maşallah ikiz mi acaba ne kadar da koyu çıkmışAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ikiz mi acaba ne kadar da koyu çıkmışAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Öyle yapacağım yarın ilk işim kan vermek olacak sabırsızlıkla bekliyorumYaaaaaaaaa inanmıyorum baya köyü canimmm cokkk mutlu oldummm yaaa hayırlı olsunnjjnn yarın direk kan verr
Yazmştm da birdaha yazaymKız bilgilerini yazzzz
Evet ikiz canımmaşallah ikiz mi acaba ne kadar da koyu çıkmış
Çok sevindim gerçkten birde test gününden önce öğrebmek insanu fazlaca mutlu ediyordur eminim hepimiz görelim insallahÖyle yapacağım yarın ilk işim kan vermek olacak sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah tutar hemen sizin bizim öyleydi kısmet işte, bu 2. deneme için ise bi tese de çıktı diye doktor ikincide çıkacak diye bişey yok demişti, o yüzden dondurulmuş spermle de denemiştik, sizde hiç dondurulmuş sperm kalmadı mı?Yaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur Dua edin olurmu
Dondurulmş varda embriyomz yok malesef,bir tane embriyomz kalmştiinşallah tutar hemen sizin bizim öyleydi kısmet işte, bu 2. deneme için ise bi tese de çıktı diye doktor ikincide çıkacak diye bişey yok demişti, o yüzden dondurulmuş spermle de denemiştik, sizde hiç dondurulmuş sperm kalmadı mı?
Amin canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMaşallah canım burdayim diyo annesine resmen inşallah bizede nasip olur seninde sağlıcakla katlanarak ilerlesin inşallah canım yarin bi kan ver istersen
bizde de hiç embriyo kalmadı her seferinde 1 ya da 2 tane oluyordu zaten ve tamamı transfer ediliyordu, 3. günde bi anda 3-4 embriyo gelişimini durduruyor sperm kaynaklı diyorlar. aslında ilk 8 yumurtayla başlıyoruz ortalama..Dondurulmş varda embriyomz yok malesef,bir tane embriyomz kalmşti
hatayda hangi hastanedesniniz? hayata çok geldim defne hastanesi civarında konaklamıştım çok seviyorum hatayı yemeklerini humusunu künefesini :)Siz negüzel istanbuldasınız ben hatay dayım burda sadece 1 yer var . 1 tane embriyom kaldı onu denemeye bile korkuyorum şuan okadar çaresiz hissediyorum.
canim benim de 3.günüm, yorgunluk progesteron hormonundan..gececek insallah bende de ayni.Gerinme konusunu ben de dusunmustum yuksege uzanmayin falan dendigi icin ama biz ne kadar esnesek de rahmi esnetemeyiz diye dusunuyorum.Transfer sonrasi 3. Günüm kızlar... ya ben özellikle uykuda o kadar çok genişliyorum ki farkında olmadan yapıyorum sanırım. Bir de çok yorgunum progesteron takviyesi aldığım için olabilir mi acaba? Genlesmenin gerinmenin rahim için zarari olur mu acaba
Allahım gönlünüze göre versin inşallah ilk deneme de ttutar Allahım evlat sevincini yaşatsınYaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur Dua edin olurmu
Benmde 10 taneden bir tane 3.gün embriyo oluştu diğerlerini 5. Gün için takip ediyolardi hiçbiri gitmemiş çok üzüldüm ama bir tane de olsa olduğu için şükrettim.Bizde spermle alakalıdır falan dedk ama doktor bey senin de yumurtalarn kalitesizmiş sadece spermle alakalı değil dedibizde de hiç embriyo kalmadı her seferinde 1 ya da 2 tane oluyordu zaten ve tamamı transfer ediliyordu, 3. günde bi anda 3-4 embriyo gelişimini durduruyor sperm kaynaklı diyorlar. aslında ilk 8 yumurtayla başlıyoruz ortalama..
100 e yakın çıkar diye tahmin ediyorum canim maşallah diyeyim tekrardan daÖyle yapacağım yarın ilk işim kan vermek olacak sabırsızlıkla bekliyorum
İnsallah çok endişeleniyorum bide 6.gün test yaptm cikmadi ya daha çok ümitsizim
Ya teşekkür ederim yaşım 25 5. Gün emb ilk deneme 5 ekim günü 2 tane embriyo transfer ☺Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm Pozitif hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim
Çok sevindim gerçkten birde test gününden önce öğrebmek insanu fazlaca mutlu ediyordur eminim hepimiz görelim insallah
Ay çok teşekkür iyi ki varsınız inşallah buradaki herkes anne olurÇok sevindim gerçkten birde test gününden önce öğrebmek insanu fazlaca mutlu ediyordur eminim hepimiz görelim insallah
Bu konularda fazla fikrim inşallah güzel sonuçları sizinle paylacağım100 e yakın çıkar diye tahmin ediyorum canim maşallah diyeyim tekrardan da
Kalitesiz olsa 10 tane olmaz ki, şaşırdım bu yoruma. Sperm kaynaklı işte, şaşırdım doğrusuBenmde 10 taneden bir tane 3.gün embriyo oluştu diğerlerini 5. Gün için takip ediyolardi hiçbiri gitmemiş çok üzüldüm ama bir tane de olsa olduğu için şükrettim.Bizde spermle alakalıdır falan dedk ama doktor bey senin de yumurtalarn kalitesizmiş sadece spermle alakalı değil dedi
Bilmiyorum bende anlamadm,zaten hem şaşırdm hem mahvoldmKalitesiz olsa 10 tane olmaz ki, şaşırdım bu yoruma. Sperm kaynaklı işte, şaşırdım doğrusu
Aa benim de 13 eylül adet günüm ben şimdi geliyorum doktordan acele etmişsin dedi bende dayanamadım dedim iki tane minik kese gözüktü haftaya tekrar randevu verdi çok korkuyordum kimyasal ya da diş gebelik olur diye kızlarr Insallah hepiniz pozitif gorursunuz hepinize dua edecem13 Eylül adet günü. Keseyi görmedik haftaya olur inşallah. Sizin son durum nedir?