- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
Progestana baktılar bende sadeceMerhaba benim de 4 ekim transfer. Benden kal almadılar, direk o gün yapılacak. Sizden hangi tahlili istediler?
Hastane ile nasıl anlaşma yaptıysanız öyle ödeme alıyorlar bizim her işlem öncesi aldılar toplu bir ödeme yapmadıkTransfer için ayrımı ücret ödüyoruz kii ay kalpten giderim
Progestan için aldılar galiba bir tanede transfer den hemen önce alıncakmşMerhaba benim de 4 ekim transfer. Benden kal almadılar, direk o gün yapılacak. Sizden hangi tahlili istediler?
Bugünden nasıl anladı 20 Ekim trasfer diye rahim kaç mm olmuş kalinligi kan değerleri herşey iyimiBende istanbul Acıbadem de yim benim Eylül ayı içinde opu işlemi oldu embriyo sayım 5 hepsi kaliteli dediler sonra bir daha Birşey demediler bugun hastahaneye gittim 20 ekim transfer günü dedi doktor fakat sizde olduğu gibi embriyolar bir yere gönderilmedi sanırım neden acaba ?
Dularım sizinle ve herkesle inşallah güzel haberler alıp verelim. Rabbim tüm isteyenlere içinde de bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Canm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen
Önce oldu, 4 kez opu oldum, doktorum riske atmak istemedi rezerv iyice azalırsa diye..İnşallah tutunacaktır bebeğin bizlere de umut olacaksın
benim de her iki tüpüm alındı sizin dondurma işlemi tüplerin alınmasından önce mi oldu sonra mı
Bizim de evlilik yıldönümümüz bu ay hepimize uğur getirsin.Bide bizim nişan yıldönümü ve evlilik yıldönümüz diyorum inşallah bebişim iz içinde hayırlı olsn Ekim ayı
Bilmeyenler varsa diye yazayım kızlar oksapar aile hekimi yazabiliyor sgk karşılıyor. Ben ilk aldığımda bilmediğim için ödemiştim.Şimdi de oksapar diye iğne eklendi her doktor farklı bir tedavi uyguluyor
Oksapar taze veya dondurulmuş transferle ilgili değil canım, genetik testte pıhtılaşma yatkınlığı görünürse başlatıyorlar.Merhaba oksaparı ne zaman verdi? Sizin taze transfer mi? Bana vermedi belki dondurulmuş transflerde oksapar vermiyorlardır
Canım 12.gün nasıldı rahim kaç mm olmuş rahimdeki 3 çizgiyi gördünmüValla canm o zaman sizin hastaneninde işleyişi farklıdır ben adet olunca ilk 12 gün estrofem kullandım bugün kontrole gittim ya mesela salı günü transfer dedi yeni ilaçlar şimdi yazdi 1400 tuttu
Valla çizgi görmedim unuttmda sormayi ama rahim kalınlığıma 9,3 ml demek yetrliki transfer dedi ama bana az geldi sankiCanım 12.gün nasıldı rahim kaç mm olmuş rahimdeki 3 çizgiyi gördünmü
Sadece ultrason ile rahmime baktı herşey çok iyi dedi transfer gününü belirleyelim dedi 20 ekim denildi ilaç verildi 6 ekim ve 15 ekim de kontrol günü ayarlardılar birde o kadar başka Birşey demedilerBugünden nasıl anladı 20 Ekim trasfer diye rahim kaç mm olmuş kalinligi kan değerleri herşey iyimi
Canim bende istanbul acibademdeyim sen hangisindesinnBende istanbul Acıbadem de yim benim Eylül ayı içinde opu işlemi oldu embriyo sayım 5 hepsi kaliteli dediler sonra bir daha Birşey demediler bugun hastahaneye gittim 20 ekim transfer günü dedi doktor fakat sizde olduğu gibi embriyolar bir yere gönderilmedi sanırım neden acaba ?
Nasil hissediyosun canimmİnşallah kalan emriyonuz ile sağlıklı bir hamilelik nasip eder rabbim ben de de pcos var eşimde de hareket sıkıntısı vardı on embriyodan sadece 2 tane kalmıştı çok şükür bugün transferim gerçekleşti
Benimde 8,3 mm canim yeterli dedi doktorum 7 mmden kalin olmasi gerekiyomus zateennValla çizgi görmedim unuttmda sormayi ama rahim kalınlığıma 9,3 ml demek yetrliki transfer dedi ama bana az geldi sanki
Ha iyi ya çok şükürBenimde 8,3 mm canim yeterli dedi doktorum 7 mmden kalin olmasi gerekiyomus zateenn
Kozyatağı den hangisindesinCanim bende istanbul acibademdeyim sen hangisindesinn
Bende kozyatağıKozyatağı den hangisindesin
Aaa çok şaşırdım şuan sen hangi aşamadasın peki birde doktorun kim ben Önder beyle götürüyorum süreciBende kozyatağınasil bulduk biz birbirimizi yaa
2 veya 3. gün görmek istiyorlar canım içini ferah tut. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Ruh sağlığına bişey diyemiycem benimki hep gelgitli sağolsunKızlar merhabalarben bugün adet oldum bı heyecan tuttu anlatamam.. yarın 2.gunum aslında ama haftasonu olduğu için kapalı 3. Gün için randevu aldm inşallah bı sıkıntı çıkmaz şimdiden aklımda deli sorular hangi ilaçlar verilecek neler olcak ruhsal sağlığım etkilenecek mi Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını versin.. transfer olan arkadaşlara da hayırlı olsun inşallah
Canim bende 3. Gün gittin 4. Gün ilaclara basladilar sıkıntı yapma kendineeKızlar merhabalarben bugün adet oldum bı heyecan tuttu anlatamam.. yarın 2.gunum aslında ama haftasonu olduğu için kapalı 3. Gün için randevu aldm inşallah bı sıkıntı çıkmaz şimdiden aklımda deli sorular hangi ilaçlar verilecek neler olcak ruhsal sağlığım etkilenecek mi Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını versin.. transfer olan arkadaşlara da hayırlı olsun inşallah
Benim doktorum cem bey canım benim sürec bitmek üzere allahin izniyle 4 ekim transfeeerAaa çok şaşırdım şuan sen hangi aşamadasın peki birde doktorun kim ben Önder beyle götürüyorum süreci