- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Ama canım senin 5.gun embriysou benim 3.gun oyuzden erken gebelik testi alicam kesin belli olsun diye 3var gerçek test gunumeCanım sen yap bugün senin çıkması lazım 4 ekimde olmuştun hatırladıgım kadarıyla
Ben 8 ekimde oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama canım senin 5.gun embriysou benim 3.gun oyuzden erken gebelik testi alicam kesin belli olsun diye 3var gerçek test gunumeCanım sen yap bugün senin çıkması lazım 4 ekimde olmuştun hatırladıgım kadarıyla
Ben 8 ekimde oldum
Olsun canım artık çıkması lazım 3. Günde olsa tabi erken gebelik testi al yoksa çıkmaz bnceAma canım senin 5.gun embriysou benim 3.gun oyuzden erken gebelik testi alicam kesin belli olsun diye 3var gerçek test gunume
Bi güzel haber daha alıcaz ben inanıyorumAma canım senin 5.gun embriysou benim 3.gun oyuzden erken gebelik testi alicam kesin belli olsun diye 3var gerçek test gunume
Maşallah canım tebrikler baya çıkmış Rabbım.saglikli gelişmesini nasip etsin gözün aydın olsun valla saglicaklaAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Amin Allah razı olsun canımTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sen alirsjnda canım bn kendimden emin değilim kuzum kendimi negayife hazırlamam lazimmBi güzel haber daha alıcaz ben inanıyorum
Allah razı olsun Allahım sizdende güzel haberler versin inşallahMaşallah canım tebrikler baya çıkmış Rabbım.saglikli gelişmesini nasip etsin gözün aydın olsun valla saglicakla
Aynn kuzumOlsun canım artık çıkması lazım 3. Günde olsa tabi erken gebelik testi al yoksa çıkmaz bnce
Maşallah canım burdayim diyo annesine resmen inşallah bizede nasip olur seninde sağlıcakla katlanarak ilerlesin inşallah canım yarin bi kan ver istersenAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Yaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur Dua edin olurmusağol canım ona da bakayım. bizim azosperm olduğu için aynı hastanede iyi bir üroloji doktoru da bulmak lazım, aslında bu deneme dondulmuş sperm kullanmak istemiştim, yeniden micro tese yapalım taze transfer taze sperm ile deneyelim dedik ama üroloji doktorunu beğenmedik ve dondurulmuş tese spermi ile yaptık, bence spermden kaynaklı embriyo gelişimini devam ettirmiyor.. benim gibi olan var mı acaba? hiç de denk gelmedim dondurulmuş tese spermi ile hamile kalan..
Rabbim büyük inşallah yaYaa bizimde ilk denememiz eşim tese oldu ama bizde sperm dondurduk Bir kez tesede sperm çıkınca diğer teselerdede çıkması kesinmidir acaba ?Bizimde tutmazsa diye ödüm kopuyo embriyomda yok başka ,insallah sizin ilk evladınz gibi benmde ilk denemede olur Dua edin olurmu
İnsallah çok endişeleniyorum bide 6.gün test yaptm cikmadi ya daha çok ümitsizimRabbim büyük inşallah ya
Kız benide yaaazMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif L Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif
Canım beni de ekler misin ?Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif L Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif
Kız bilgilerini yazzzzKız benide yaaaz
Amin Allah razı olsun canımTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay hadi canım aynı sevinci yaşarsın inşallahAy maşallah böyle pozitifleri görünce dayanamayıp bende test yapıcam valla
Yazmştm da birdaha yazaymKız bilgilerini yazzzz
öyle bişey olsa şaşkınlıktan bayılırdım kesin, 10 tane test yaptım nerdeyse :)İnsallu canım valla saatine çok az kaldı bide baktın pzoitif ayyyy cokk güzell bı duygusu
8 günün canım 5 ekimde transfer oldumCanim sen kaçıncı günün bugün bu kadar koyu