Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Avakado vs yiyeyim diyorum bakalım pazartesi ne dicek. Bugün bi ablayla konuştum yine kesin transfer iptal olcak dedi neden dedim gelişen yumurta oluyor hep o yüzden dedi. Eğer transfer gününe kadar yok olmayacak olsa bence hiç riske atmaz korkma. Ve içini ferah tut 🙏 hayırlısı neyse o olur
Ya içime su serptin belki de 18 mm olduğu için gider diye düşündü.

Transfer öncesi doğal yumurtlama olmaması mı gerekiyor acaba ben bunu hiç duymamışım yada çatlaması mı sorun oluyor
Ben ilaçlı transferde olmaması gerekiyor diye biliyorum, hatta lucrinle geçici menopoza sokuyorlar falan ama tabi tıbbi değil buradan okuduğum bilgiler.

Ben ilaçlı transferde olmaması gerekiyor diye biliyorum, hatta lucrinle geçici menopoza sokuyorlar falan ama tabi tıbbi değil buradan okuduğum bilgiler.
Evet insan yaşadıkça öğreniyor... Dondurulmuş embriyo transferi adet olup ilaç kullanınca hemen o ay olabilir gibi düşünüyordum... Meğerse bir çok değer varmış onda da progestan düşük olacak lh düşükolacak yumurta gelişmeyecek... Lucrin deneyeceğiz bir de menapoz simülasyonu ile bakalım olacak mı? Nasip.... Umut...

Saks mavisi Saks mavisi canımm dualarım seninle,sizinle. Her şey çok güzel olucak merak etme bebişin yarın seninle çok şanslısın… bir an önce bende onunla buluşmak istiyorum:) tüm kalbimle yanındayım ☺️

Evet insan yaşadıkça öğreniyor... Dondurulmuş embriyo transferi adet olup ilaç kullanınca hemen o ay olabilir gibi düşünüyordum... Meğerse bir çok değer varmış onda da progestan düşük olacak lh düşükolacak yumurta gelişmeyecek... Lucrin deneyeceğiz bir de menapoz simülasyonu ile bakalım olacak mı? Nasip.... Umut...
Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin. Bugün benden kan da alınmadı yumurta da gelişmiş ama anlamıyorum anlamadıkça kafaya takıp stres oluyorum. İşin maddi yanı da var, olmazsa tedaviler 20 bini geçmiş.. Onlar için kolay belki bu kararlar..

Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin. Bugün benden kan da alınmadı yumurta da gelişmiş ama anlamıyorum anlamadıkça kafaya takıp stres oluyorum. İşin maddi yanı da var, olmazsa tedaviler 20 bini geçmiş.. Onlar için kolay belki bu kararlar..
Ya galiba onlar diyoki bunlar buraya geldiyse zengindir paralar varki gelmişler, oysa ne zorluklarla imkan yaratmış gitmişiz

Ya galiba onlar diyoki bunlar buraya geldiyse zengindir paralar varki gelmişler, oysa ne zorluklarla imkan yaratmış gitmişiz
Aynen, ya anlamıyorlar ya da işlerine gelmiyor. Ben artık 2.kontrolde detaylı görüşcem daha fazla kendimi yıpratmamaya karar verdim. Gerekirse iptal etsin.

Aynen, ya anlamıyorlar ya da işlerine gelmiyor. Ben artık 2.kontrolde detaylı görüşcem daha fazla kendimi yıpratmamaya karar verdim. Gerekirse iptal etsin.
Yok canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik pes etme lütfen, bizimde ilaçlar yine dünyanın parası tuttu ya

Selam kızlar bir aksilik çıkmazsa 4 ekim transfer günü dedi doktorum, ama kan tahlili aldılar sizi aramazsak herşey yolundadır dediler ama değeriniz yüksek çıkarsa iptal olck transfer birdahaki aya dendi. İnşallah bir aksilik çıkmazda sorunsuz Transferim gerçekleşir ya 🥰

Selam kızlar bir aksilik çıkmazsa 4 ekim transfer günü dedi doktorum, ama kan tahlili aldılar sizi aramazsak herşey yolundadır dediler ama değeriniz yüksek çıkarsa iptal olck transfer birdahaki aya dendi. İnşallah bir aksilik çıkmazda sorunsuz Transferim gerçekleşir ya 🥰
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda devam edecek hiç aksini düşünme sen. Kaç embryo transfer edilecek belli mi? Riske atmamak için değerlere bakacaklardır ama muayene sonuçların iyi transfer günü de belirlenmiş alıp döneceksin 4ünde 🙏

Uyarmışlardır ama ogün parfüm vb kozmetik sürme, embryolar kimyasal kokulara karşı çok duyarlı olurmuş. Bir de çorap 😅 ayakları sıcak tutmak önemliymiş.

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda devam edecek hiç aksini düşünme sen. Kaç embryo transfer edilecek belli mi? Riske atmamak için değerlere bakacaklardır ama muayene sonuçların iyi transfer günü de belirlenmiş alıp döneceksin 4ünde 🙏

Uyarmışlardır ama ogün parfüm vb kozmetik sürme, embryolar kimyasal kokulara karşı çok duyarlı olurmuş. Bir de çorap 😅 ayakları sıcak tutmak önemliymiş.
Kız Allah onu koruyup kollasnda bir tane embriyom var sadece 😅

Oyle deme canım vardir doktorunun bir bildiği bende şimdi çıktım hastaneden hersey guzel dedi doktorum tedavime basliyorum 5 gun gunde bir estrofeme baslicam sonra 4gun 2 tane sonraki gunlerde gebelik testine kadar gunde 3 tane icecekmisim 12 ekime de kontrol verdi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim korktugumuz yere ugratmasin inşallah 🤲🏻❤️
Hadi bakalim hayirli olsun senin transfer ne zmaan bide progesteron vermedi mi doktor

Saks mavisi Saks mavisi canim insallah sorunsuz ilerler transferin sonrasinda sana sıkı tutunsun bebisin guzel saglikli rahat bi 9 ay gecirin ayni vucutta tabi sonrasi mis kokulu bi bebis🥰

Belki bu konuda en şikayetçi insan bendim. Şöyle ki eşimle çok severek evlendik ama çok zıt 2 karakteriz. Ve normalde eşim çok sinirli bir insandır. İlk tedaviye başladığımızda aldım karşıma konuştum güzelce. Neler olabileceğini anlattım. O kadar çok hormon ilacı içiyoruz ki… yemin ederim halay çekiyolar. Hop çok mutluyum hop çok mutsuzum 😅 o da anlayınca güzelce kendine çeki düzen verdi . Yumurta toplamada beni çok yalnız bırakmıştı ve çok üzülmüştüm. Şimdi gerçekten üstüme titriyor nasıl oldu bende anlamadım 🤷🏼‍♀️ 😅
Benimde yumurta toplamada eşim çok yalnız bırakmıştı anestezi etkisi ile uyandığımda onu boşayacağım diye bağırmışım 😂 o günden sonra benim eşimde ilgilenmeye başladı boşanmadan korktu sanırım

Hadi bakalim hayirli olsun senin transfer ne zmaan bide progesteron vermedi mi doktor
Transfer daha belli değil canım estrofeme yeni başladım 12 sinse kontrol var belki o zaman birşeyler der doktorum duruma göre progestana da başlarım

X