Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Chern30 canım merhaba ben kimyasal gebelik yaşadım şuan hamile değilim ama beklenen adetimde henüz gelmedi bilgin olsun diye yazıyorum

Kizlar merhaba, ben bu ay 5 gün erken yumurtladım akıntı üzerine ovulasyon testi ile tespit ettim . Catlamayida gördüm 2 gun değerlendirebildik.
Fakat catlamanın 5. Günü gece sağ kasıkta bıçak saplanmasi oldu nefesim kesildi resmen uykudan uyandım sabah hemen ovulasyon testi yaptım acaba gene mi yumurtladım diye hayir yumurtlama yoktu buarada bu acıdan bir önceki günde ovulasyon testi yapmistim oda negatifti.
Bunun üzerine not almışım yumurtlamadan 2 gün sonra yani 7 gündür beyaz bir akıntı başladı (seffaf yogunlukta ama beyazlikta var ic camasiriim beyaz oluyor krem gibi) hala devam ediyor ama biraz azaldı dün. Benzer bisey yaşayan oldu mu umutlanmak istemiyorum. Bu arada akıntı ben de daha önce de oluyordu hep ama bu kadar uzun surermiydi onu hatırlamıyorum .

Hiç belirti olmasada gebe olamazmıyız beklemek çok sıkıcı hıc belırtı olmayıncada kan vermek bıle ıstemıyor ınsan

Canmm bana gercekten umut oldun lafta degil gercekten inşallahh bende birgun annelik duygusunu tadarim.. sen de ikinciye inşallah
Amin inşallah canım benim benden önce sana ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese Rabbim tattırsın inşallah Çok güzel bir anne olacaksın

Amin inşallah canım benim benden önce sana ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese Rabbim tattırsın inşallah Çok güzel bir anne olacaksın
Canm ya gozlerim doldu son cumlene eminim sende cok guzel bir annesin Allahim inşallah hepimize en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder anne olmaya içim gidiyor inşallah nasip olur

Erken gebelık testlerı dogru sonuc verir mi ya daha var bat 28 ınde bırsey cıkmadı

Erken gebelık testlerı dogru sonuc verir mi ya daha var bat 28 ınde bırsey cıkmadı
Cok erken canim benim bat 22 olacak yumurtlama gunume gore bugün 11.gun kocaman bi negatif..simdi moralim cok bozuldu bi daha da test yapimiycam..offf bu ay adet gelicek gibi hissetmistim zaten..

Bat benimde 22 birlikte bekleyelimmi

Bén yaptım dün sabah tahmini yumurtlama günümün 9.günüydü ve negatif.. 22 bat.... Elimde bir tane kaldı onu da sabredebilirsem salı sabah yapacağım. O da negatif çıkarsa umutlar kasıma.
Birde canım benim 9 cok erken diilmi ya bak ben 11 de bugun yaptim cok moralim bozuldu ..ama olsun belki sen hamilesindir..ben heralde kasima transfer olucam adet olacak gibiyim..ama isallah sen hamilr olursan kendim gibi sevinicem
.bat ayni ya icimden oyle gecti ..

Kizlar pkosum inofolic combi kullaniyorum 6aydir. Gynositol diye bi takviye gordum simdi inofolic birakip ona basliyim diyorum varmi aranizda kullanan?

Benim adet sancim basladi sanki of daha 2 gun var ama bu ayda tutmadi galiba

Cok erken canim benim bat 22 olacak yumurtlama gunume gore bugün 11.gun kocaman bi negatif..simdi moralim cok bozuldu bi daha da test yapimiycam..offf bu ay adet gelicek gibi hissetmistim zaten..
Bende oyle hissedıyorum adet olacakmıs gıbı aslında en ıysi test yapmamak ınsallah bır mucızemız olur

Kizlar pkosum inofolic combi kullaniyorum 6aydir. Gynositol diye bi takviye gordum simdi inofolic birakip ona basliyim diyorum varmi aranizda kullanan?
Ben kullanıyorum canım normalde geç adet oluyorum 50-60 günde bir bu ay başladım hapa bakalım beni takipte kal sana yorumlarımı söylüycem 29 eylülde başladım. Ovulasyon testiyle yumurtlmamı da takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…