- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
- 18
Hadi gözünüz aydın çok mutlu oldum darısı bize inşallah dua edin bizetaa bir hafta once yani bata yaklasik 10 gun varken silik cikmaya baslamisti. su an bata 4 gun var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözünüz aydın çok mutlu oldum darısı bize inşallah dua edin bizetaa bir hafta once yani bata yaklasik 10 gun varken silik cikmaya baslamisti. su an bata 4 gun var.
insallah canimAllah hepinizin kucagini doldursun. dua ederim tabi. bu aksam insallah dualarimin icine isim bilmesem de gonlumden nicklerinize baka baka dua edcm.Hadi gözünüz aydın çok mutlu oldum darısı bize inşallah dua edin bize
Allah razı olsun canım benim zaten öyle bir süreçki düşün senin sonucunu biz burdan bekledik rabbim isteyen herkese biran önce versin inş beklemek ve ümit etmek biraz zorlayan bir süreç dikkat et kendine yorma yat dinlen keyfine bakinsallah canimAllah hepinizin kucagini doldursun. dua ederim tabi. bu aksam insallah dualarimin icine isim bilmesem de gonlumden nicklerinize baka baka dua edcm.
hissettim canim... en hayirli zamanda gonulden isteyene nasip eder Allah. senin de melegin gelecek insallah. umidini hic bir zaman yitirme... ahh keske yatip dinlenebilsem. bir oglum var. 2 bucuk yasinda. pek firsat vermiyo. ama saglik olsunAllah razı olsun canım benim zaten öyle bir süreçki düşün senin sonucunu biz burdan bekledik rabbim isteyen herkese biran önce versin inş beklemek ve ümit etmek biraz zorlayan bir süreç dikkat et kendine yorma yat dinlen keyfine bak
Regl ya da hamilelik demek kuzumKızlar rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor.. Sordum ama kan testinden sonra konuşalım dedi başka da bir şey demedi.. 1.5 saat sonra çıkacak sonuçlarım. Regl olacaksın mı demek
Zaten iki uç seçenek hayırlısı o zaman.Regl ya da hamilelik demek kuzum
Lütfen morelini bozma inan siz burda gebelik var diyince kendimiz hamile kalmışız gibi seviniyoruz ama eğer olmazsa da yalnız değilsin biz varızZaten iki uç seçenek hayırlısı o zaman.
canım evet kalınlaşma ya regl ya gebelik inşaallah gebeliktir sonuçlar çıkınca haber et bizde deKızlar rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor.. Sordum ama kan testinden sonra konuşalım dedi başka da bir şey demedi.. 1.5 saat sonra çıkacak sonuçlarım. Regl olacaksın mı demek
Kanamam başladı beta hcg değerim 4.32.. Doktora henüz götüremedim ağrım başladı.. Ama biliyorum cevabı.. Chern30 beni silebilirsiniz.canım evet kalınlaşma ya regl ya gebelik inşaallah gebeliktir sonuçlar çıkınca haber et bizde de
üzülme arkadaşım daha güzel bir zamana kısmet artık önümüzdeki ay gelir inşallah bebişKanamam başladı beta hcg değerim 4.32.. Doktora henüz götüremedim ağrım başladı.. Ama biliyorum cevabı.. Chern30 beni silebilirsiniz.
Adet oldum az önce silebilirsin tatlım24.10- C cicek96
24.10- Umay1907
24.10- M Menekse moru
24.10- @SnowySecret
24.10- @Hilal0901
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nedir
tesekkur ederim canimM Menekse moru tebrik ediyorum hemen güncelliyorum listede
Çok teşekkür ederim. Malesef durumum sıkıntılı son iki ayım kaldı o yüzden çok üzülüyorum ama ümitsizlik yok her burada pozitif olan arkadaşı gördükçe umudum tazelenecek.üzülme arkadaşım daha güzel bir zamana kısmet artık önümüzdeki ay gelir inşallah bebiş
Evet cok normal benimde agrıyor regl donemındeyız o yuzden regl sancıları gıbı vucut her ay regl sancısına alıştıgı için değişimler oluyorKizlar merhaba nasilsiniz bugun adetim geceli 5.gun biliyorsunuz kanda gebelik gorundu belim çok ağriyor sizce normal mi
Canim cok gecmis olsun...ya adet mi gördün simdi sen..yani pozitif miydiki kan testin?cok merak etmistim ben seni..uzulme nolur Allah en dogrusunu bilir..hakkinda en hayirlisini O bilir..ama merak ettim adetin kac gün gecikmisti ve kan testin pozitifmiydi yani adet olduğuna emin misin lekelenme olabilir belkiÇok teşekkür ederim. Malesef durumum sıkıntılı son iki ayım kaldı o yüzden çok üzülüyorum ama ümitsizlik yok her burada pozitif olan arkadaşı gördükçe umudum tazelenecek.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.. aylar sonra silik de olsa kendime ait ilk kez pozitif test gördüm :)
Yok canım baya var kanamam.Canim cok gecmis olsun...ya adet mi gördün simdi sen..yani pozitif miydiki kan testin?cok merak etmistim ben seni..uzulme nolur Allah en dogrusunu bilir..hakkinda en hayirlisini O bilir..ama merak ettim adetin kac gün gecikmisti ve kan testin pozitifmiydi yani adet olduğuna emin misin lekelenme olabilir belki