- 25 Eylül 2022
- 451
- 198
- 28
Anladmki kişiden kişiye değişiyormuş canm, bana bu ay dediler ama kan değerim sıkıntılı çıkarsa birdahaki aya kalckmş, kalmaz inşallahBenim Eylül ortasında opu oldu donduruldu 2 gün önce regl oldum bugun regl ın 2. Günü diye hastahaneye gittim doktor 20 ekim tarihine transfer dedi bakınca bana da 2 adet sonrası demedi
Bende istanbul Acıbadem de yim benim Eylül ayı içinde opu işlemi oldu embriyo sayım 5 hepsi kaliteli dediler sonra bir daha Birşey demediler bugun hastahaneye gittim 20 ekim transfer günü dedi doktor fakat sizde olduğu gibi embriyolar bir yere gönderilmedi sanırım neden acaba ?Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim
Bana bunlardan sadece estmofem verildiDeltacotrin coraspin estmofem folibol onları adetin ikinci günü başladım diğerlerini transferden 5 gün önce başlatıyorlarmış pazartesi günü başladım
Ne kadar a mal oldu size birde hangi merkezEğer olmazsa maddi açıdan ikinciyi denememiz iki yıl sonra falan olur çünkü bunu bile borçla yaptık, birde eşim tese falan oldu ekstra pahalı oldu süreç
Herkesin embriyo biyere gitmizki yani nhs dediğim kromozom olarak bakiliyoBende istanbul Acıbadem de yim benim Eylül ayı içinde opu işlemi oldu embriyo sayım 5 hepsi kaliteli dediler sonra bir daha Birşey demediler bugun hastahaneye gittim 20 ekim transfer günü dedi doktor fakat sizde olduğu gibi embriyolar bir yere gönderilmedi sanırım neden acaba ?
Allah sana başışlasın canım inşallah. Benden max 1-2 çıkıyo, boş çıkıyo, kayboluyo falan havuz yaptık birkaç embryo olsun elde diye. Önemli olan 1 altın yumurta diyorlar onu yakalamışızdır inşallahKız Allah onu koruyup kollasnda bir tane embriyom var sadece
Ben bahçeci Diyarbakırdayım eş kaynaklı olduğundan bizim masraflar daha fazlaydı herkesin aynı değildir ilaçlar da dahil şuana kadar 48 bin lira harcadık yol masrafımızda hariçNe kadar a mal oldu size birde hangi merkez
Canm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfenAllah sana başışlasın canım inşallah. Benden max 1-2 çıkıyo, boş çıkıyo, kayboluyo falan havuz yaptık birkaç embryo olsun elde diye. Önemli olan 1 altın yumurta diyorlar onu yakalamışızdır inşallah
Özel değilse sorun neydi? Bende hidrosalpinks vardı tüplerim alındı, rezerv de baya düşük, eşimde de morfoloji sıkıntılı.
İnşallah tutunacaktır bebeğin bizlere de umut olacaksınYarın transfer olacağım dualarınızı bekliyorum hanımlar ilk defa transfer olacak ve başka emriyom da yok hayırlısı ile tutunur bebişim
benim de her iki tüpüm alındı sizin dondurma işlemi tüplerin alınmasından önce mi oldu sonra mıAllah sana başışlasın canım inşallah. Benden max 1-2 çıkıyo, boş çıkıyo, kayboluyo falan havuz yaptık birkaç embryo olsun elde diye. Önemli olan 1 altın yumurta diyorlar onu yakalamışızdır inşallah
Özel değilse sorun neydi? Bende hidrosalpinks vardı tüplerim alındı, rezerv de baya düşük, eşimde de morfoloji sıkıntılı.
