- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon 4 gun. yanlis yazmisimkizlar bi bakin. 3 gun var henuz.
Fotoyyu siyah yapmışsın canım birşey belli olmuyor kipardon 4 gun. yanlis yazmisim
dur orijinal halini de atayimFotoyyu siyah yapmışsın canım birşey belli olmuyor ki
Benı de eklr misnz 30 ekimCanım hayırlısı olsun Listeden silmiştim ama 13üne tekrar ekliyorum o zaman seni
Ben siyah beyaz olanda iki çizgi gördüm gibi ama renkli de hiç göremedim.
Renklide de Gördüm gördüm :)) ama bir tane daha yapın bence iki gün sonra.. İnşallah güzel haberleriniz var sizin de :)
Kaçıncı dakikada çıktı? Görüyorum bi çizgi
saniyorum 15. dklarda. o zaman teste baktim. daha erken de cikmis olabilir ama ben bir dakika sonra birakip ogluma gittim.Kaçıncı dakikada çıktı? Görüyorum bi çizgi
aynen canim tekrarlayacagim. esim 1 tane almis da gelmis. bikac tane aldirayim da oyle emin olayim.Renklide de Gördüm gördüm :)) ama bir tane daha yapın bence iki gün sonra.. İnşallah güzel haberleriniz var sizin de :)
cok cok inc3 bir cizgi.Ben siyah beyaz olanda iki çizgi gördüm gibi ama renkli de hiç göremedim.
Regl oldunuz mu peki umudunuzu yitirmeyin belli olmaz rabbim beklemediğin anda nasip eder inşAllahBen ekletmemistim bat 21 di test yaptım negatif modum çok düştü
Olmadim canm sabah ilk idrarla yaptım negatifRegl oldunuz mu peki umudunuzu yitirmeyin belli olmaz rabbim beklemediğin anda nasip eder inşAllah