- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Belirti ne olma li bilmiyorum ki kasikağrılarım var o kadar. Çoookkkk teşekkür ederimMerhaba canım inşallah tutmuştur belirtin varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti ne olma li bilmiyorum ki kasikağrılarım var o kadar. Çoookkkk teşekkür ederimMerhaba canım inşallah tutmuştur belirtin varmı
Merhaba canım inşallah tutmuştur belirtin varmı
Bu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç?Selamunaleyküm hanımlar, eylül ayında klomen ve çat iğnesi oldum ama maalesef regli ile sonuçlandı. Hiç pes etmiyorum bu ay yeniden deneyeceğim daha çok isteyeceğim reglim 3.günü doktora gidip bu ayın planlarını yapacağım sizlerde benimle bu ayı beraber geçirirseniz sevirim bilgi yardımı moral motivasyon yardımı için güzel dostluklar için herkesi beklerim yaşadığım tüm süreç belirtilerim sizin yaşadıklarınız herseyi konuşalım insan bu süreçte moral arıyor ve herkese herşey anlatılmıyor o yüzden bu konuyu açıyorum ekim ayında benim gibi hamilelik düşünen bu yollardan geçecek hanımları konuya bekliyorum şimdiden Bismillah diyelim bu ay bize bebekle gelsin (henüz ekime girmedik ama olsun )
Selam canım öncelikle stres yapmamaya çalış rahat ol yumurtaların ne durumda doktor ne dedi ? Valla bu süreç biraz zor olabiliyor beklemesi Yani Burda birlikte geçireceğizBu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç?
Bende stressiz sakin geçti işlerimle uğraştım o süreçte. Ne kadar kafadan atarsak o kadar rahat geçiyorBu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç?
A.s canım doktor iki yumurtan var dedi şuan gelişiyor sağ ve solda olmak üzere 2 gün öncr gittim 13 olmuş boyutları bugün yine gidicrm 18 olunca iğneyi uygulayacaz dedi benim sağ tüpüm kapalı eğer sağdaki yumurta atılırsa hiç şansın yok dedi soldaki atılırsa birazda olsa umut var yaniSelam canım öncelikle stres yapmamaya çalış rahat ol yumurtaların ne durumda doktor ne dedi ? Valla bu süreç biraz zor olabiliyor beklemesi Yani Burda birlikte geçireceğiz
A.s canım doktor iki yumurtan var dedi şuan gelişiyor sağ ve solda olmak üzere 2 gün öncr gittim 13 olmuş boyutları bugün yine gidicrm 18 olunca iğneyi uygulayacaz dedi benim sağ tüpüm kapalı eğer sağdaki yumurta atılırsa hiç şansın yok dedi soldaki atılırsa birazda olsa umut var yaniSelam canım öncelikle stres yapmamaya çalış rahat ol yumurtaların ne durumda doktor ne dedi ? Valla bu süreç biraz zor olabiliyor beklemesi Yani Burda birlikte geçireceğiz
Sabırsızlanıyorum ya olacak mi olmayacak mi diye düşünmekten bi türlü geçmedi zaman birazdan yine kontrole gidicem ☺Bende stressiz sakin geçti işlerimle uğraştım o süreçte. Ne kadar kafadan atarsak o kadar rahat geçiyor
Hayırlısı olsun kuzumSabırsızlanıyorum ya olacak mi olmayacak mi diye düşünmekten bi türlü geçmedi zaman birazdan yine kontrole gidicem ☺
Amiin inşallah teşekkürlerHayırlısı olsun kuzum
Canım olabilir adet günün geçtimiGünaydın kızlar. Bu sabah pembe bir lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması mi? Bugün asilamanin 11.günü
Anladım canım hgs çektirdin sanırım çekilirken açılmadı mı tüpA.s canım doktor iki yumurtan var dedi şuan gelişiyor sağ ve solda olmak üzere 2 gün öncr gittim 13 olmuş boyutları bugün yine gidicrm 18 olunca iğneyi uygulayacaz dedi benim sağ tüpüm kapalı eğer sağdaki yumurta atılırsa hiç şansın yok dedi soldaki atılırsa birazda olsa umut var yani
Hayır daha 2 hafta var edet günüme.Canım olabilir adet günün geçtimi
Yok hayır şimdide doktordan çıktım yumurtalarda gelişme görünmüyor dedi moralim baya bi bozuldu nasıl hissedeceğimi bilmiyorumAnladım canım hgs çektirdin sanırım çekilirken açılmadı mı tüp
Güzel haberlerle gel..Sabırsızlanıyorum ya olacak mi olmayacak mi diye düşünmekten bi türlü geçmedi zaman birazdan yine kontrole gidicem ☺
Baya varmış canım inşallah yerleşme kanamasıdır 14.gün test yapHayır daha 2 hafta var edet günüme.
Canım tekrar çağırdımı adet gününe ne kadar varYok hayır şimdide doktordan çıktım yumurtalarda gelişme görünmüyor dedi moralim baya bi bozuldu nasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Inşallah canim sagol. Bir kaç gün daha bekleyip yapacağım bakalım inşallah güzel haberler olur.Baya varmış canım inşallah yerleşme kanamasıdır 14.gün test yap