• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamunaleyküm hanımlar, eylül ayında klomen ve çat iğnesi oldum ama maalesef regli ile sonuçlandı. Hiç pes etmiyorum bu ay yeniden deneyeceğim daha çok isteyeceğim reglim 3.günü doktora gidip bu ayın planlarını yapacağım sizlerde benimle bu ayı beraber geçirirseniz sevirim bilgi yardımı moral motivasyon yardımı için güzel dostluklar için herkesi beklerim yaşadığım tüm süreç belirtilerim sizin yaşadıklarınız herseyi konuşalım insan bu süreçte moral arıyor ve herkese herşey anlatılmıyor o yüzden bu konuyu açıyorum ekim ayında benim gibi hamilelik düşünen bu yollardan geçecek hanımları konuya bekliyorum şimdiden Bismillah diyelim bu ay bize bebekle gelsin (henüz ekime girmedik ama olsun ) 🤰🏼🤰🏼🥰🥰💪🏻💪🏻
Bu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç? :KK64:

Canım bende çok belirti olmustu ama anladımki hepsi ilaçdan kaynaklıymıs şişkinlik vardı göğüs ağrısı bas dönmesi kasık ağrısı vs bi çok şey yani en doğrusu zaten belirti aramamak imiş 😂

Bu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç? :KK64:
Selam canım öncelikle stres yapmamaya çalış rahat ol yumurtaların ne durumda doktor ne dedi ? Valla bu süreç biraz zor olabiliyor beklemesi Yani 🤣 Burda birlikte geçireceğiz

Günaydın kızlar. Bu sabah pembe bir lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması mi? Bugün asilamanin 11.günü

Selam canım öncelikle stres yapmamaya çalış rahat ol yumurtaların ne durumda doktor ne dedi ? Valla bu süreç biraz zor olabiliyor beklemesi Yani 🤣 Burda birlikte geçireceğiz
A.s canım doktor iki yumurtan var dedi şuan gelişiyor sağ ve solda olmak üzere 2 gün öncr gittim 13 olmuş boyutları bugün yine gidicrm 18 olunca iğneyi uygulayacaz dedi benim sağ tüpüm kapalı eğer sağdaki yumurta atılırsa hiç şansın yok dedi soldaki atılırsa birazda olsa umut var yani

A.s canım doktor iki yumurtan var dedi şuan gelişiyor sağ ve solda olmak üzere 2 gün öncr gittim 13 olmuş boyutları bugün yine gidicrm 18 olunca iğneyi uygulayacaz dedi benim sağ tüpüm kapalı eğer sağdaki yumurta atılırsa hiç şansın yok dedi soldaki atılırsa birazda olsa umut var yani

Anladım canım hgs çektirdin sanırım çekilirken açılmadı mı tüp

Back