Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizlar bisey sorcam yaaa benim icin onemli bi durum bu. Ben tuy dokucu kullaniyorumda az once yine kullandim zarari olurmu acaba ya yarin transfer gununu belirlicek doktorum agda yapamiyorum enfeksiyon olurmu acaba diye agdayada gitmedim bu surecte jiletlede kesiyom hep kendimi tuy dokucu kullandim ama pismanda oldum cunku kokusu bile tende baya bi kaliyo.
Tüy dökücü kullanma o madde orada koku yaparsa embriyo için zararlı hemen çöpe at. Ağdada enfeksiyon yapar bence vur jilete gitsin. A101 de satılan yeşil jilet var o çok iyi ben onu kullanıyorum yıllardır ve tertemiz yapıyor bütün işlemlere girerken heryerimi onunla aldım

Tüy dökücü kullanma o madde orada koku yaparsa embriyo için zararlı hemen çöpe at. Ağdada enfeksiyon yapar bence vur jilete gitsin. A101 de satılan yeşil jilet var o çok iyi ben onu kullanıyorum yıllardır ve tertemiz yapıyor bütün işlemlere girerken heryerimi onunla aldım
Cok saol canim ama yaptim bile tuy dokucuyle bidaha kullanmiyimm cok tesekkur ederim

Ne yasası ne biseyi kim dinler yasayı benim doktor istediği kadar koyuyo yaşa bakmiyo ilk son bakmiyo
3.deneme ve sonrasıdır. Erkek veya kadında düşük over rezervi ya da azospermi gibi tanı vardır. Bir doktor kanser olmayan hastaya kanser ilacı nasıl ki veremezse, burda da yasanın dışına çıkamaz. Kadın veya erkekte konmuş tanılar vardır sizin bilmediğiniz. Yoksa tek bir şikayetle diplomasının yanabileceğini bile bile bunu yapmaz, yapamaz. Her şey sistemde kayıtlı ve raporludur. 25 yaşında bir kadının amh değeri 0,5 ise ona elbette çift embriyo yerleştirebilir yasa buna izin veriyor. Detayları var, internetten bulup okuyabilirsiniz.

3.deneme ve sonrasıdır. Erkek veya kadında düşük over rezervi ya da azospermi gibi tanı vardır. Bir doktor kanser olmayan hastaya kanser ilacı nasıl ki veremezse, burda da yasanın dışına çıkamaz. Kadın veya erkekte konmuş tanılar vardır sizin bilmediğiniz. Yoksa tek bir şikayetle diplomasının yanabileceğini bile bile bunu yapmaz, yapamaz. Her şey sistemde kayıtlı ve raporludur. 25 yaşında bir kadının amh değeri 0,5 ise ona elbette çift embriyo yerleştirebilir yasa buna izin veriyor. Detayları var, internetten bulup okuyabilirsiniz.
Canım güzelim çok saf temizsin dediğimde bu zaten yasa felan dinlemiyorlar her türlü kılıfına uydurup yapiyolar yoksa doktor yakarmi kendini

Şuanda kullandığın ilaçlar neler. Çook sevindim değerin gayet güzel benimde 8. Günde erken gebelik testi pozitifti. 9.gün kan verdim 34 çıktı beta doktorum 2 günde bir istedi 2 gün sonra 97 çıktı sonra 4 gün sonra yine ver dedi bugün 656 çıktı çok şükür darısı başına💓
Amin inşallah canım bnm ins bnmde güzel cikarr şuan progesteron iğne ve fıtıl bide kansulandirici iğne kullanıyorum devir ve balık yağı bukadsr doktor sana ilaçlara devam et dedinu

Bana da aynısı oldu birebir aynısı. Korktum ve doktoruma yazdım benimki açık kahverengi gibiydi fitille birlikte 1 gün boyunca silince peçeteye geliyordu doktorum yerleşme kanaması olduğunu söyledi öyleymiş gerçekten de ama çok açık pembemiydi kırmızıya dönmemesi lazım. Bana fitil mantar yaptı kaşıntı şişlik cabası yani iğneyle değiştirdi iğneyi tercih ederim gerçekten günde 3 kere bıkmıştım
Teşekkür ederim ama sanırım ben adet oluyorum bugün bayağı peçeteye falan geldi kahverengi akıntı ilaç kullanırken hiç olmamıştım adet ama

Günaydın kızlar, ben biraz moralsizim bu gün. 8. Günüm ama test negatif:KK43: benim gibi olup pozitife dönen var mı ? (3. Gün embriyosu)

Belki tahriş olmuştur canım bilemedim ki bende hep fitil olarak kullaniyorum ama hic oyle bi akintim olmadi genelde beyaz olarak geri akiyo ama ilk transferimde transferimin ikinci günü bi kere benimde gelmisti oyle sonra kesildi gelmedi bir daha
Benim bugün çamaşıra peçeteye falan gelmeye başladı karnımda ağrıyor sanırım ben elendim

03F22D79-B6F2-421C-AE3F-57C8BCA4664F.jpeg

Kuzlar cok kafanızı şişiriyorum. Bugün TF +7 bu normal gebelik testi ( 25ml) sizce iyi mi vsrya korkuyorum kimyasal olacak diye

X