- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- 53
Canım sağlık ocağına gittim labaratuarlar kapalı test yapamıyoruz bugün dediler yarın hastaneye gideceğim kısmetse çok sağolun inşallahCanm cizgi net goruluyor inşallah vardir kan testi ve hayirlisi olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sağlık ocağına gittim labaratuarlar kapalı test yapamıyoruz bugün dediler yarın hastaneye gideceğim kısmetse çok sağolun inşallahCanm cizgi net goruluyor inşallah vardir kan testi ve hayirlisi olsunnn
İnşallah teşekkür ederimTebrikler hamileydin
Henüz bişey yok bende beklemedeyim28.10- @Elysia1
28.10- @ebru2812
28.10- @KelebekkB
28.10- @ilemazra
28.10- @Tubaa9533
28.10- @kumtua2020
28.10- Tek duam2746
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nedir
Guzel haberini bekliyoruzzCanım sağlık ocağına gittim labaratuarlar kapalı test yapamıyoruz bugün dediler yarın hastaneye gideceğim kısmetse çok sağolun inşallah
Bat nedirBenimde bat 15.09 beni de ekler mısınız?
12.11Bat nedir
Bat beklenen adet tarihiBat nedir
Var gibi sanki kan verin bence
Ben beklemedeyim canım29.10- C crn123
29.10- karadenizkizi1982
29.10- N nurhan2734
29.10- T Tuta92
29.10- D dere06
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nasıl
Canlar bugün 4 gün gecikti ve kanda baktırmaya gittim beta 18,82 çıktı gebelik başlangıcı olduğunu söyledi ancak 4 gün veya 1 hafta sonra tekrar kan testi alınıp değerleri karşılaştırıcaklarmış doktorum şuanki değerin 48 saat sonra iki katına çıkması gerektiğini söyledi allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin evlat isteyen bütün herkese nasip etsinGuzel haberini bekliyoruzz
Gec dollenme oldu sanirim inşallah saglikla ilerler hayirli olsun canmCanlar bugün 4 gün gecikti ve kanda baktırmaya gittim beta 18,82 çıktı gebelik başlangıcı olduğunu söyledi ancak 4 gün veya 1 hafta sonra tekrar kan testi alınıp değerleri karşılaştırıcaklarmış doktorum şuanki değerin 48 saat sonra iki katına çıkması gerektiğini söyledi allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin evlat isteyen bütün herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun. Göğüs hassasiyetiniz varmıydı adet öncesi. Ve devam ediyor mu varsa veya azaldımi? Benim bata 2 gün var göğüs hassasiyetim azaldı adet olucam diye üzülüyorumCanlar bugün 4 gün gecikti ve kanda baktırmaya gittim beta 18,82 çıktı gebelik başlangıcı olduğunu söyledi ancak 4 gün veya 1 hafta sonra tekrar kan testi alınıp değerleri karşılaştırıcaklarmış doktorum şuanki değerin 48 saat sonra iki katına çıkması gerektiğini söyledi allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin evlat isteyen bütün herkese nasip etsin
Göğüs hassasiyeti ilk gecikince vardı ama sonrasında azaldı ucuna dokunursam sert sekilde acı hissedebiliyorum Göğüslerim şiş ama ağrısı az düzeyde kasıklarım belim falan ağrıyor benim ilk günlerde kahverengi akıntım oluyordu çok şükür durdu folik asite başlıycam bugünden itibaren abim eczacı getiricek bugünHayırlısı olsun. Göğüs hassasiyetiniz varmıydı adet öncesi. Ve devam ediyor mu varsa veya azaldımi? Benim bata 2 gün var göğüs hassasiyetim azaldı adet olucam diye üzülüyorum
Anladım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Goguslere takıyorum kafayı hamile değilim sanırım . Test yaptım negatifGöğüs hassasiyeti ilk gecikince vardı ama sonrasında azaldı ucuna dokunursam sert sekilde acı hissedebiliyorum Göğüslerim şiş ama ağrısı az düzeyde kasıklarım belim falan ağrıyor benim ilk günlerde kahverengi akıntım oluyordu çok şükür durdu folik asite başlıycam bugünden itibaren abim eczacı getiricek bugün
Adetinizde Gecikme oldu mu? Teşekkür ederim bu arada :)Anladım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Goguslere takıyorum kafayı hamile değilim sanırım . Test yaptım negatif
Adetime 2 gün var. Catlatma iğnesi vurulmustim.bugun 15.günüAdetinizde Gecikme oldu mu? Teşekkür ederim bu arada :)