Evet maliyetli gerçekten Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin de bu maliyetler de biter inşallahBen bahçeci Diyarbakırdayım eş kaynaklı olduğundan bizim masraflar daha fazlaydı herkesin aynı değildir ilaçlar da dahil şuana kadar 48 bin lira harcadık yol masrafımızda hariç
Hepimize dua ediyorum köylerimizde topraklarımızda tarlalara bu ayda ekim yapıldığı için adı ekim olmustur bu ayın yani hepimiz için verimli kısmetli hayırlı bir ay olacak inanıyorum benCanm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen
Transfer için ayrımı ücret ödüyoruz kii ay kalpten giderimEvet maliyetli gerçekten Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin de bu maliyetler de biter inşallahbenim de 2 tüpüm alındı ona 25 bin verdim birde opu işlemi 17 bin ilaçlar da ortalama 10 bin olsun şimdiden 52 bin oldu transfer içinde ücret alacaklar dı sanırım birde transferden sonra kalan dondurulmuş yumurtalar için de ücret alacaklardır sanırım ne kadar zor bizler için sonu güzel olur inşallah
Bide bizim nişan yıldönümü ve evlilik yıldönümüz diyorum inşallah bebişim iz içinde hayırlı olsn Ekim ayıHepimize dua ediyorum köylerimizde topraklarımızda tarlalara bu ayda ekim yapıldığı için adı ekim olmustur bu ayın yani hepimiz için verimli kısmetli hayırlı bir ay olacak inanıyorum ben
Ben tüp bebek merkezinde tedavi görmüyorum acibadem hastahanesinde görüyorum ya hastane olduğu için parça parça alıyor sanırım sizin ki merkez ise sizde öyle değildir Bizde battık zaten de inşallah tutar da bir daha masrafa girmeyiz benim transfer 20 ekim de olacak ekim in sonunda belli olur artık tutup tutmadığı peki bilginiz varsa sormak isterim şimdi ben 2 gün önce regl oldum bugun hastaneye gittim bana transfer sürecine giriyoruz artık dediler bu süreçteki ilaçların fiyatları ortalama ne kadar tutuyor ? Opu işlemi için gereken ilaçlara iğnelere bi 10 bin verdikTransfer için ayrımı ücret ödüyoruz kii ay kalpten giderim
Valla canm o zaman sizin hastaneninde işleyişi farklıdır ben adet olunca ilk 12 gün estrofem kullandım bugün kontrole gittim ya mesela salı günü transfer dedi yeni ilaçlar şimdi yazdi 1400 tuttuBen tüp bebek merkezinde tedavi görmüyorum acibadem hastahanesinde görüyorum ya hastane olduğu için parça parça alıyor sanırım sizin ki merkez ise sizde öyle değildir Bizde battık zaten de inşallah tutar da bir daha masrafa girmeyiz benim transfer 20 ekim de olacak ekim in sonunda belli olur artık tutup tutmadığı peki bilginiz varsa sormak isterim şimdi ben 2 gün önce regl oldum bugun hastaneye gittim bana transfer sürecine giriyoruz artık dediler bu süreçteki ilaçların fiyatları ortalama ne kadar tutuyor ? Opu işlemi için gereken ilaçlara iğnelere bi 10 bin verdik
Şimdi de oksapar diye iğne eklendi her doktor farklı bir tedavi uyguluyorBana bunlardan sadece estmofem verildi
Merhaba benim de 4 ekim transfer. Benden kal almadılar, direk o gün yapılacak. Sizden hangi tahlili istediler?Selam kızlar bir aksilik çıkmazsa 4 ekim transfer günü dedi doktorum, ama kan tahlili aldılar sizi aramazsak herşey yolundadır dediler ama değeriniz yüksek çıkarsa iptal olck transfer birdahaki aya dendi. İnşallah bir aksilik çıkmazda sorunsuz Transferim gerçekleşir ya
İnşallah kalan emriyonuz ile sağlıklı bir hamilelik nasip eder rabbim ben de de pcos var eşimde de hareket sıkıntısı vardı on embriyodan sadece 2 tane kalmıştı çok şükür bugün transferim gerçekleştiCanm bende pcos var eşimde azospermiydi tese yapıldı sperm bulundu elhamdülillah 10 embriyo döllendi ama Birtane 3.gün embriyom kaldi geriye, dua edin lütfen
Merhaba oksaparı ne zaman verdi? Sizin taze transfer mi? Bana vermedi belki dondurulmuş transflerde oksapar vermiyorlardırŞimdi de oksapar diye iğne eklendi her doktor farklı bir tedavi uyguluyor
Yok dondurulmuş ben mayısta opu oldum bekliyordum o zamandan beri transfer için uygun olmadı çok şükür bugün oldu inşallah tutunurMerhaba oksaparı ne zaman verdi? Sizin taze transfer mi? Bana vermedi belki dondurulmuş transflerde oksapar vermiyorlardır