- 11 Aralık 2016
- 45
- 24
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var canım daha fazla gecikmediği için koyu çıkmamış çizgi bebek kücük olduğundan dolayıdır kan testi yaptırmanda fayda var Bende adet olacak gibiyim oldum sanıp wc gittim akıntı şeklinde pembelik gördüm yine sanırım adet gelmeye hazırlanıyorMerhaba kizlar bi bakabilirmisiniz
Dün regl olmam gerekiyordu sabah ilk idrarla yaptığım test sonucum.gebelik varmı sizce?
Canım iki gün geçsin tekrarla bence var gibi tam net de değil inşallah vardrMerhaba kizlar bi bakabilirmisiniz
Dün regl olmam gerekiyordu sabah ilk idrarla yaptığım test sonucum.gebelik varmı sizce?
Tesekkur ederim canim kan vermistim sonuç 49.73 düşük gibi geldi bana inşallah adet gelmeye hazirlanmiyodurBence var canım daha fazla gecikmediği için koyu çıkmamış çizgi bebek kücük olduğundan dolayıdır kan testi yaptırmanda fayda var Bende adet olacak gibiyim oldum sanıp wc gittim akıntı şeklinde pembelik gördüm yine sanırım adet gelmeye hazırlanıyor
Kan verdim canım buseferde düşük değermi diye korkuyorum 49.73 dün adet olmaliydimCanım iki gün geçsin tekrarla bence var gibi tam net de değil inşallah vardr
Bir gün dolu bir gün boş şeklinde öneriyormuş doktorlar canım, arkadaşım da gecen ay öyle hamile kaldı, öncesinde hergün denemeişler olmamış, sperm kalitesi düşüyormuş. Denk gelmesi ve adetin düzenli olması da önemli tabi. Benim regl, doğumdan sonra düzensizleşti, takvime göre deneyip kalmıştım. Şimdi bazen 28 günde bazen 33 günde oluyor. Dünkü akıntım regl belirtisiymiş Regl oldum, inşallah sizler güzel haberler alırsınız. mucizem0111 Chern30 canım beni silebilirsin, reglim başladı bugün.İki günde bir dediğiniz gün aşırı mı yani . Ya bende iki aydır adet bitiminden ovu haftasin bitimine kadar düzenli yaoiyriuz sonra ne oluyorsa sonraki 10/12 gün tık olmuyor boş geçiyor buda şansımı düşürüyor belki de
Niye canım normal degilmi adet gününde belki yeni yerleşmiştir daha. Var bence mutlu oldum adına hattaKan verdim canım buseferde düşük değermi diye korkuyorum 49.73 dün adet olmaliydim
Benimde hala kan gibi akıntım mevcut çok az ama yani anlamış değilim 3 gün olacak yarın da olmazsam gecikmesi oldum sanıyorum 1-2 damla kanlı gibi akıntı gelmis oluyor dünden beri böyleBir gün dolu bir gün boş şeklinde öneriyormuş doktorlar canım, arkadaşım da gecen ay öyle hamile kaldı, öncesinde hergün denemeişler olmamış, sperm kalitesi düşüyormuş. Denk gelmesi ve adetin düzenli olması da önemli tabi. Benim regl, doğumdan sonra düzensizleşti, takvime göre deneyip kalmıştım. Şimdi bazen 28 günde bazen 33 günde oluyor. Dünkü akıntım regl belirtisiymiş Regl oldum, inşallah sizler güzel haberler alırsınız. mucizem0111 Chern30 canım beni silebilirsin, reglim başladı bugün.
Merhaba topic sadece Ekim ayı içindir kusura bakmayın ekleme yapamıyorum fakat sizin için en hayırlısını diliyorumHerkese merhaba,
Admin beni de ekler misin Bat 20 Kasım.
