- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Tam cmn yapinca paylasirim insBizimle de paylaşır mısın çok merak ediyorum net mi çıkacak 2.çizgi.
Çok sevindim canım yaa inşallah kucağına aldığın haberinide verirsin rabbim bizede nasip eder inşallahHamileyimmmm
Tsk edrm rabbm herkese nasip etsinÇok sevindim canım yaa inşallah kucağına aldığın haberinide verirsin rabbim bizede nasip eder inşallahbizede dua edin .
Âmin inşallahRabbim hic beklemedgm anda nasip etti bna herkese de ayni duygulari yasamayi naaip etsin
Yaaa maşallah bin kere benim niye böyle güzel manzaralı çıkmıyor
Tahmini yumurtlama günün ne zamandı?Az once yaptgim yapar ypmaz fotosunu cektgm testim
Sen test yptin mo cnmYaaa maşallah bin kere benim niye böyle güzel manzaralı çıkmıyorkendi testimde çıkan çizgiyi görebilmek için gözümü kısıyorum
Yaptım da, aşırı silik ve 2 gündür koyulaşma yok testlerimde tam tersi sanki daha da silikleşiyor. Allah bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bin kere maşallah :)Sen test yptin mo cnm
Aynı dönemmiş ve neredeyse aynı günler denemişiz.. Muhtemelen benimki kimyasal iyice umutsuzlandım bana da dua edin nolur yarın sabah kan verip Doktora görünücemAyin 3.den 9.a kadar di tahmini uygulamaya gore ama biz sadece 6. ve 9. Gunu Degerlendirmedik cnm
Allah yardimcin olsun canim insallah hakkinda hayirlisi olur...hersey Allahtan..Aynı dönemmiş ve neredeyse aynı günler denemişiz.. Muhtemelen benimki kimyasal iyice umutsuzlandım bana da dua edin nolur yarın sabah kan verip Doktora görünücem
Butun dualarim sizinle cnm ins olurAynı dönemmiş ve neredeyse aynı günler denemişiz.. Muhtemelen benimki kimyasal iyice umutsuzlandım bana da dua edin nolur yarın sabah kan verip Doktora görünücem
Allahtan umit kesilmez guzumAynı dönemmiş ve neredeyse aynı günler denemişiz.. Muhtemelen benimki kimyasal iyice umutsuzlandım bana da dua edin nolur yarın sabah kan verip Doktora görünücem
İnşallah çoook güzel mutlu haberin gelir canım.ka testi yaptirdim. sonucumu bekliyorum kizlar
Ay hadi inşallah diyelim güzel haberle gelka testi yaptirdim. sonucumu bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?