ekim ayı gebelik planlayanlar

Ben 6 aydır istiyordum ama 1.5 ay önce tsh hormonumun bozuk olduğunu öğrendim8 küsürdü. Doktor değerin böyleyken olmaması normal dedi. Bu ay 1.8e düştü olur sanıyordum ama yine olmadı. Bakalım önümüzdeki ay ovülasyon testi de kullanınca olacak mı
Bnde 1 senedir istiyordum bu ay ovulasyon testi tuttum ve dedim ki heralde olmucak inferliteye gittim kan falan alındı artık tedavi neyse olalım dedim rabbim nasip edecek heralde ama olacak gni hissediyorum

Bnde 1 senedir istiyordum bu ay ovulasyon testi tuttum ve dedim ki heralde olmucak inferliteye gittim kan falan alındı artık tedavi neyse olalım dedim rabbim nasip edecek heralde ama olacak gni hissediyorum
İnşallah dualarım sizinle. Hangi markayı kullandınız siz ovülasyonda

Testim bu

Eklentiler

• IMG_6441.jpeg
    IMG_6441.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6421.jpeg
    IMG_6421.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6438.png
    IMG_6438.png
    627,4 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 34
20 Eylül aşılama yaptım bu cuma kan testi vericem iki gün önce de erken test yaptım negatif çıktı bilmiyorum kan testi pozitif çıkar mı pek umutlu değilim 😿

Sen ne zaman başlıyorsun 4 ay kullanmak lazimmis ilk qy 15 diğer aylar 10 gün adetten sonra ne zamna başlıyorsun darısı bizim başımıza Allah im sen bize bu ay soğanı şifa et amin
Ben daha yeni başladım canım bugün dördüncü günüm. Ama ben bir ay kullanmayı düşünüyorum şu an sonrasına bakacağım sen de mi kullanıyorsun

Benim adet 21 eylülde bitti BAT 19 Ekim. 25 inden itibaren de düzenli 2 günde bir ilişki ile ilerliyoruz umarım tutar bu ay 🥹🫂💖 ara ara ovulasyon yaptım ama bırakmayı düşünüyorum beni biraz geriyor. Geçen ay obulasyonla takipte yumurtlama günlerinde olduk tutmadı

kızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???

kızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???
Pelnnnnnn Pelnnnnnn T Tugce9242 N nisanurs98 M mero12345 H harivefaa asiliris asiliris

Evet minimum 18 mm ve üzerinde yapılıyor. Önce muayene edip duruma göre iğneyi verebilir diye düşünüyorum ben size. Sonrasında ovulasyon testine devam etmeyin ama pozitif çıkıyor çünkü iğneden dolayı, ben boşu boşuna 4 tane ovulasyon testi harcadım o yüzden 🙃

X