istanbul acibadem prof. Dr cem fıçıcıoğlu doktorum canım seninkisiAy hadi hayırlısıyla inşallahdoktorunuz kimler kızlar hangi hastanede tedavi goruyosnz
Acibademde caglar beyAy hadi hayırlısıyla inşallahdoktorunuz kimler kızlar hangi hastanede tedavi goruyosnz
Test günü hangi gün verdiler? Embriyo tutunsun diye ekstra bişi yaptılar mı?Heyecanlıyım test gününü iple çekiyorumsadece biraz kasıklarım ağrıyor oda transferde kullandıkları aletlerle ilgilidir diye düşünüyorum
11 ekim test günüm emriyo için ekstra bir şey yapılmadı ilaçlar verildi 7 tane ilaç kullanıyorumTest günü hangi gün verdiler? Embriyo tutunsun diye ekstra bişi yaptılar mı?
Acibademde caglar bey
Bende medikalpark hediye DağdevirenIstanbul acibadem prof. Dr cem fıçıcıoğlu doktorum canım seninkisi
Hayırlı haberler verin bize inşallah bebişiniz şuan sizinledir11 ekim test günüm emriyo için ekstra bir şey yapılmadı ilaçlar verildi 7 tane ilaç kullanıyorum
İnşallah hayırlısı işe bekliyorum umutlaHayırlı haberler verin bize inşallah bebişiniz şuan sizinledir