• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim🤗🤗Allah hepinizin kucagini doldursun. dua ederim tabi. bu aksam insallah dualarimin icine isim bilmesem de gonlumden nicklerinize baka baka dua edcm.
Allah razı olsun canım benim zaten öyle bir süreçki düşün senin sonucunu biz burdan bekledik rabbim isteyen herkese biran önce versin inş beklemek ve ümit etmek biraz zorlayan bir süreç dikkat et kendine yorma yat dinlen keyfine bak

Allah razı olsun canım benim zaten öyle bir süreçki düşün senin sonucunu biz burdan bekledik rabbim isteyen herkese biran önce versin inş beklemek ve ümit etmek biraz zorlayan bir süreç dikkat et kendine yorma yat dinlen keyfine bak
hissettim canim... en hayirli zamanda gonulden isteyene nasip eder Allah. senin de melegin gelecek insallah. umidini hic bir zaman yitirme... ahh keske yatip dinlenebilsem. bir oglum var. 2 bucuk yasinda. pek firsat vermiyo. ama saglik olsun

Kızlar rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor.. Sordum ama kan testinden sonra konuşalım dedi başka da bir şey demedi.. 1.5 saat sonra çıkacak sonuçlarım. Regl olacaksın mı demek :(

Kızlar rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor.. Sordum ama kan testinden sonra konuşalım dedi başka da bir şey demedi.. 1.5 saat sonra çıkacak sonuçlarım. Regl olacaksın mı demek :KK43:
canım evet kalınlaşma ya regl ya gebelik inşaallah gebeliktir sonuçlar çıkınca haber et bizde de

üzülme arkadaşım daha güzel bir zamana kısmet artık önümüzdeki ay gelir inşallah bebiş
Çok teşekkür ederim. Malesef durumum sıkıntılı son iki ayım kaldı o yüzden çok üzülüyorum ama ümitsizlik yok her burada pozitif olan arkadaşı gördükçe umudum tazelenecek.

Allah yardımcımız olsun hepimizin.. aylar sonra silik de olsa kendime ait ilk kez pozitif test gördüm :)

Selam kızlr dün 14. Günümde test yaptım sonuç 35.6 pozitif çıktı fakat düşük çıkmış gibi geliyo bana yarın tekrar test yapıcam inşallah yükselirse içim rahatlıyacak ❤️🥰🥰 darısı herkesin başınaaaa

Çok teşekkür ederim. Malesef durumum sıkıntılı son iki ayım kaldı o yüzden çok üzülüyorum ama ümitsizlik yok her burada pozitif olan arkadaşı gördükçe umudum tazelenecek.

Allah yardımcımız olsun hepimizin.. aylar sonra silik de olsa kendime ait ilk kez pozitif test gördüm :)
Canim cok gecmis olsun...ya adet mi gördün simdi sen..yani pozitif miydiki kan testin?cok merak etmistim ben seni..uzulme nolur Allah en dogrusunu bilir..hakkinda en hayirlisini O bilir..ama merak ettim adetin kac gün gecikmisti ve kan testin pozitifmiydi yani adet olduğuna emin misin lekelenme olabilir belki

Canim cok gecmis olsun...ya adet mi gördün simdi sen..yani pozitif miydiki kan testin?cok merak etmistim ben seni..uzulme nolur Allah en dogrusunu bilir..hakkinda en hayirlisini O bilir..ama merak ettim adetin kac gün gecikmisti ve kan testin pozitifmiydi yani adet olduğuna emin misin lekelenme olabilir belki
Yok canım baya var kanamam.

Pazartesi lekelenmem oldu, çarşamba perşembe idrar testlerim silik pozitifti dün Kü idrar testim negatifti.. Bugün kan vermeye gittim 4.32 beta çıktı. Zaten verirken kanamam başlamış ben bilmiyordum..
Regl 3 gün gecikmişti bu sabah. Doktor kimyasal vs demedi ama ben öyle düşünüyorum. Çünkü silik testler gitgide silikleşti ve kayboldu.

Back