- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
- 23
İnşallah çoook güzel mutlu haberin gelir canım.
insallah kizlar. bati yanlis yazmisim. 28 i normalde. bakalim silik cizgiler ne kadar dogruAy hadi inşallah diyelim güzel haberle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çoook güzel mutlu haberin gelir canım.
insallah kizlar. bati yanlis yazmisim. 28 i normalde. bakalim silik cizgiler ne kadar dogruAy hadi inşallah diyelim güzel haberle gel
Hadi Hayırlısı canım güzel haberle gel inşallah benim bat ta 28 ama ben beklicem sonuna kadar
insallah kizlar. bati yanlis yazmisim. 28 i normalde. bakalim silik cizgiler ne kadar dogru
Testini atmış mıydın atmadiysan atar mısın?
insallah kizlar. bati yanlis yazmisim. 28 i normalde. bakalim silik cizgiler ne kadar dogru
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş kaç aydır deniyordın benimde iki düşüğüm oldu bu ay klomen kullandım ama sanırım bata 2 gün kaldı adetim gelecek sanırımRabbim tum isteyen herkese versin kimseyi bu yoldan mahrum birakmasin rabbim
copte canim. esime gosterdikten sonra attim vallaTestini atmış mıydın atmadiysan atar mısın?
ben testlerde silikler cikmasaydi bekleyecektim de. erkenden yaptirmis olduk. insallah canimHadi Hayırlısı canım güzel haberle gel inşallah benim bat ta 28 ama ben beklicem sonuna kadar
Sonucun çıktımı canımben testlerde silikler cikmasaydi bekleyecektim de. erkenden yaptirmis olduk. insallah canim
hayir tatlim. 2 saate cikar dediler. 10 da verdimSonucun çıktımı canım
Az kaldı heycanla bekliyorum sonucuhayir tatlim. 2 saate cikar dediler. 10 da verdim
Az kaldı heycanla bekliyorum sonucu
Ozaman hadi gözün aydınnnn diyelim mikizlar sonuc cikti
Kaç beta hcgkizlar sonuc cikti
foto attim kuzumKaç beta hcg
diyelim diyelimOzaman hadi gözün aydınnnn diyelim mi
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş güzel güzel yükselir canım benimtaa bir hafta once yani bata yaklasik 10 gun varken silik cikmaya baslamisti. su an bata 4 gun var.
sagol canim. insallah. su an saniyorum 2 haftalik falanHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş güzel güzel yükselir canım benim