Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Amin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Maşallah canım burdayim diyo annesine resmen inşallah bizede nasip olur 🤗 seninde sağlıcakla katlanarak ilerlesin inşallah canım yarin bi kan ver istersen 🥰

sağol canım ona da bakayım. bizim azosperm olduğu için aynı hastanede iyi bir üroloji doktoru da bulmak lazım, aslında bu deneme dondulmuş sperm kullanmak istemiştim, yeniden micro tese yapalım taze transfer taze sperm ile deneyelim dedik ama üroloji doktorunu beğenmedik ve dondurulmuş tese spermi ile yaptık, bence spermden kaynaklı embriyo gelişimini devam ettirmiyor.. benim gibi olan var mı acaba? hiç de denk gelmedim dondurulmuş tese spermi ile hamile kalan..
Yaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk 😒Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur 😓Dua edin olurmu 🤲

Yaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk 😒Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur 😓Dua edin olurmu 🤲
Rabbim büyük inşallah ya

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo5.gün iyi kalitePozitif 👶
L Lavinia58 335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
Sulgen Sulgen 285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
Gulsevdigim Gulsevdigim 233. Günilk deneme4 ekim
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekim
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekim
leSourire leSourire 235.gün2.deneme8 ekim
@FatMahmut266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
Kız benide yaaaz 😅

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo5.gün iyi kalitePozitif 👶
L Lavinia58 335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
Sulgen Sulgen 285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
Gulsevdigim Gulsevdigim 233. Günilk deneme4 ekim
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekim
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekim
leSourire leSourire 235.gün2.deneme8 ekim