Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun kaybın için İnan çok üzüldüm .Rabbim sabrını artırsın umarım en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersin
Aminn canım benim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah

Kuzum eşin kesinlikle gitsin eş faktörü de çok önemli biz varya herşeye kendimi yırtıyoruz asıl çocuk onlardan çıkıyor tabi ki de muayene olsun test versin anne baba olmak kolay değil işte

Aynen canım faydasını gören çok olmuş ama bitkisel de olsa abartmamak lazım ben eşime diyorum çabuk sonuç alacağız diye acele etme az iç diye Valla sırf bebek olsun diye ne duysak dener olduk. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yüzlerini güldürsün inşallah

Doktor sorun degil dedi ama ben nolur nolmaz diyorum tamam canm aklmzda bulunsun sagol
Kuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyin

Amin canım valla oyle dedıgın dogru

Kuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyin
İste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosum

İste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosum
Pcos varsa soğan suyu kürü kesinlikle . 1 yıl çok kısa bir süre hiiiç dert etme sal kendini ilk güzel haberini de bana ver inşallah

Merhabalar beni de ekler mısınız bat 14ekim

Benim beyin iptal kızlar. 2 seneye yakındır olmuyor artık olacaksa bari doğumu güzek zamana denk getireyim bari diyorum sanki şimdiden sonra olacakmış gibi
Transfer tutmasa üzülmeyeceğim valla Aralık ayına kalırsam Ağustos'ta doğum yaparım diye
Hele bi gelsin minik bezelye adını İnat koyucam. Aylarca inat etti gelmedi. Zafer de koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…