• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmde bat tarihim 24 ekimdi hala gelmedi çok heycanlı bekleyiş inşallah bebek vardır sizde
Benimde öyle çok arada adet olcakmışım gibi tatlı ağrı geliyo ama akşam saatlerinde pembe akıntı başladı beyaz akıntıyla karışık peçeteyle silince geliyo oda inşallah sizde hamilesinizdir allah hayırlısını nasip etsin🙏🏼🙏🏼😊

Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 😘
Adet öncesi olan belirtilerim vardi yani kasikta agrilarim vardi adet olacakmisim gibi ve göğüslerim cok hassaslasti bunun üstüne bir de cok ateş basiyordu ve mide bulantısı da var malesef iki günden beri.
Ya bu ağrı adet ağrısı gibi mi karnımn altında adet ağrm oluyo kasıklarmda 1 sn sonra geçiyo bat 24 ekimdi gelmedi heycnla bekliyorumda ama benxe göğs ağrısı vs yok sadce adet ağrısı gbi ağrm var bu ay ilk kez klomen kullandm acaba o mu geciktirdi kafamda deli sorular

Benimde öyle çok arada adet olcakmışım gibi tatlı ağrı geliyo ama akşam saatlerinde pembe akıntı başladı beyaz akıntıyla karışık peçeteyle silince geliyo oda inşallah sizde hamilesinizdir allah hayırlısını nasip etsin🙏🏼🙏🏼😊
İnşallah inşallah 3 senedir olmadı benm bu ay klomen kullandm bakalm ya o geciktirdi yada bebek var ya test yapa yapa bıktığm içinde test yapmıyorum bakalım nolcak :)

İnşallah inşallah 3 senedir olmadı benm bu ay klomen kullandm bakalm ya o geciktirdi yada bebek var ya test yapa yapa bıktığm içinde test yapmıyorum bakalım nolcak :)
Bizim ilk bebek denememiz allah tüm isteyenlere versin vallahi ben pek bilmiyorum o ilaçları ilk deneme olduğu icin bişey kullanmadık ondan bilgisizim umarım bu sefer bebişiniz olur😘

Bizim ilk bebek denememiz allah tüm isteyenlere versin vallahi ben pek bilmiyorum o ilaçları ilk deneme olduğu icin bişey kullanmadık ondan bilgisizim umarım bu sefer bebişiniz olur😘
İnşallah şanslısındır ilk denemende olur buralar bebek bekleyenlerle dolu yıllardır :D biride ben yapamadık gittş bitürlü

İnşallah ya daha önce adet öncesi böyle akıntı görmedim umarım yanıltmaz
Vardır inşallah neden olmasın, benim kızım ilk istediğimiz ayda olmuştu. Gecen aylarda yine istedik ama düzenli ilişki olmadığı için kısmet olmadı, bu ay denedik bakalım hayırlısı. 😊 Adet bitiminden itibaren iki günde bir ilişki öneriliyor. Bir sorun yok ise genelde tutuyor.

Vardır inşallah neden olmasın, benim kızım ilk istediğimiz ayda olmuştu. Gecen aylarda yine istedik ama düzenli ilişki olmadığı için kısmet olmadı, bu ay denedik bakalım hayırlısı. 😊 Adet bitiminden itibaren iki günde bir ilişki öneriliyor. Bir sorun yok ise genelde tutuyor.
Vallahi ayıptır söylemesi adet bitiminden beri hergün birlikteliğimiz oluyor umarım allah nasip etmistir😂🙏🏼

Ben de yarın bu leke üzerine regl gelmezse eşime test aldırcam. Son gün yaparım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ❤️

Ben de yarın bu leke üzerine regl gelmezse eşime test aldırcam. Son gün yaparım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ❤️
Atarım mutlaka vallahi bende çarşamba ya kadar olmazsam sağlık ocağına gidiyim diyorum test yapmaktan fenalık geldi sabırsızlıktan hep test yaptım bu ay günüm gelmeden negatifleri gördüm haliyle😂😂 ama ne olursa olsun sonucu paylaşırım sizinle😘

Evet gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun. Sende hiç belirti falan var mı ? Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor diye okumuştum sanki.
Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Aslında en doğrusu 29 ekimi beklemek sanırım. Göğüslerimde dokununca yatarken hassasiyet var onun dışında belirtim yok. Sizde var mi?

Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Aslında en doğrusu 29 ekimi beklemek sanırım. Göğüslerimde dokununca yatarken hassasiyet var onun dışında belirtim yok. Sizde var mi?
Benim az da olsa ara ara akıntım var. Şişlik kabızlk var. Bi kere batma hissettim. 5 dk sürmüştür. Bu gece de adet olmuş gibi ağrı hissettim. Göğüslerim dün ağrımaya başladı. Tabi bu belirtilerin çoğunu adet öncesi de hep yaşıyorum. 😊 o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum. Ama umudumu da söndüremiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız. ..

Benim az da olsa ara ara akıntım var. Şişlik kabızlk var. Bi kere batma hissettim. 5 dk sürmüştür. Bu gece de adet olmuş gibi ağrı hissettim. Göğüslerim dün ağrımaya başladı. Tabi bu belirtilerin çoğunu adet öncesi de hep yaşıyorum. 😊 o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum. Ama umudumu da söndüremiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız. ..
Benimde öyle dün ağrı akıntı oldu yine aha bu kez oldum kesin dedim ama hala olmamışım göğüslerim adet olduğum zamanlar gibi şişti birkaç kişi bana kilo mu aldın dedi sanırsam vücudum ödem oldu adet olmayınca 2 gün gecikmeyle yolumuza ilerliyoruz sabah test yapcam dedim ama inat ediyorum yapmıycam hamişsemde eğer iyice geciksin çizgileri net görüyüm hamiş değilsemde Allah kerim🙏🏼

Benimde öyle dün ağrı akıntı oldu yine aha bu kez oldum kesin dedim ama hala olmamışım göğüslerim adet olduğum zamanlar gibi şişti birkaç kişi bana kilo mu aldın dedi sanırsam vücudum ödem oldu adet olmayınca 2 gün gecikmeyle yolumuza ilerliyoruz sabah test yapcam dedim ama inat ediyorum yapmıycam hamişsemde eğer iyice geciksin çizgileri net görüyüm hamiş değilsemde Allah kerim🙏🏼
İnşallah hayırlı haberler alırız ..

İki günde bir dediğiniz gün aşırı mı yani . Ya bende iki aydır adet bitiminden ovu haftasin bitimine kadar düzenli yaoiyriuz sonra ne oluyorsa sonraki 10/12 gün tık olmuyor boş geçiyor buda şansımı düşürüyor belki de

Kızlar bat tarihim 25 ekim yani dündü hala adet olmadım pembe beyaz karışık sümüksü akıntım var bu ne demek aynı durumu yaşayan varmı?
Belki yerlesmedır canım. Bnm de bat cumartesi pazar günüydü 2 gün geçti. Btç kuru yapmistim ilk kez bu ay bugün yarın olmazsam test yaptıracağım inşallah. Güzel haberler veririz inşallah birbirimize

Aynen canım Bnm de iki üç gün gecikti. Bu akşam yada yarın test yapıcm gelmezse inşallah hayırlı güzel haberler alırız Rabbim büyük

Back