ekim ayı gebelik planlayanlar

Tiroid için istedi. bende hipertiroidi vardı ne alemde şu an bilmiyorum ama sonuç bekliyorum. bu arada sağ yumurtam 18 mm imiş. Kist yok enfeksiyon vs hiç bişe yok. sol yumurtam normal boyuttaymş. o neden büyümedi acaba. folik asit aldrdı. içicem her gün.
Bu arada canım ilaç vs kullandın mı? Yumurtanı büyütmek için kendiliğinden mi? Büyüdü

kızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Ben de ekim adetimden sonra denemeye başlayacağım. Sat 22 eylul ve bat 23 ekim :) ilaç kullandığım icin bir yil ara vermiştim denemeye. Daha once bir kimyasal gecirdim. İnşallah bu sefer hayırlısı olur.

hadi bende katılayım :) 25 eylül son adet tarihi. 22 ekim bat
çok planlı programlı değiliz. 2. için ne bekliyoruz diye bıraktık korunmayı
kısmet

Kızlar bir şey sorucammm bende migren var genelde adet öncesi tutar, hormonal dalgalanmalarda hemen başıma vurur. 3 gündür de feci ağrıyor ben de acaba belirti mi dedim. Çünkü normalde tıpkı adet sancısı gibi birkaç gün kala başlardı. Elimde fazla vardı innovita erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ilk dakikada gölge gibi. Testin kendi çizgisi olabilir mi acaba, gözle görülür mü kendi çizgisi?

Kızlar bir şey sorucammm bende migren var genelde adet öncesi tutar, hormonal dalgalanmalarda hemen başıma vurur. 3 gündür de feci ağrıyor ben de acaba belirti mi dedim. Çünkü normalde tıpkı adet sancısı gibi birkaç gün kala başlardı. Elimde fazla vardı innovita erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ilk dakikada gölge gibi. Testin kendi çizgisi olabilir mi acaba, gözle görülür mü kendi çizgisi?
Fotoğrafı var mı acaba? Testin kendi çizgisi görünmez diye biliyorum.
Benim pazar günü silik çıktı ikinci çizgi. Yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi

Merhaba ben de uzun bir süredir her ay planlıyorum ovulasyon testiyle takip ediyorum pik gibi dimi kızlar

Eklentiler

• IMG_20241001_114911.jpg
    IMG_20241001_114911.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba. Benim bat 4 ekim. Bu sabah test yaptım tertemiz çıktı bebetime. Pozitife döneceğini sanmam. İnnovita ovülasyon testi almayı düşünüyorum önerir misiniz

Fotoğrafı var mı acaba? Testin kendi çizgisi görünmez diye biliyorum.
Benim pazar günü silik çıktı ikinci çizgi. Yarın tekrar yapıcam bakalım koyulaşacak mı yoksa silikleşecek mi
İki günde artış oluyor diye mi yarın yapacaksın? Ben dünden sonra bugün de yaptım yine aynı gölge gibi varla yok arası

Kızlar merhaba. Benim bat 4 ekim. Bu sabah test yaptım tertemiz çıktı bebetime. Pozitife döneceğini sanmam. İnnovita ovülasyon testi almayı düşünüyorum önerir misiniz
Valla bizi bulur mu bilmem ama erken öğrenenler kadar bat günü ya da gecikme sonrası pozitife dönenler de çok

X