Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bugünden nasıl anladı 20 Ekim trasfer diye rahim kaç mm olmuş kalinligi kan değerleri herşey iyimi

Canm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen
Dularım sizinle ve herkesle inşallah güzel haberler alıp verelim. Rabbim tüm isteyenlere içinde de bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
İnşallah tutunacaktır bebeğin bizlere de umut olacaksın

benim de her iki tüpüm alındı sizin dondurma işlemi tüplerin alınmasından önce mi oldu sonra mı
Önce oldu, 4 kez opu oldum, doktorum riske atmak istemedi rezerv iyice azalırsa diye..
Bide bizim nişan yıldönümü ve evlilik yıldönümüz diyorum inşallah bebişim iz içinde hayırlı olsn Ekim ayı
Bizim de evlilik yıldönümümüz bu ay hepimize uğur getirsin.
Şimdi de oksapar diye iğne eklendi her doktor farklı bir tedavi uyguluyor
Bilmeyenler varsa diye yazayım kızlar oksapar aile hekimi yazabiliyor sgk karşılıyor. Ben ilk aldığımda bilmediğim için ödemiştim.
Merhaba oksaparı ne zaman verdi? Sizin taze transfer mi? Bana vermedi belki dondurulmuş transflerde oksapar vermiyorlardır
Oksapar taze veya dondurulmuş transferle ilgili değil canım, genetik testte pıhtılaşma yatkınlığı görünürse başlatıyorlar.

Valla canm o zaman sizin hastaneninde işleyişi farklıdır ben adet olunca ilk 12 gün estrofem kullandım bugün kontrole gittim ya mesela salı günü transfer dedi yeni ilaçlar şimdi yazdi 1400 tuttu
Canım 12.gün nasıldı rahim kaç mm olmuş rahimdeki 3 çizgiyi gördünmü

Bugünden nasıl anladı 20 Ekim trasfer diye rahim kaç mm olmuş kalinligi kan değerleri herşey iyimi
Sadece ultrason ile rahmime baktı herşey çok iyi dedi transfer gününü belirleyelim dedi 20 ekim denildi ilaç verildi 6 ekim ve 15 ekim de kontrol günü ayarlardılar birde o kadar başka Birşey demediler

Canim bende istanbul acibademdeyim sen hangisindesinn

Kızlar merhabalar ben bugün adet oldum bı heyecan tuttu anlatamam.. yarın 2.gunum aslında ama haftasonu olduğu için kapalı 3. Gün için randevu aldm inşallah bı sıkıntı çıkmaz şimdiden aklımda deli sorular hangi ilaçlar verilecek neler olcak ruhsal sağlığım etkilenecek mi Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını versin.. transfer olan arkadaşlara da hayırlı olsun inşallah

2 veya 3. gün görmek istiyorlar canım içini ferah tut. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Ruh sağlığına bişey diyemiycem benimki hep gelgitli sağolsun

Canim bende 3. Gün gittin 4. Gün ilaclara basladilar sıkıntı yapma kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…