Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benim Eylül ortasında opu oldu donduruldu 2 gün önce regl oldum bugun regl ın 2. Günü diye hastahaneye gittim doktor 20 ekim tarihine transfer dedi bakınca bana da 2 adet sonrası demedi
Anladmki kişiden kişiye değişiyormuş canm, bana bu ay dediler ama kan değerim sıkıntılı çıkarsa birdahaki aya kalckmş, kalmaz inşallah

Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim
Bende istanbul Acıbadem de yim benim Eylül ayı içinde opu işlemi oldu embriyo sayım 5 hepsi kaliteli dediler sonra bir daha Birşey demediler bugun hastahaneye gittim 20 ekim transfer günü dedi doktor fakat sizde olduğu gibi embriyolar bir yere gönderilmedi sanırım neden acaba ?

Herkesin embriyo biyere gitmizki yani nhs dediğim kromozom olarak bakiliyo

Kız Allah onu koruyup kollasnda bir tane embriyom var sadece
Allah sana başışlasın canım inşallah. Benden max 1-2 çıkıyo, boş çıkıyo, kayboluyo falan havuz yaptık birkaç embryo olsun elde diye. Önemli olan 1 altın yumurta diyorlar onu yakalamışızdır inşallah

Özel değilse sorun neydi? Bende hidrosalpinks vardı tüplerim alındı, rezerv de baya düşük, eşimde de morfoloji sıkıntılı.

Canm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen

Yarın transfer olacağım dualarınızı bekliyorum hanımlar ilk defa transfer olacak ve başka emriyom da yok hayırlısı ile tutunur bebişim
İnşallah tutunacaktır bebeğin bizlere de umut olacaksın
benim de her iki tüpüm alındı sizin dondurma işlemi tüplerin alınmasından önce mi oldu sonra mı

Ben bahçeci Diyarbakırdayım eş kaynaklı olduğundan bizim masraflar daha fazlaydı herkesin aynı değildir ilaçlar da dahil şuana kadar 48 bin lira harcadık yol masrafımızda hariç
Evet maliyetli gerçekten Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin de bu maliyetler de biter inşallah benim de 2 tüpüm alındı ona 25 bin verdim birde opu işlemi 17 bin ilaçlar da ortalama 10 bin olsun şimdiden 52 bin oldu transfer içinde ücret alacaklar dı sanırım birde transferden sonra kalan dondurulmuş yumurtalar için de ücret alacaklardır sanırım ne kadar zor bizler için sonu güzel olur inşallah

Canm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen
Hepimize dua ediyorum köylerimizde topraklarımızda tarlalara bu ayda ekim yapıldığı için adı ekim olmustur bu ayın yani hepimiz için verimli kısmetli hayırlı bir ay olacak inanıyorum ben

Transfer için ayrımı ücret ödüyoruz kii ay kalpten giderim

Hepimize dua ediyorum köylerimizde topraklarımızda tarlalara bu ayda ekim yapıldığı için adı ekim olmustur bu ayın yani hepimiz için verimli kısmetli hayırlı bir ay olacak inanıyorum ben
Bide bizim nişan yıldönümü ve evlilik yıldönümüz diyorum inşallah bebişim iz içinde hayırlı olsn Ekim ayı

Transfer için ayrımı ücret ödüyoruz kii ay kalpten giderim
Ben tüp bebek merkezinde tedavi görmüyorum acibadem hastahanesinde görüyorum ya hastane olduğu için parça parça alıyor sanırım sizin ki merkez ise sizde öyle değildir Bizde battık zaten de inşallah tutar da bir daha masrafa girmeyiz benim transfer 20 ekim de olacak ekim in sonunda belli olur artık tutup tutmadığı peki bilginiz varsa sormak isterim şimdi ben 2 gün önce regl oldum bugun hastaneye gittim bana transfer sürecine giriyoruz artık dediler bu süreçteki ilaçların fiyatları ortalama ne kadar tutuyor ? Opu işlemi için gereken ilaçlara iğnelere bi 10 bin verdik

Valla canm o zaman sizin hastaneninde işleyişi farklıdır ben adet olunca ilk 12 gün estrofem kullandım bugün kontrole gittim ya mesela salı günü transfer dedi yeni ilaçlar şimdi yazdi 1400 tuttu

Merhaba benim de 4 ekim transfer. Benden kal almadılar, direk o gün yapılacak. Sizden hangi tahlili istediler?

İnşallah kalan emriyonuz ile sağlıklı bir hamilelik nasip eder rabbim ben de de pcos var eşimde de hareket sıkıntısı vardı on embriyodan sadece 2 tane kalmıştı çok şükür bugün transferim gerçekleşti

Merhaba oksaparı ne zaman verdi? Sizin taze transfer mi? Bana vermedi belki dondurulmuş transflerde oksapar vermiyorlardır
Yok dondurulmuş ben mayısta opu oldum bekliyordum o zamandan beri transfer için uygun olmadı çok şükür bugün oldu inşallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…