Bu arada başımdan gecenleri de anlatmak istiyorum. Aslında beklenen adet günüm 9 ekimdi. Ve ovulasyon testiyle takip etmiştim bata kadar. En son da 5 Ekim'de ilişki oldu ve artık 4 gün var dedim ve bıraktık. 9 Ekim'de adet olmam gerekirken o günlerde hem şiddetli kasik ağrısı, batması hem göğüs şişkinliği, halsizlik birçok belirti de yaşadım çok da umitliydum ovulasyon gunlerini de takip ettiğim için. Fakat bat tarihinde adetim gelmeyince biraz daha geçsin test yapayım dedim ve maalesef tam test yapacakken babamı kaybettim. Hamilelik aklımdan çıktı. Mide bulantım ve kusmalarim da başlamıştı. Sonrasında üzüntüden vs kan testi de yapamadım varsa vardır yoksa yoktur dedim ve 11 gün sonra 20 Ekim'de 3 gün süren reglim oldu kahverengi camurluydu. 24 ekimden itibaren de 2 kez ilişkimiz oldu. Bugün 27 Ekim'de beta vereyim dedim neler oluyor diye ve 1.87 çıktı betam. Reglime daha 20 gün var neredeyse gecikmiş son regl tarihimi baz alirsam. Neler oluyor bilmiyorum. İnşallah hamile kalırım. Bana dua edin nolur
Evet aynen öyle oluyor. Ben adet olacağım sanmıştım. Belirtileri aynı. Test yapmadin mi?Ya bu ağrı adet ağrısı gibi mi karnımn altında adet ağrm oluyo kasıklarmda 1 sn sonra geçiyo bat 24 ekimdi gelmedi heycnla bekliyorumda ama benxe göğs ağrısı vs yok sadce adet ağrısı gbi ağrm var bu ay ilk kez klomen kullandm acaba o mu geciktirdi kafamda deli sorular
Farkında olmamisim kusura bakmayın Hepimiz için en hayırlısı olsun teşekürlerMerhaba topic sadece Ekim ayı içindir kusura bakmayın ekleme yapamıyorum fakat sizin için en hayırlısını diliyorum
Ben en ucuz 5 tl lik test vardı evde onu yaptm negatif ama ilk idrarla değil yarn tkrr denicm test 2 tane vardı yarnda gelmezse 4 gün gecikmş oluyorum aşırı heycnlymEvet aynen öyle oluyor. Ben adet olacağım sanmıştım. Belirtileri aynı. Test yapmadin mi?
Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirBen en ucuz 5 tl lik test vardı evde onu yaptm negatif ama ilk idrarla değil yarn tkrr denicm test 2 tane vardı yarnda gelmezse 4 gün gecikmş oluyorum aşırı heycnlym
Düne göre daha az mı canım? Yerleşme kanaması giderek azalır diyordu okuduğum yazıda. Yarın da geçsin belli olur ne olduğu, umarım hamilesindirBenimde hala kan gibi akıntım mevcut çok az ama yani anlamış değilim 3 gün olacak yarın da olmazsam gecikmesi oldum sanıyorum 1-2 damla kanlı gibi akıntı gelmis oluyor dünden beri böyle
Anladım canım hayırlısı olsun. Bizde üç aydır o şekilde deniytuz ama henüz birşey yok. Bu ay da bat i bekliyorum bakalım. Ben ovulasyon haftası bitene kadar gün aşırı yapıyorum nsonrasi da çok önemsemiyorum ne Zaman denk gelirse diyorumBir gün dolu bir gün boş şeklinde öneriyormuş doktorlar canım, arkadaşım da gecen ay öyle hamile kaldı, öncesinde hergün denemeişler olmamış, sperm kalitesi düşüyormuş. Denk gelmesi ve adetin düzenli olması da önemli tabi. Benim regl, doğumdan sonra düzensizleşti, takvime göre deneyip kalmıştım. Şimdi bazen 28 günde bazen 33 günde oluyor. Dünkü akıntım regl belirtisiymiş Regl oldum, inşallah sizler güzel haberler alırsınız. mucizem0111 Chern30 canım beni silebilirsin, reglim başladı bugün.
Canm cizgi net goruluyor inşallah vardir kan testi ve hayirlisi olsunnnEki Görüntüle 2711774 Kızlar hala adet olmadım sabah şuan ilk idrarla yaptım silik çıktı testim ilk 4-5 dakikada böyle oldu sizce sonuç ne Elim ayağım titriyor inanın
Tebrikler hamileydinEki Görüntüle 2711774 Kızlar hala adet olmadım sabah şuan ilk idrarla yaptım silik çıktı testim ilk 4-5 dakikada böyle oldu sizce sonuç ne Elim ayağım titriyor inanın